GP 2008
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Tohle byl závod, na který stálo za to koukat. Pecka. Rossi se Stonerem jeli o třídu líp než zbytek pole. Neskutečně. Stoner mi není sympatickej, nicméně to, jak zvládl postavit motorku po pádu a ještě dojet s takovým předstihem, to je pecka. Jinak to byla bitva do posledního dechu. Škoda, že nebylo možné sledovat zároveň boj o první příčky s tím, co se dělo tu půlminutu za nima. Protože aspoň z těch prostřihů to vypadalo, že tam hořel boj stejně ostrý, jako mezi Rossim a Stonerem.
Nicméně Vale prostě ukázal, že Král je zpátky.
Co se Westa týče můžu jenom souhlasit s poznámkou komentátora, že dny, kdy se Westovo jméno objevovalo ve startovních listinách MotoGP jsou definitivně sečteny... Byť po výletu do kačera, ale dostat KOLO? Božemůj, to jsem viděl naposledy, když v Kataru dostal divokou kartu nějaký místní synek šejka a jel o pět vteřin horší kola než zbytek... ale West na tovární motorce? To je ostuda. Podívejte se na Doviziosa, co předvádí...
Nicméně Vale prostě ukázal, že Král je zpátky.
Co se Westa týče můžu jenom souhlasit s poznámkou komentátora, že dny, kdy se Westovo jméno objevovalo ve startovních listinách MotoGP jsou definitivně sečteny... Byť po výletu do kačera, ale dostat KOLO? Božemůj, to jsem viděl naposledy, když v Kataru dostal divokou kartu nějaký místní synek šejka a jel o pět vteřin horší kola než zbytek... ale West na tovární motorce? To je ostuda. Podívejte se na Doviziosa, co předvádí...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
jo jo... zavod to byl paradni... byl jsem od prvni do posledni minuty nalepenej na TV a to co Stoner s Rossim predvedli nemelo chybu. Nejlepsi byl hejhula, z americkejch superbajku, kterymu pucili ZXRR a jel kolem desatyho mista. Kdezto West se zase valel
Ale paradni zavod. Vsem doporucuju jestli nestihli, tak koukat aspon na zaznam. Fakt to stoji za to
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
jj!
loni jsem si myslel, že Kawa horší výsledky s Randym mít nemůže... a hleďme West je lepší!!!
A Rossi+Stoner dlouho nic a pak zbytek
. Zatím není nikdo, kdo by Kawě něco dovezl na bednu... 
A Rossi+Stoner dlouho nic a pak zbytek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- hunter
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Temhle závod byla fakt bomba, Rossi opět dokázal, že je mistr na mistry a já osobně jsem rád že můžu takovou legendu jako on sledovat na živo. Nejvíc mě dostal ten moment jak to zkusil na stonera v zatáčce venkejškem a na výjezdu už to vypadalo že se nakonec dostane mimo trat ale on za to vzal a ještě se dostal před něj 
ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní
Z 750 S (2005) - nyní
-
kafkalibor
- Ghostrider

Tomu hejhulovi je 37 jáhrů,to jel docela dobře,ne?Elvis. píše:jo jo... zavod to byl paradni... byl jsem od prvni do posledni minuty nalepenej na TV a to co Stoner s Rossim predvedli nemelo chybu. Nejlepsi byl hejhula, z americkejch superbajku, kterymu pucili ZXRR a jel kolem desatyho mista. Kdezto West se zase valelAle paradni zavod. Vsem doporucuju jestli nestihli, tak koukat aspon na zaznam. Fakt to stoji za to
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
Jojo, jel na svůj věk docela hezky Káčo
narozdíl od Westa... viděl jsem to včera ze záznamu a závod to byl parádní
mám Lagunu rád, ten pohled jak z rovinky, jedou za horizontem ostrou levou která je neskutečně z kopce a končí ostrou pravou to je maso
jen teď marně přemýšlím jak se ta zatáčka jmenuje
no nic - závod byl bomba a to co předvedli Vale s Caseym si zaslouží smeknout 
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
-
kafkalibor
- Ghostrider

- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Vývrtka - corkscrewZdrahyZX9R píše:Jojo, jel na svůj věk docela hezky Káčonarozdíl od Westa... viděl jsem to včera ze záznamu a závod to byl parádní
mám Lagunu rád, ten pohled jak z rovinky, jedou za horizontem ostrou levou která je neskutečně z kopce a končí ostrou pravou to je maso
jen teď marně přemýšlím jak se ta zatáčka jmenuje
no nic - závod byl bomba a to co předvedli Vale s Caseym si zaslouží smeknout
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
KanXi, ze ja te prastim pres tu novou tichou turistickou helmuKankX píše:...takze zadna zmenaElvis. píše:no ja asi ani radsi ne, pze po kazdym projeti tyhle zatacky bych musel menit plinkystejne jako v Brne po kazde zatacce
![]()
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L