GPS modul + Tomtom 6 v mobilu
GPS modul + Tomtom 6 v mobilu
Neodolal jsem bazarové ceně a objednal jsme si GPS modul. Blbé je, že na motorce nemám udělanou zásuvku, takže povalím asi jen na baterku. Nemá prosím někdo zkušenosti, jak dlouho to vydrží fungovat?
A další dotaz, mám to vymyšlené na kombinaci mobil (nokia E51)+GPS modul (někde na tankvaku) a Tomtom 6 s hlasovu navigací strčenou v uchu. Jak se podle toho jede? Dá se tím řídit, nebo je to bez obrazu (což je vzhedem k velikosti "obrazovky" na E51 nemyslitelné) nepoužitelné.
A další dotaz, mám to vymyšlené na kombinaci mobil (nokia E51)+GPS modul (někde na tankvaku) a Tomtom 6 s hlasovu navigací strčenou v uchu. Jak se podle toho jede? Dá se tím řídit, nebo je to bez obrazu (což je vzhedem k velikosti "obrazovky" na E51 nemyslitelné) nepoužitelné.
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
celkem se podle tech pokynu da jet, ale nekdy ma TomTom blbe namluvene krizovatky ze je hlavni treba rovne (s privrenyma ocima se lehce staci vpravo) a tu krizuje vedlejsi, TomTom hlasi odbocte vpravo, a pritom mysli tu temer rovne (hlavni) takze se muze stat ze clovek odboci na tu vedlejsi ikdyz by nemel
No a pak jeste je tu problem kdyz je nekdy viceprouda silnice, tak vcasne razeni do pruhu.... no a hlavne rekne ze bude nejaka zatacka za 200m coz nekdy ve vetsi rychlosti muze byt problem, na displayi totiz clovek vidi ze bude odbocovat nekde za 10km a je v pohode, kdyz to nevidi, musi byt stale ve strehu, kdy si pan z TomTomu vzpomene zmenit mi smer
Ale kdyz se clovek nauci jezdit na ty hlasove pokyny, tak by to melo jit...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
No tak na TomToma 6 jsme jeli do Švajcu ke kamarádovi. Můžu říct že pohoda. Například v jsme měli sebou ještě navigaci Garmyn nuvi a ten byl totalně zmatenej a marnej. Podlě neho bych nedojel v zahraničí ani za roh pro rohlíky. S TT naprosto v pohodě až přímo před dům. Na dálnici je to těžký bo nechci mít sluchátka,ale například ve městě kde otevřu helmu, tak to slyšíma dá se podle toho jet v klidu.
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
zapalovač (zásuvka)
jsem dělal...i pro kluky... klidně zas nějaký udělám - do kdy jí potřebuješ!!!??? že bych zas provedl hromadně bobříka elektriky???
chce ještě někdo? komplet cca 180Kč...
fotky už tu byly je to na přidělání přímo na baterku na motorce s pojistkou a s metrem kabelu... na schování pod sedlem, používám to k nabíjení motorky, na navi, mobil atd...
fotky už tu byly je to na přidělání přímo na baterku na motorce s pojistkou a s metrem kabelu... na schování pod sedlem, používám to k nabíjení motorky, na navi, mobil atd...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: zapalovač (zásuvka)
Jestli si jeden mohu zamluvit na Mlýnky, tak ho beru666S999 píše:jsem dělal...i pro kluky... klidně zas nějaký udělám - do kdy jí potřebuješ!!!??? že bych zas provedl hromadně bobříka elektriky???

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
dobrá...tedy!
udělám jich 5ks, cena bude nižší, dávám to jen za náklady...nejhorší je jen sehnat komponenty...nerad dělám čínský šity...
zatím cena matroše je do 6OKč, ale jedu kvůli tomu do Brna, abych to sehnal...takže když jich koupíte 5ks, tak to bude za 80-100, abych měl na benál. (minule jsem trénoval schánění, bylo toho půl dne...prkotiny, ale nevedou je všude...)
zatím cena matroše je do 6OKč, ale jedu kvůli tomu do Brna, abych to sehnal...takže když jich koupíte 5ks, tak to bude za 80-100, abych měl na benál. (minule jsem trénoval schánění, bylo toho půl dne...prkotiny, ale nevedou je všude...)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: dobrá...tedy!
dobra ukecal jsi me666S999 píše:udělám jich 5ks, cena bude nižší, dávám to jen za náklady...nejhorší je jen sehnat komponenty...nerad dělám čínský šity...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: dobrá...tedy!
jj, asi tak!KankX píše:dobra ukecal jsi me666S999 píše:udělám jich 5ks, cena bude nižší, dávám to jen za náklady...nejhorší je jen sehnat komponenty...nerad dělám čínský šity...
zatím cena matroše je do 6OKč, ale jedu kvůli tomu do Brna, abych to sehnal...takže když jich koupíte 5ks, tak to bude za 80-100, abych měl na benál. (minule jsem trénoval schánění, bylo toho půl dne...prkotiny, ale nevedou je všude...)vezmu taky jednu udelanou zasuvku
sice ji mam doma nekde v garazi, ale musel bych ji najit pak pajku, kablik, pojistku atd. a to se mi nechce, kdyz staci jen "pripojit a jit" (PLUG and GO
)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: zapalovač (zásuvka)
Chosé samozřejmě že jsem tě chtěl o ni poprosit, protože vím, že si ji klukům dělal, takže se taky hlásím. Bohužel se to všechno událo nějak rychle a nestíhám to. Včera jsem objevil modul na netu za 400Kč, tak jsem ho hned objednal a zítra by měl snad přijít. Zítra ale valím ke kamošovi na výpomoc a v pondělí už vyrážím na Slovensko. Takže doufám, že chvillku vydřží fakčit na baterku a že to pak někde v kempu zase dobiju.666S999 píše:jsem dělal...i pro kluky... klidně zas nějaký udělám - do kdy jí potřebuješ!!!??? že bych zas provedl hromadně bobříka elektriky???
ZX-12R naked
jednu taky pro mne...Mlynky to jisti...Marty se hlasi
apropo uz bavte o TOMTOM 7..pro PDA,MDA...vse co ma winmobile...a ze je to ok vcetne map je bezpochyby...TOMTOM je nej..testuji podvojne jeste s IGO8 nev a tom je lepsi...GARMIN je mrtev...at zije kral
apropo uz bavte o TOMTOM 7..pro PDA,MDA...vse co ma winmobile...a ze je to ok vcetne map je bezpochyby...TOMTOM je nej..testuji podvojne jeste s IGO8 nev a tom je lepsi...GARMIN je mrtev...at zije kral

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
OT. Jenže spousta telefonů včetně mého funguje na Symbianu (a nemám s tím žádný problém) a pro ty je max. TomTom 6. a btw. Místo Slovenska by mohlo být na mapě "Zde jsou lvi", protože v poslední verzi map mají myslím zmapované 40% a jsou tam sice i malinké prdele o pár obyvatelích, ale body zájmu jako kempy, benziny atd. tam nejsou. Sranda že stejně je tomu i na GoogluEarth, kde je ta situace stejná.
ZX-12R naked