250R
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
No myslel jsem si, že po otočením klíče se sepne čerpadlo, které dočerpá palivo z nádrže ke vstřiku a tím se zajistí bezproblémový start. S tím tedy nemám žádné zkušenosti mám a měl jsem jen podtlakové čerpadla s karbcema. Takže tu technologii nemám prohlidlou. Ale, že by se točil vetrák zastudena jen při otočení klíče? 

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

- Frki
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Podtlakem v nadrzi to taky neni, to byla jedna z prvnich veci co me napadlo...otevrel sem nadrz a nepomohlo.
A cerpadlo to taky neni, to vydava "svistivy" zvuk.
A ze by to byl fakt ten posrany vetrak? nevim nevim, jedine ze by byl cely komplet z plastu, to by potom takovy zvuk mit mohl, ale pochybuju ze je prave z onoho plastu
Jak uz jsem psal, je to slyset a vyskytne se ten zvuk obcas i pri vyssich otackach, kdyz jedu kolem 120. Kdyz mam sklopeny pruzor na helme, tak to skoro neni slyset, ale staci otevrit, a uz je slysitelny intenzivneji.
Tome, ale stejne, rikal jsem, ze ho slysim z pod budiku, z te palubky vlastne. Poznam to, protoze kdyz to pisti na neutral, tak sem si motorku obesel, a z oblasti motoru to nevychazelo. Predpokladam, ze prave v palubce zadny vetrak nebude.
Este vydrzim, je to fakticky prkotina. Spis mi to prijde jako nejake chybne vyhonocovani nejakeho pocitace v Ninji ohledne stavu motoru nebo neco obdobneho.
Dalo by se to vysvetlit vselijak, ale kdyz mi to provedlo prave i po tom otoceni klicku, tak to mi podlomilo kolena.
Nikdy jsem se s necim podobnym na ZADNE motorce nesetkal, tak muzu jen cekat, co se z toho vyklube. Fakt to necham az na tu garancku. Az zacnou prazdniny, tak tam dojedu jak na koni.
A cerpadlo to taky neni, to vydava "svistivy" zvuk.
A ze by to byl fakt ten posrany vetrak? nevim nevim, jedine ze by byl cely komplet z plastu, to by potom takovy zvuk mit mohl, ale pochybuju ze je prave z onoho plastu

Jak uz jsem psal, je to slyset a vyskytne se ten zvuk obcas i pri vyssich otackach, kdyz jedu kolem 120. Kdyz mam sklopeny pruzor na helme, tak to skoro neni slyset, ale staci otevrit, a uz je slysitelny intenzivneji.
Tome, ale stejne, rikal jsem, ze ho slysim z pod budiku, z te palubky vlastne. Poznam to, protoze kdyz to pisti na neutral, tak sem si motorku obesel, a z oblasti motoru to nevychazelo. Predpokladam, ze prave v palubce zadny vetrak nebude.
Este vydrzim, je to fakticky prkotina. Spis mi to prijde jako nejake chybne vyhonocovani nejakeho pocitace v Ninji ohledne stavu motoru nebo neco obdobneho.
Dalo by se to vysvetlit vselijak, ale kdyz mi to provedlo prave i po tom otoceni klicku, tak to mi podlomilo kolena.

Nikdy jsem se s necim podobnym na ZADNE motorce nesetkal, tak muzu jen cekat, co se z toho vyklube. Fakt to necham az na tu garancku. Az zacnou prazdniny, tak tam dojedu jak na koni.

