ZX-6R 2005 - spotřeba jak kráva, proč?
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
ZX-6R 2005 - spotřeba jak kráva, proč?
Ahoj lidi mám novou a zelenou jede ja das je to dovoz z Itálie, má laďák i se svodama LeoVince, je na něj i seštelovaná. Motorka super žádný rpoblém až an jeden a to je spotřeba.
Nejsem ostřílený motorkář, spíš sjem povedená lamka, ale nezdá se mi že když sjem předevčírem tankoval plnou +- 18l anjel jsem nějakých 150Km a to možná ještě přeháním, sem tam jsme jí pěkné protáhl, a dneska ráno se mi rozsvítila rezerva, je možné aby si pápla 15 litrů na 150Km? Poradte kde by mohl být problém. Díky
Danek
Nejsem ostřílený motorkář, spíš sjem povedená lamka, ale nezdá se mi že když sjem předevčírem tankoval plnou +- 18l anjel jsem nějakých 150Km a to možná ještě přeháním, sem tam jsme jí pěkné protáhl, a dneska ráno se mi rozsvítila rezerva, je možné aby si pápla 15 litrů na 150Km? Poradte kde by mohl být problém. Díky
Danek
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Záleží co máš za kawu. Typ, r.v. a taky co je tam všecko udělané, krom těch svodů. A hodně zaleží aj na stylu jízdy. Pokud sem já jel do 150 tak sem byl na 5,5 l/100 km. Pokud sem už za to vzal a držel to skoro furt kolem 10 000 ot/min tak si vzala v pohodě aj 12 l/100 km. Ale benzín se dá koupit
Zkus zjisti jaké tam máš trysky, filtry atd.

Dak
CKC -015-
CKC -015-
Zkusil si dolit plnou? ono nadrz treba na 17 litru ti dovli od rezervy tam nacpat tak 10-12 litru a ty pri spotrebe kolem osmi litru na 100km kdyz za to trosku tahas po tech 150km vyzeres uplne bez problemu... na tom nevidim nic divnyho 
edit:zresetuj si denni pocitadlo, dolej plnou a az budes na benzince a docerpas zas stejnou hladinu (neni plna jako plna) tak koukni na kilometrovnik, na stojan, kolik tam mas litru a spocti si na kolik te ta spotreba vychazi a uvidis...

edit:zresetuj si denni pocitadlo, dolej plnou a az budes na benzince a docerpas zas stejnou hladinu (neni plna jako plna) tak koukni na kilometrovnik, na stojan, kolik tam mas litru a spocti si na kolik te ta spotreba vychazi a uvidis...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vám ti miláčci jezdí tak cca za 7,5 l / 100 km. Teď je jen otázka, jestli je to moc nebo málo... 
Tady máte malej templejtík, kterej vám to změří přesně ať už podle množství natankovaných litrů nebo podle toho, kolik jste na pumpě vytáhli z peněženky (stačí jen vyplnit akt. cenu benzínu, za kterou jste tankovali a počet ujetých km). "Spotřebník" vám hned řekne, jak je váš miláček "rozežranej"...
SPOTŘEBNÍK
Osobně teda jezdím max. do 5,5l/100 km ať za to tahám, jak za to tahám!

Tady máte malej templejtík, kterej vám to změří přesně ať už podle množství natankovaných litrů nebo podle toho, kolik jste na pumpě vytáhli z peněženky (stačí jen vyplnit akt. cenu benzínu, za kterou jste tankovali a počet ujetých km). "Spotřebník" vám hned řekne, jak je váš miláček "rozežranej"...

Osobně teda jezdím max. do 5,5l/100 km ať za to tahám, jak za to tahám!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Me to vyda lehce pres 200km kdyz jedu solo, kdyz ve dvou tak cca 190km, rekord mam asik 230km - ale to je na novejch gumach ... Bezne jezdim tak tech 5,7-6,2 ...
K ty tvy mega spotrebe - nemas tam nahodou powercommander ? Nebo jinej zasah do elektroniky ? 10ka je fakt moc, to ani svodama a ladakem nenazenes ...
K ty tvy mega spotrebe - nemas tam nahodou powercommander ? Nebo jinej zasah do elektroniky ? 10ka je fakt moc, to ani svodama a ladakem nenazenes ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak informativne
...k te spotrebe - 2 extremy, ktery se mi podarily na jednu nadrz
150 km - min. najezd co jsem dal (ale to byla prasecina)
280 km - max. najezd ktery jsem dal (shodou okolnosti to bylo pri Coudove svatbe kdy jsme jezdili pianko a kochacku)
Ovsem jestli u sestky se daji udelat tak markaatni rozdily ruznym stylem jizdy netusim, rekl bych ze nikoli
150 km - min. najezd co jsem dal (ale to byla prasecina)
280 km - max. najezd ktery jsem dal (shodou okolnosti to bylo pri Coudove svatbe kdy jsme jezdili pianko a kochacku)
Ovsem jestli u sestky se daji udelat tak markaatni rozdily ruznym stylem jizdy netusim, rekl bych ze nikoli

ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, zalezi na stylu jizdy... Musis vzit v uvahu, v jakych otackach se u sestky pohybujes...
Dokazu se dostat se spotrebou i pod 5litru, ale to je vazne kochacka...
Spis ted jezdim okolo 9litru a to je nadrz za chvili prazdna...
Dokazu se dostat se spotrebou i pod 5litru, ale to je vazne kochacka...
Spis ted jezdim okolo 9litru a to je nadrz za chvili prazdna...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!