Ještě k těm gumám. Mě jde dost o to kolik na nich najedu a byly jízdně v poho. Už jsem za ty léta vyzkoušel těch gum spoustu. A kromě jedný přední 5 let starý Dunlopky která popraskala žádný nebyli propadák. Několik posledních let jezdím, k maximální spokojenosti Bridge. Poslední BT 20 mi vzadu vydržela, sjetá jen po značky 9 tis. Přední asi 11 tis. A s rexem zacházím jak s rexemZRX 1984 píše:Chlapi kdo jezdíte na jakých pneu na ZRX
ZRX II
Re: Pneu
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
Pneu
Nazdárek, děkuji za tipy. Budu brouzdat po webua vypadá to, že po srpnový vejplatě do něčeho půjdu asi do celý sady. Ikdyž přemejšlím, jestli to nepřeklepat a koupit příští jaro pneu r.v. 2009, ale vzhledem k bezpečnosti a toho, že motorku budu zazimovávat určitě až v říjnu tak bych šel do pneu v srpenci. No uvidíme jak ty BT 20 půjdou rychle dolů.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: hm...
Jezdím je sice "jen" na "malým" rexovi, ale Avon Storm ti můžu jen a jen doporučit. Mám obutou sadu od začátku sezony a fakt super guma jak na suchu, tak i na vodě - vyzkoušeno!666S999 píše:Zkoušel jsem Mez6ku, Bridge, conti road attack, a letos jdu (snad s Pavlem Kysem) vážně do Avon Storm (55předek+56zadek) páč jsem viděl borca na ZX10 s Avon Azaro a fakt good! Na conti jsem najel cca 8T a jsou v kopru!
Avony jsou v Ang #1, ale v CZ se moc nenosí...(storm má mít taky střed tvrdší a boky lepidlo a maj být dobrý i na vodě - ldyž se podíváte na náhled na moto-pneushop, tak maj dobrý vzorek, jak přední tak zadek, na odvod wasry!)
a co se týče nákupu gum tak na www.moto-pneushop.cz, nebo na www.moto-pneu.cz (rozdíl na sadě 250Kč), kdo kde kupujete?
Pro nákup vřele doporučuju www.az-pneu.cz (vyzkoušeno), kde je máš druhej den doma a oproti třeba www.moto-pneu.cz 1115,- Kč na sadě v kapse!!! A to se vyplatí
RFmoto Avony neprodává...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
Pneu
Díky za tipy, koukal jsem na az-pneu, Avony tam jsou levný to jako jo, ale na http://pneu.extralevne-pneu.cz mají Sadu Dunlop Road Smart SP max celá sada s DPH a balným za 6 187,-. Nevím proč ale furt mě ty Dunlopy táhnou... Anovy jsem měl na GS 500 je to teda už historie ale byla to dvousložková guma a nif mof mě neuchvátila a dall jsem za ně taky 6 a v zátáčkách to trocha ujíždělo....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Pneu
Díky za vaše názory, když mám bejt upřímnej a jako nezávislej, porovnám Dunlo a Avon, tak raději pár Kč přihodím. Oni jsou vlastně tento týden na Slovinsku a Chorvatsku. To se tak někdo má....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneu
Podle jakých kritérií ty gumy porovnáváš? Když jsi neměl obutý ani jedny, tak se ti maximálně může víc nebo míň líbit vzorek v pneumatice a pak zvuk jména výrobce. Po technické stránce jsou to naprosto srovnatelný pneumatiky. Takže "když mám bejt upřímnej", ta "nezávislost" bude asi jen slovo a v uších ti přecijen "DUNLOP" zní příjemnějc...ZRX 1984 píše:Díky za vaše názory, když mám bejt upřímnej a jako nezávislej, porovnám Dunlo a Avon, tak raději pár Kč přihodím. Oni jsou vlastně tento týden na Slovinsku a Chorvatsku. To se tak někdo má....
Nechci zde ale dělat psychologickej rozbor
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
predek Mez1 jeta mela 4 mm a najeto 4.8 tis km a pomalu se odporouci, asi moc brzdim
zadni Conti sport attack - moje prvni funglovka, vyhrana v aukci za 2500
najeto zatim 300km pripadam si na Rexovi vyssi, asi je to tim ze neni sjeta a tim padem pekne kulatoucka pred ni Michelin pilot s 4 mm vzorku vydrzela 4,5 tis km a uprostred vzorek byl jeste viditelny spokojenost, dala se sjet az na hranu a to byla 4 roky stara 
zadni Conti sport attack - moje prvni funglovka, vyhrana v aukci za 2500
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006