Ninja ZX-6R '09
No ono vetrak od palubky neni tak daleko, navic v palubce neni nic jineho nez klasicky mechanicmus budiku to zadne zvuky vydavat nemuze, u nove motorky uz vubec, pokud otocis klicek tak 3 vteriny to tak bzuci to je normalni u motorek se vstrikovanim to delaji opravdu vsechny, prijed k nam a ukazu ti to ... kdyz mas zahraty motor nebo je velke horko to muze delat, mozna mas nekde zasekly kousek igelitu a jak jedes se ti to trebe, to je treba potom motorku umyt a vycistit, mozna pri jizde nevedomky drzis starter nebo ti jede starter, to se ti pak mohla dostat voda do vypinace a sepnout kontakty, to se mi stalo na aprilce ... pokud mas helmu a slysis neco ze predu muze to byt ze zadu nebo z pod tebe protoze v helme je jina akustika, ridici jednotka u ninji je pod sedadlem na kterem sedis takze pokud ti neco piska pri jizde a ty to slysis pred sebou tak to neni mozne, bude to z pod tebe nebo ze zadu, stejne jak neco slysis zezadu jak neco piska tak to muze byt zepredu. prijed a vyzkousime to jak ti to jezdi, mmch mechanik ti rekne uplne to same co ja, je to nova motorka cili zadne zkusenosti s tim nikdo nema ...
preju vsecm hodne km bez nehod ...
preju vsecm hodne km bez nehod ...
- Frki
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Je to neprijemne, ale nekdy se to fakt neda vydrzet jak je predemnou nadherna cesta, nikde nikdo a staci tomu trosku dat...ono, ano, mely by se dodrzovat otacky pri zajizdeni nizsi, ale taky neni na skodu tomu obcas pritnout krapet, aby motor do budoucna nezlenivel a nemel potom pomalejsi najezd. To mi par lidi poradilo, a budu se toho drzet. Zas takovou sadu tomu nedavam, to si fakt nechavam az na potom, ale uz se tesim, kolem tech 8k ot. to zacina mit pekny zvuk.maxim87 píše:A ja se prvnich 1000 km bal vytocit motorku na 100.Frki píše:....kdyz jedu kolem 120....

Ninja ZX-6R '09
- Frki
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Asi pred tydnem jsem u vas byl. Vas mechanik se s tim projel a samozrejme ze se nic nestalo. Znela absolutne normalne a ten neprijemny bzucak se nespustil. A jak uz sem vyse psal, odesel za roh, otocim klickem a smrad se robzuci. Neresim to, uz me to netrapi, protoze neni to nic, co by bylo na motce jezdecky znat. A ze spodu ani zpoza me to nejde. I kdyz jsem jel bez helmy tak to na tuty de z palubky. A taky uz jsem jednou psal, ze tu zkusenost nemam sam, ale clovek u ktereho to mam ustajene, kdyz se s tim jen trosku projel, valil na me oci jak blazen pry "co ti to tam piska?!". Slysel to ze stejneho mista jako ja. To znamena, ze nejsem zadny BLAZEN!!!tomas_cze píše:...

Igelit nebo nic podobneho to taky nebude. Rozeznam zvuky pomerne dobre, nemam este ani 20 let, takze je jasne, ze sluch mam zatim maximalne s 20% ztratou na kazde strane => sluch je este dobry na to, aby rozeznal co slysi

Bzucak by tam byt nemel, ale on tam nejaky je...treba sem dostal nejaky specialni kus s vlastnim mozkem, nebo si se mnou motorka chce proste pokecat, prece jenom je to zenska a ty hubu nezavrou (doufam ze sem se tedka nejake odtud z fora nedotl, na ty to samozrejme nebylo mysleno

Ninja ZX-6R '09
Heh, tak jsem dneska nastartoval a co neslysim..Piskot nizke frekvence.
Tak nevim jestli jsem to do ted neslysel a zacal se na to soustredit a nebo to fakt zacalo piskat.
Ale asi zacalo, pac vsichni psi utekli do boudy a to nikdy neudelali..
Vysvetleni: Je to takovy zvuk podobny psi pistalce, ale vyssi frekvence..Pro ne asi hodne neprijemny..

Tak nevim jestli jsem to do ted neslysel a zacal se na to soustredit a nebo to fakt zacalo piskat.

Ale asi zacalo, pac vsichni psi utekli do boudy a to nikdy neudelali..

Ninja 250R (zelená)
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máte kluci pěknou ochranu před zvěří, která se bezhlavě vrhá na silnici když tam zrovna někdo projíždí a vy máte takovouhle perfektní plašičku. Vypadá to že kluci Japonský mysleli na vaše bezpečímaxim87 píše:Heh, tak jsem dneska nastartoval a co neslysim..Piskot nizke frekvence.
Ale asi zacalo, pac vsichni psi utekli do boudy a to nikdy neudelali..Vysvetleni: Je to takovy zvuk podobny psi pistalce, ale vyssi frekvence..Pro ne asi hodne neprijemny..

ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
Zdravím všechny. Našel jsem nějakou recenzi na "ulož.to", tak si počtěte...
http://uloz.to/550061/NINJA 250R.zip
http://uloz.to/550061/NINJA 250R.zip
- Frki
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Nasel jsem si na netu, na forku o 250kach upravu vyfuku, ze se hodila pod bobek. Typek tam ovsem akorat napsal, ze je to tuning vyfuk, ale nic vic.
Zde: http://www.ninja250forum.com/index.php? ... ;topicseen
Sice jsem si tam postnul dotaz, kdyby nahodou odpovedel. Ale asi se budu muset optat pres PM.
Proc se o tomhle vubec pokousim neco napsat? Osobne se mi vyfuky pod sedlem vzdycky hodne libily. A puvodny stribrny mi az tak moc nepasuje. Sice na nem za jizdy necucim, tak mi to az tak nevadi...ale prece jenom.
Pro presnost, puvodni vzhled: http://www.toni.cz/index.php?page=moto& ... &moto=250r Na strankach MotoToni
Vubec nevim, jak bych si mohl neco takoveho ukutit. Nenapadaji me soucastky, proste nic, jsem v tomhle absolutni lajk. Proto pokud mate nejakou dobrou radu, tak klidne post nebo PM. Nezlobil bych se za to.
Nebo pokud nekdo z nas, kdo tuhle motku sedla uz o tomhle nekde jinde cetl nejake detailnejsi info, taky prijmu.

Zde: http://www.ninja250forum.com/index.php? ... ;topicseen
Sice jsem si tam postnul dotaz, kdyby nahodou odpovedel. Ale asi se budu muset optat pres PM.
Proc se o tomhle vubec pokousim neco napsat? Osobne se mi vyfuky pod sedlem vzdycky hodne libily. A puvodny stribrny mi az tak moc nepasuje. Sice na nem za jizdy necucim, tak mi to az tak nevadi...ale prece jenom.

Pro presnost, puvodni vzhled: http://www.toni.cz/index.php?page=moto& ... &moto=250r Na strankach MotoToni
Vubec nevim, jak bych si mohl neco takoveho ukutit. Nenapadaji me soucastky, proste nic, jsem v tomhle absolutni lajk. Proto pokud mate nejakou dobrou radu, tak klidne post nebo PM. Nezlobil bych se za to.
Nebo pokud nekdo z nas, kdo tuhle motku sedla uz o tomhle nekde jinde cetl nejake detailnejsi info, taky prijmu.

Ninja ZX-6R '09
Popravdě ta podsedlovka není konstruovaná pro to teplo od výfuku a máš slušnou šanci, že utratíš ranec za výfuk, který ti motorku slušně zmrzačí. Volil bych spíš malý trombon ve stylu závodních Suzuki, navíc ti částečně zakryje tu hubenou kyvku
a podsedlovka zústane krásně štíhlá (jedna z věcí co téhle motorce vážně sluší). Výfuk pod sedlem je na nic a většina značek po tomhle experimentu odchází k výfuku pod motorek, nebo ke lasice. Je to dost kilo dost nahoře, což ovlivní jízdní vlasnosti jednoznačně negativně 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Frki
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo, todle me prave tak nejak nejvice trapi. To ze je kyvka hubena a byla by videt je uz detail. Spis bych se prave bal, ze bych "debalancoval" tu motorku, trefnejsi slovo me nenapada.ZdrahyZX9R píše:Popravdě ta podsedlovka není konstruovaná pro to teplo od výfuku...

Taky sem si vsiml, ze u seriovych modelu se vyfuk daval nazpet do klasicke oblasti (viz. R1 co sem zaregistroval), a bylo mi jasne, ze to asi dela neplechu.
Ale jak rikam, z okoli nikdo kdo by to pod sedlem mel, nebo neco blize o tom vedel neni momentalne.
Jakoze, hodne by se mi tahle uprava libila, ale prave sem tusil, ze se objevi negativni ohlasy, a bude lepsi se na to vyprdnout.

Ninja ZX-6R '09