Tak Biketronix dorazil domů
Je to vidět i na balení, že chlapci v Biketronixu šetří životní prostředí a snižují náklady aby to stálo co nejmíň. Žádná plastová krabička, posláno v papírové krabičce - obálce s manuálem na 5 stranách a toť vše, žádný trapný divadlo a vychvalování, prostě jen návod jak to namontovat, co dělat když to nefunguje jak má a jak to naprogramovat.
Displej je usazen v plastovém pouzdře a ze zadní strany z něho lezou dva svazky kabelů. Jeden je asi 15cm dlouhý a napojuje se na zdroj 12V a otáčkoměr a druhý kabel je vedení senzoru snímače rychlosti. V balení je také miniaturní magnet na kolo. Krabička displeje je z druhé strany zalita nějakou černou pryskyřicí či co, nelze rozebírat, je to vodotěsné, stejně tak čidlo.
Zpracování bych hodnotil vzhledem k ceně jako 9 bodů z 10, moc se mi líbí, i ta jednoduchost. Zkusil jsem vzít 9V baterii (funguje to od 6 do 18V) a zapojil ji, jak bude svítit displej....náádhera, jas super. Mimochodem, všude jsem viděl hlavně modrý displej a ten se mi nelíbí. Můžete si vybrat jakou barvu displeje chcete - červenou, modrou, žlutou, bílou,....a já nevím jakou ještě, což je super a můžete si to přizpůsobit vaší palubní desce, to taky snad jiná firma nedělá, tolik variant.
No až to namontuju, napíšu jak to jede....zatím není čas

, jo a od objednání a zaplacení po doručení to trvalo míň, než za jak doručuje česká pošta, to jsem nežral...z Holandska to tady bylo za pár dní...