ZX-10R r.v.04-05
- Dave Reza
- Kontaktovat uživatele:
ZX-10R r.v.04-05
Ahoj všem co ví něco o ZX-10R rok 04-05.
Pojezdil jsem dvě sezony na GSX-R 1000 K5 a z důvodu změny uvažuju o tomhle stroji.
Novější se mě nelíběj a jiný modely jinejch značek taky ne.
Prosím o info o týhle motorce vy stylu na co si dát bacha, v čem je good a nebo proč třeba právě tuhle motorku radši nekoupit.
Díky Dave...
Pojezdil jsem dvě sezony na GSX-R 1000 K5 a z důvodu změny uvažuju o tomhle stroji.
Novější se mě nelíběj a jiný modely jinejch značek taky ne.
Prosím o info o týhle motorce vy stylu na co si dát bacha, v čem je good a nebo proč třeba právě tuhle motorku radši nekoupit.
Díky Dave...
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Potřeba nejprve prošmátrat forum, informací je tady za dobu provozu fakt hooodně... 
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=3553

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Dave Reza
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to četl ale nemám heslo do starýho fora na motorkáříchLadis píše:Potřeba nejprve prošmátrat forum, informací je tady za dobu provozu fakt hooodně...
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=3553

Tak ja mam o jednu generaci mladsi model a na tyhle sem jel jen parkrat, takze necham hodnoceni na jinych co ji maj, jako je blesk, kozel, Pepek, Lada Cermak apod. ale pokud te neco zajima, tak se ptej. Zadny vylozeny mouchy nema a zalezi jen na tom, na co tu motorku chces...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Dave Reza
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem koupilZubr píše:zalezi jen na tom, na co tu motorku chces...Zubr píše:Co k tomu dodat, Elvis už všechno řek.
Teď je to správně.

- Dave Reza
- Kontaktovat uživatele:
Na fotce vypadá jako tmavě žlutá, naživo to je spíš taková oranžová perleť, ale každopádně to je kousek kterej se jen tak na cestě nepotkáElvis. píše:Tak gratulace. Kdybys potreboval s necim poradit klidne se ptej. Rad pomuzu.
PS:Ta barva je fakt luxusni i kdyz to neni zelena. Nj.amici maj holt obcas docela vyhody oproti nam v czechystanu

Zajimava barva, kazdy den se nevidi...Dave Reza píše:Na fotce vypadá jako tmavě žlutá, naživo to je spíš taková oranžová perleť, ale každopádně to je kousek kterej se jen tak na cestě nepotkáElvis. píše:Tak gratulace. Kdybys potreboval s necim poradit klidne se ptej. Rad pomuzu.
PS:Ta barva je fakt luxusni i kdyz to neni zelena. Nj.amici maj holt obcas docela vyhody oproti nam v czechystanu
Tento tyden sem potkal na Slapech Kawu stejne barvy, jen to byla sestka...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!