Tak kdyby 5tis. Dneska sem se byl prohnat v buchlovákách a toto je výsledek :čoud píše:Na orig.Bridgich jenom 5tkm?Ja na nich mam uz 8tkm...a na Ninje, mam BT014
BTW - predek by jeste vydrzel tak 2tkm, ale je teda fakt, ze jsem s nima na okruhu nebyl ani jednou, na Kawa day uz budu mit taky nove...
Jake gumy?
hotovo :(
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Pepek_ZX9R
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ono asi nic jinýho nezbývá. Na mašině prostě není možný jezdit přesně podle pravidel - o 40km/h v obci nebo o 50km/h mimo a jsi na půl roku bez papírů:(
Chápu body, chápu pokuty, ale toto fakt ne !
Soudruzi v uniformě se budou muset smířit, že jim na mašině prostě nezastavím.
Dneska sem se díval na centrumu na chat s policejním důstojníkem - jméno si nepamatuju a na otázku jak bude zastavovat a pokutovat motocykly odpověděl " nakupujeme nové Hondy 1300 " Ten borec je fakt směšný
Chápu body, chápu pokuty, ale toto fakt ne !
Soudruzi v uniformě se budou muset smířit, že jim na mašině prostě nezastavím.
Dneska sem se díval na centrumu na chat s policejním důstojníkem - jméno si nepamatuju a na otázku jak bude zastavovat a pokutovat motocykly odpověděl " nakupujeme nové Hondy 1300 " Ten borec je fakt směšný
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Tak na tebe su zvědavý, jak ti dlouho vydrží tento názor po 1.7.Pepek_ZX9R píše:Ja bych nechal policajty po jezdcich bez znacek strilet. Kurva vzdyt to je porusovani zakona. To je jako kdyz si nekdo veme kuklu a vybere banku..... Trosku prehanim, ale zakony by se proste meli dodrzovat
To abys pomalu přesedlal na fichtla....
Na brku prostě nemůžeš jezdit mimo obec 90km/h, to je pi..vina
Zajeď si např. do Buchlovských hor, kde se jezdí zatáčky mezi 120 - 200km/h a pochopíš o čem to je.
Napadá mě jediné možné řešení - ´budeme všichni jezdit pouze na okruhu, ale poleze to sakra do peněz...........G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Pepek_ZX9R
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To zvedavej bejt muzes ja to pro jistotu zavcasu rozstrelil tak jeste budu nejakou chvili opravovat Zatim mam jen toho fichtla A s tou rychlosti tak si proste porid pomalejsi motorku kdyz ti tahle nedovoli dodrzovat predpisy. PS: taky jezdim jak prase mimo obec rychlostni omezeni ignoruju. Ve mestech 40+ a papiry pryc celkem chapu. Pokud ti to nenamerej na magistrale a podobnejch ultra nebezpecnejch mistech
ZX-7R -> ZX-9R -> ZX-10R -> F18 Hornet | Jezdis a pijes? Bud rad ze zijes;)
to je taky řešení, někde to rozstřelit na mraky a máš pokoj Na elektrickém vozíku ty rychlostní limity 100% dáš
To byla samozřejmě velká nadsázka. Chtěl sem tím říct, že neznám bikera, který by byl schopen jet 90km/h mimo obec.
Slyšel sem od pár kluků názor, že jednoduše odmontují SPZ - RZ a hotovo. Toto dělat nechci, protože na parkingu tě pak odchytnou a máš to za bodíky.
Když značka bude jen silně znečištěná, tak to máš max za litr a bez bodíků:)
S autem nemám proti novým postihům nic zásadního, s motorkou však jo...
Je to sport a adrenalin v běžném provozu u kterého pokud jezdíš hlavou a nejsi úplně vymaštěná dilina, tak relativně bezpečný.
Osobně mám větší problém se svátečními jezdci, kteří neodhadnou vzdálenost ani rychlost a jsou schopni vjet kamkoliv, je to na román...
To byla samozřejmě velká nadsázka. Chtěl sem tím říct, že neznám bikera, který by byl schopen jet 90km/h mimo obec.
Slyšel sem od pár kluků názor, že jednoduše odmontují SPZ - RZ a hotovo. Toto dělat nechci, protože na parkingu tě pak odchytnou a máš to za bodíky.
Když značka bude jen silně znečištěná, tak to máš max za litr a bez bodíků:)
S autem nemám proti novým postihům nic zásadního, s motorkou však jo...
Je to sport a adrenalin v běžném provozu u kterého pokud jezdíš hlavou a nejsi úplně vymaštěná dilina, tak relativně bezpečný.
Osobně mám větší problém se svátečními jezdci, kteří neodhadnou vzdálenost ani rychlost a jsou schopni vjet kamkoliv, je to na román...
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
JJ, bude to zajimavy, souhlasim s vama obema, lidi bez znacky - to neni dobre...Ja ji tam vzdy mel a mit budu...
Bude to krusny, je jasny ze asi nikdo z nas (krome chopraku a 125karu) asi nejezdi mimo obec 90...
Ale panove, jsme trosku offtopic, toto se resi v jinem tematu...
Bude to krusny, je jasny ze asi nikdo z nas (krome chopraku a 125karu) asi nejezdi mimo obec 90...
Ale panove, jsme trosku offtopic, toto se resi v jinem tematu...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
Re: pneu
Což o to, na plátno sem taky čekal, ale žádné tam nebylo ! A to sem zadek kontroloval každou chvíli od doby, co byl načnutý.otajs píše:ja menim az vidim platno a vzdY jsem dojel na prezuti, ale nedoporučuji je to hrozná psichycká zátěž to plátno je EEEÉ
, ALE DÁ SE TO PŘEŽÍT, OVŠEM DOPORUČUJI JEN TVRDEJM kawáKÚM
Guma se jednoduše začala loupat a pod ní se rovnou objevily dráty:( Na nich sem jel domů ještě cca 50km a potom 15km do pneuservisu.
Mám už obuty nové qualifiery a čekám netrpělivě na sjetí prvních pár km, ať je můžu vyzkoušet v pořádném zatížení
První dojmy víc než dobré. Profilově mi připadají daleko víc dělané do zatáček. Původní Bridgestony mi až tak nesedly. Hlavně jsem je nemohl nikdy dostat až na hranu ( cca 2mm ) a to sem už dřel stupačky. Tak nevím, kde udělali soudruzi chybu ....G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: