Přestala mi svítit pravá půlka tachometru. Chápu, že je to o výměně žárovičky, ale vůbec netuším, jak k ní, stejně tak, jako jaká tam je!

Díky moc za rady a pomoc!

No mám v garáži pár žároviček i stou gumou ze starého budíku na ZZR 400. Tak jestli se pro ni stavíš tak je Tvoje , ještě večer mrknu jakou mají Watáž .Ladis píše:Jé, tak to si mi udělal KanXi radost, je to sice chujovina, ale nesnáším, když něco nefunguje! Takže ikdyž je 90,- Kč za žárovičku fakt hnusnejch, tak bude nová a snad to zvládnu...jak to popisuješ, tak to vypadá docela schůdně...díky!
Díky Ráďo, poptal jsem ji v Asku, tak jestli bude, tak ji budu v pátek mít doma. Když by ji sehnat měl být problém, tak bych se asi rád ozval, jestli by si mi ji třeba neposlal...uvidíme!Motors píše:No mám v garáži pár žároviček i stou gumou ze starého budíku na ZZR 400. Tak jestli se pro ni stavíš tak je Tvoje , ještě večer mrknu jakou mají Watáž .
OK kdyžtak pisni. Sem myslel, že bych Tě zas viděl a že by ses projel. Ale klidně to i pošlu.Ladis píše:Díky Ráďo, poptal jsem ji v Asku, tak jestli bude, tak ji budu v pátek mít doma. Když by ji sehnat měl být problém, tak bych se asi rád ozval, jestli by si mi ji třeba neposlal...uvidíme!Motors píše:No mám v garáži pár žároviček i stou gumou ze starého budíku na ZZR 400. Tak jestli se pro ni stavíš tak je Tvoje , ještě večer mrknu jakou mají Watáž .