Faro
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Krátké zprávy ale výstižné.
vše podstatné se dozvíme.
Dá se Zbyňovi poslat SMS na mobil že?Asi pošlu. 
p.s. Jsem poslal ale info z meho mobilu:zadna reakce. Asi ten svůj má vyplej a zapíná ho semtam aby si přečetl nějaké SMS.
Protože ten kdo by mu volal by nevěděl že je v zahraničí a platil by o mnoho více za hovor.Je to tak že? Asi tak teda no.

p.s. Jsem poslal ale info z meho mobilu:zadna reakce. Asi ten svůj má vyplej a zapíná ho semtam aby si přečetl nějaké SMS.
Protože ten kdo by mu volal by nevěděl že je v zahraničí a platil by o mnoho více za hovor.Je to tak že? Asi tak teda no.

Naposledy upravil(a) Lech dne stř črc 16, 2008 16:01:08, celkem upraveno 1 x.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
taky se bavím!
reportáž i reakce jsou bombézního kalibru, taky se u toho veselím!!!misak39 píše:Jj, krátce to stačí hlavně že jsou OK... a po 900 km se divím, že má ještě čím srát![]()
![]()
to zaslouží obdiv

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Dobrý den přeje zuřivý reportér Kubiko!!!!! Takže nové dnešní info které sem dostal zní:::: ´´ Fčera zme se odtrhli s oťasem od skupiny a ve 2 ráno dobili FARO!!! Máme supr fleka, mraky čechů, krásný buchty, baterka vybitá, vzduch 40 stupňů a pivo trochu míň!!!
Takže na to sem mu hned odpověděl že tady ( v Olomouci) prší celou noc, buchty nejsou napečeny a pivo v ledničce mi už došlo!! No tak co by ste mu na to řekli no!
Jinak pro Lecha: ty smsky jdou normálně s tím voláním to jde taky ale bude to pálka jak pro tebe tak pro něho! No a pokud v nějakym tom kempu nebo kde vůbec přespávají elektriku tak sou myslim po tom necelym tydnu vybití snad všichni jak mi psal zdenek!
Takže příjemný čtvrtek a hned jak budou další info přímo z dějiště vznešeného Fara tak to sem hodím!!! Zatial
Takže na to sem mu hned odpověděl že tady ( v Olomouci) prší celou noc, buchty nejsou napečeny a pivo v ledničce mi už došlo!! No tak co by ste mu na to řekli no!
Jinak pro Lecha: ty smsky jdou normálně s tím voláním to jde taky ale bude to pálka jak pro tebe tak pro něho! No a pokud v nějakym tom kempu nebo kde vůbec přespávají elektriku tak sou myslim po tom necelym tydnu vybití snad všichni jak mi psal zdenek!
Takže příjemný čtvrtek a hned jak budou další info přímo z dějiště vznešeného Fara tak to sem hodím!!! Zatial
dobré dopoledne pro vás kteří čtete toto téma! Tak panáčci tam maji pivko za 1,4 eura půllitr a prej aji chutná!!!
Za chvilku prej vyrážijou na nejzápadnější místo ewropy! Np a jinak sprinty prej 3500 kilometrů od domu není dobrej nápad!!!
No a jinak v roce 2010 což je za dva roky
se koná 30. ročník tohodle srazu takže já a můj nynější zlomený kotník se tam chcem podívat!!!
Zdenek s rexem pojede též Přidá se někdo???

Za chvilku prej vyrážijou na nejzápadnější místo ewropy! Np a jinak sprinty prej 3500 kilometrů od domu není dobrej nápad!!!

No a jinak v roce 2010 což je za dva roky

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
uvazuju o tom... uvidime co nam kluci privezou za informacekubiko píše:dobré dopoledne pro vás kteří čtete toto téma! Tak panáčci tam maji pivko za 1,4 eura půllitr a prej aji chutná!!!
Za chvilku prej vyrážijou na nejzápadnější místo ewropy! Np a jinak sprinty prej 3500 kilometrů od domu není dobrej nápad!!!![]()
![]()
No a jinak v roce 2010 což je za dva rokyse koná 30. ročník tohodle srazu takže já a můj nynější zlomený kotník se tam chcem podívat!!!
![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
kdyz budou penize a cas tak rad, ale je to za moooc dlouho a kdo vi co budekubiko píše: No a jinak v roce 2010 což je za dva rokyse koná 30. ročník tohodle srazu takže já a můj nynější zlomený kotník se tam chcem podívat!!!
![]()
![]()

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#