III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby ses mi ozval tak bych jel trenovat na Hamry s tebou... ve dvou se to lepe tahne ne, co ty na to,?Danek_ov píše:trenuju co to jde, ted o víkendu jsem byl na hamrech, jsou tam krásné cesty no ale je toho mooooc co doháněn pořád mám takový ten pud sebezáchovy při naklopeníJana Kawa píše:přes léto trénuj a přijeď, šestek není nikdy dosttakže je předemnou cesta daleká, ale moc rád bych dojel

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
není problém, ja jsem na Máni každý den od 15:00 když je počasí a nálada jinak hezký víkend = mooc kiloimetru ale jak sjem psal teprve se spíš učím nezvolil jsme zrovna slabou kočičku o to opatrněji se sní seznamuju tak odemen nečekej žádné pilytomson píše:No kdyby ses mi ozval tak bych jel trenovat na Hamry s tebou... ve dvou se to lepe tahne ne, co ty na to,?Danek_ov píše:trenuju co to jde, ted o víkendu jsem byl na hamrech, jsou tam krásné cesty no ale je toho mooooc co doháněn pořád mám takový ten pud sebezáchovy při naklopeníJana Kawa píše:přes léto trénuj a přijeď, šestek není nikdy dosttakže je předemnou cesta daleká, ale moc rád bych dojel

ZX-6R 2005 jak jinak než zelená:o)
Re: re
tak tys me hodila pres plot ???Gina píše:Lechu, zmena...uz sme dvaja......teda dufam ze tam dvaja / zatial / dojdeme/...dobrá sprava- dala som info novym kawa motorkarom z Bratislavy, vypada to ze dojdu.....

hlavne dojed at sa hovidime

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
re
To Marty- teba?? nikdy
........ale ty mi zivocisne teplo nedáš....kurňa, tak mi už dopraj, vsak som sama jako vdova uz roky!!
prosim volá sa Radek...len neviem ci ho nepokazite, tak musim ho na to pripraviť...

prosim volá sa Radek...len neviem ci ho nepokazite, tak musim ho na to pripraviť...

Gina- GPZ500S/2001
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v noci než jsem šel spát odeslal snad 150-ti majitelům Kawasaki mejly s upozorměmím na tento sraz.Tak budu rád když aspoň každý desátý z nich se začlení do našeho CKC a dojede na Mlýnky.
Možná to došlo i některým z vás.Tak abyste se se nedivili.
Přes www.motorkari.cz (databáze)

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
500 kawáků
Tak jsem včera přes den zabral a pozvání jsem poslal už zhruba 500 kawákům co jsou registrovaní na motorkari.cz
Ale řeknu vám je to větší zabíračka než hrát přes internet hodiny Enemy Territory.
Dneska se vrhnu na největší skupinu . A to na ZX-6 R a ZX-9 R Ninjááááá

Jo a dneska jsem se svezl s kámošem autem do Hodonína a sháněl jsem ve čtyřech papírnictvích a službách s potiskama a samolepkama a spol (jinak doma ve Veselí ve třech) ty aršchy A 4 s těma zelenýma kruhovýma samolepkama a nikde to nemají.
Musím napsat Janě Kawe a Helči jestli jim nějaké zbyli že bych odkoupil na Mlýnky ať jsou k dispozici.
Holky mají zlaté srdce. 
Ale řeknu vám je to větší zabíračka než hrát přes internet hodiny Enemy Territory.

Dneska se vrhnu na největší skupinu . A to na ZX-6 R a ZX-9 R Ninjááááá

Jo a dneska jsem se svezl s kámošem autem do Hodonína a sháněl jsem ve čtyřech papírnictvích a službách s potiskama a samolepkama a spol (jinak doma ve Veselí ve třech) ty aršchy A 4 s těma zelenýma kruhovýma samolepkama a nikde to nemají.
Musím napsat Janě Kawe a Helči jestli jim nějaké zbyli že bych odkoupil na Mlýnky ať jsou k dispozici.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078