Slovinsko 2008
tak konecne jsem mel cas mrknout na fotky. tady je odkaz http://rapidshare.com/files/128853247/Foto.zip.html
nekdo po me chtel fotky v plny kvalite takze mi napiste cisla fotek a nejakej zpusob jak to chcete poslat a co nejdriv se do toho pustim. ale kdyz to nebude rapidshare tak budu moc rad, tech 100Mb jsem uploadoval pres 2 hodiny
nekdo po me chtel fotky v plny kvalite takze mi napiste cisla fotek a nejakej zpusob jak to chcete poslat a co nejdriv se do toho pustim. ale kdyz to nebude rapidshare tak budu moc rad, tech 100Mb jsem uploadoval pres 2 hodiny
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
Tildoooo
pls, nevypálil bys mi cédo? Veškeré náklady hradím a vyzvednul bydh si ho dle dohody osobně ve Třebové, až budeš doma. Stahoval bych to asi tak do zimy, při mým připojení
Veškeré náklady samo hradím
A pokud se týče výběru pro příští rok, myslím, že je úplně jedno kam pojedeme, hlavně když se sejde steně dobrá parta lidí, a domácí nás nebudou posílat do postele v osum
A pokud se týče výběru pro příští rok, myslím, že je úplně jedno kam pojedeme, hlavně když se sejde steně dobrá parta lidí, a domácí nás nebudou posílat do postele v osum
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
vypalim, poslumisak39 píše:pls, nevypálil bys mi cédo? Veškeré náklady hradím a vyzvednul bydh si ho dle dohody osobně ve Třebové, až budeš doma. Stahoval bych to asi tak do zimy, při mým připojeníVeškeré náklady samo hradím
![]()
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
ohledně plánů na příští rok..
Itálie asi jo, švýcarsko je hezký, ale poměrně policejní stát (ztrávil jsem tam skoro rok a vím o čem mluvím). Slovinsko, stejně jako chorvatsko a okolí jsou moc hezký země, ale slovinci, chorvati a podobná havěť to tam dost otravují (my se odtamtud včera vrátili, přijeliu jsme o dva dny dřív protože už nás ten silně blbej národ nebavil
) Čím to že takový tykve mají vždycky tak hezkou zemi?
Pokud příští rok někam vyrazíme na motce, tak asi zase Rakousko - mají dobrý asfalt, krásný zatáčky, rozumný policajty a hlavně obyvatele, kteří chápou že je turisti živí
Itálie není špatná, ale už je trošku z ruky a přiznávám, že zvažuju alternativu ať už do Itálie nebo do rakous - auto+vozík a povožení na místě. Zatáčky si užít, ale neklepat se někde na supersportu celej den a ještě s taškama 
Pokud příští rok někam vyrazíme na motce, tak asi zase Rakousko - mají dobrý asfalt, krásný zatáčky, rozumný policajty a hlavně obyvatele, kteří chápou že je turisti živí
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Blahopřeju k perfektní dovolené,ani domácí Vás nerozhodila a je fajn,že vše dopadlo na jedničku.
My se dneska vrátili z Chorvatska autem a dost mě mrzí,že asi nikdy nepojedu na takovouhle vyloženě letní dovolenou na motorkách s Vámi!!
Proč?
Chcípám hicem,ať jsem kdekoliv a mám na sobě cokoliv(klidně nic).
Teplota 32-34 st. ,přez noc ne o moc míň,tohle já nerozdejchávám.Za celou dobu jsme v Chorvatsku nepotkali nikoho na motorce jinak než v tričku a v kraťasech.
Vy ale vypadáte v pohodě,zřejmě jen já a moje polovička jsme takoví nepřizpůsobiví!!
My se dneska vrátili z Chorvatska autem a dost mě mrzí,že asi nikdy nepojedu na takovouhle vyloženě letní dovolenou na motorkách s Vámi!!
Proč?
Chcípám hicem,ať jsem kdekoliv a mám na sobě cokoliv(klidně nic).
Teplota 32-34 st. ,přez noc ne o moc míň,tohle já nerozdejchávám.Za celou dobu jsme v Chorvatsku nepotkali nikoho na motorce jinak než v tričku a v kraťasech.
Vy ale vypadáte v pohodě,zřejmě jen já a moje polovička jsme takoví nepřizpůsobiví!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Milda: myslim ze nejses jedinej kdo ma radsi chladnejsi pocasi. vetsina z nas byla spocena driv nez sme od pokoje dosli k motorkam (teda krome KankXe, tomu byla v perforovany kombineze porad zima a po prujezdu tunelem primrznul k motorce
), ale zas bych nerekl ze to bylo o tolik drsnejsi nez pocasi v CR. Proste kdyz je vedro tady tak je to stejny jako vedro ve slovinsku. taky mam nejradsi kdyz je 20°C a sviti, cokoliv vic uz mi neni prijemny a nad 30° umiram, ale prekvapive se to tam dalo vydrzet. ono jak se rozjedes a trochu fouka tak uz to docela jde
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak uz jsme take dorazili domu
na tachometru mi pribylo krasnych 3800 mil (pro ty co to neumi prepocitat je to 6100km) a Rexik potrebuje servis jako sul, jedine co v pohode prezilo tuto porci km bez udrzby, jsem byl ja a pneu Dunlop RoadSmart. Blance pribylo cca 4000km a jeji Dunlop Qualifier to fakt neprezily 
Dovca to byla pekna, objevil jsem spousty krasnych mist a o o zabavu bylo fakt postarano
Normalne jsem se nestihl nudit
Ale me uz ve Slovinsku jen tak neuvidej, stejne uz tam neni temer nic co bych nestihl za ten tyden videt.

Dovca to byla pekna, objevil jsem spousty krasnych mist a o o zabavu bylo fakt postarano
Naposledy upravil(a) KankX dne sob črc 12, 2008 22:01:43, celkem upraveno 1 x.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira