VN 1500 drifter
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Kolik jich tam u vás jezdí nevím, ale moc jich nebude. Mám ji přesně tak jak vyšla z výrobního pásu. Sedadlo pro dva. Jestli chceš upravit sedadlo, tak kontaktuj KING, je žhavým členem ckc a dokáže kouzlit se vším čemu se říká potahy, polstrování, speciální přání, speciální rozměry atd. fakt mistr svého řemesla. Jen mám přidanou opěrku, kožený vaky po stranách a velkou koženou rolku na nosiči za opěrkou. U KINGa si ještě nechám na zakázku ušít větší kožený tankvak, až někdy přijedu do Čech na stroji. Všechno retro, jak píšeš i ty.
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- jenda z jerycha
Sedláře už mám domluvenýho. korpus sedla mám a teď se prosimtě nediv z obracečky seno za koně
Je to výlisek z 3mm plechu nádherně tvarovaný podle zadku, nádhera krásně se sedí jen v tom samotném plechu. S tím sedlářem jsem domluvený že to potáhne jen 2 cm silným filcem a silnou, tvrdou, hnědou kůží, takže opravdu retro něco jako z dob prvních velocipedů
Další věc je, že dám celé sedlo asi o 10 cm níž než je to stávající, takže bude položené vlastně hned na krytu baterie. Jelikož mám motorku po čahounovi, který měřil asi 2.1 m a měl zvednutá řidítka, musím upravit i ty. Nakonec jsem se rozhodl pro výrobu úplně nových, zase v retro stylu, tedy cca 40 cm rovná hrazda, mírný ohyb nahoru a 35cm řidítka téměř v ose motorky. Sám jsem zvědavý jak to nakonec dopadne.

jenda z jerycha
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
To sedlo bude pecka
I kdyz asi mene pohodlne a vyska (nebo spis nize) posezu taky hraje roli (kladnou). Ta riditka bych asi nechal fabricky, jestli je mas, bojim se, ze pravitko bude vypadat trochu blbe, kvuli tomu retro stylu. Ale proti gustu zadny disputat, preji ti at je to fakt celkove festovni. Pak sem hod foto.

CKC#305
CKC#305
- jenda z jerycha
No to je to, že já právě origo řidítka nemám, jsou tam takový strašně široký LSL a ještě na 17 cm vysokým risersetu. Ten už mám sice předělaný na původní výšku tak cca 5 cm, ale ty řidítka musejí jít taky. Nevím, jestli jsi mne správně pochopil, nemyslím dávat tam rovnou trubku, spíš takové účko 35 - 40 - 35 cm.
jenda z jerycha
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- jenda z jerycha
No sice mám celkem jasnou představu jak by to mělo asi vypadat, ale kdyby se ti chtělo mohl by jsi mi změřit celkovou šířku na konci heftů a přibližnou vzdálenost v ose motorky od uchycení řidítek v brejlích po konec heftů. To ale jen tak pro informaci. jakou máš barvu motorky a máš variantu s hodně chromovanejma dílama nebo více laku?
jenda z jerycha
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- jenda z jerycha
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
vnější šířka na konci heftů je 84,5 cm, vzdálenost v ose motorky od uchycení v brejlích po konec heftů (od vnějšku řídítek - trubky) je 35 cm, výška konce heftů od země při nezatížené motorce je cca 102 cm, celková délka řídítek je 110 cm. Tak doufám, že jsem byl alespoň trochu nápomocný.

CKC#305
CKC#305
- jenda z jerycha
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Padáky tam nemám, jednak proto, že by se mi na ni nelíbily a jednak proto, že je nemáš kam našroubovat. Jestli ale máš na mysli systém chromovaných trubek uchycených na rámu v úrovni chladiče, tak do těch bych možná šel, ale co se týče ochrany motky při pádu, tak to vychytají přední stupačky, mám to vyzkoušený (ne pádem, ale na sucho). Jak píšeš i ty, tak na driftera je strašně málo doplňků. Při nákupu doplňků se orientuj jen na konkrétní model motky, nedo dojeď na motce až ke krámu a než koupíš, tak si to venku prubni. No a další varianta je "urob si sám". Ještě k řídítkám - najdi si na netu nějaké foto a omrkni jak jsou tvarovaný, protože se ohýbají nejen směrem k řidiči, ale i směrem dolů. Jsou ohýbané na několika místech. Nevím jak bych ti to mohl změřit, nebo alespoň popsat přesněji. 

CKC#305
CKC#305
- jenda z jerycha
Jasně, myslím ty rámy z chromovaných trubek. Myslím si že to může motorce jen pomoct, hlavňe teda asi opticky, i když věřím že při případným pádu bych za ně byl taky vděčný
Viděl jsem je asi na dvou fotkách, takže možná, že tam můžou pasovat ty z toho clasika. Protože mi ale takovýdle věci viz ty řidítka, nedělají moc problém tak to nejspíš dopadne tak, že se do nich na zimu asi pustím sám. Aspoň to udělám z pořádné roury cca 40-50 mm a budu mít jistotu, že to za něco stojí.
S těma řidítkama si nelam hlavu. Víceméně mám stejně takovou svojí představu, jak asi by se mi líbily a hlavě je pak budu na čisto doohýbat přesně podle posezu a ruky. Stejně ale díky moc.

S těma řidítkama si nelam hlavu. Víceméně mám stejně takovou svojí představu, jak asi by se mi líbily a hlavě je pak budu na čisto doohýbat přesně podle posezu a ruky. Stejně ale díky moc.
jenda z jerycha
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- jenda z jerycha
Ahoj, znáš tydle stránky?? To je takový inspirace, až jsem z toho celej tumpachovej.http://www.vulcandrifterriders.com/
jenda z jerycha