Vzhledem k tomu, že i ehm origoš díly jsou dodávány značce od jiných dodavatelů je mi to fuk, jen člověk nesmí padnout na nekvalitní dodavatele ale vědět kdo dodává výrobci....v kostce.....málokterá automobilka i výrobce moto si sám vyrábí vše, má subdodavatele. A jak je dobrým zvykem, ti prodávají díl i jiným distribucím, pokud to trochu jde. Takže já osobně nepotřebuji mít logo KMI na všem. Viz když si kdys můj tatík koupil vehementně svíčky do pažouta....1490Kč za jednu a abych mu je vyměnil, div jsem ho neposlal do prdele. Já mu dělával gratis opravy, u svíček jsem mu řekl nekupuj nikde nic,nevíš pořádně kde, já je koupím. Jenže on zašel k Pažoutovi a bylo vymalováno.Samo že v modrých krabičkách byly svíčky Bosch, 245Kč za jednu. To je jen jeden příklad z mnoha. Brzdy.....hadice.....lamely.....oleje jsou snad jasné....zapalování....zrcátka a světla....ložiska, gufera, přední šavle....ventily též.....inu co je vlastně echt KMI? celek. Jako všude jinde. Samozřejmě hledání dílu podle výrobce bývá těžší, protože dodavatelé dílů se hlavně orientují na auta. Ale doptat se dá. Jinak si hoďte kamenem, zrovna budu betonovat, halda šutrů se šikne