ZRX II
ZRX
JO ještě jsem se chtěl zeptat, ve spojce v tý nádobce je normálka brzdová kapalina? Včera se mi zdálo, že při zmáčknutí spojky se ozývá takovej zvuk jako když pumpuju zvonem v hajzlu, tak jsem to otevřel a kapalina není nejčistčí, spíš vypadá jako olej, tak nevím co tam dolejt, nebo vyměnit? Každopádně, když se to bude měnit, tak se musí nějak odvzdušnit, nebo tak něco?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Vyšší plexi
Nazdárek, tak to teda nevím, ale třeba u Havrdy jde objednat všechno, zkust tam cinknout
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl dnes na technicke s Rexem...KankX píše:...a byl jsi tam ted nekdy behem posledniho roku? U nas by si s tim rozhodne neprosel, u nas ty blbci kontroluji homologacni "ecka" i na kazdem sklicku od blinkruRaubtier píše:Ale projdeš:) Tedy alespoň u nás v Děčíně ano. Nikdo se nad tím že tam mám laďák a nehomologovanej ani nepozastavil:). Prohlídka motorky trvala přesně 8minut a to bylo vše bez tlačenky.A to si nevymyslim, normalne jsem si myslel ze si ten technik ze me dela prdel
...po zkusenosti z jara jsem se rozhodl ze pojedu na technickou jinam, at mi to tak dementne neprolezaji a.... nevim jestli to delaji jen me, ale zase kontrolovali vsechny Ecka jak pitomy, zacal samozrejme vyfukem a pokracoval svetly az skoncil u doplnku. Mam Rexe naprosto v cajku a tak jsem si rikal jen at kontroluje... a najednou ouha. Technik mi sdelil ze moje predni svetlo z Eddieho nema homologaci pro Evropu (technickou s mym Rexem jsem absolvoval jiz 2x a ted potreti - nikdy zadnej problem) ze ma homologaci pouze pro USA. Povidam ze je to docela mozne, kdyz je ten Rex dovezeny z USA a svetlo je tam originalni, nebot do kaplicky jine ani nejde dat. On na to ze je mu jedno jestli je originalni nebo ne, proste nema homologaci pro Evropu a tak tam byt nemuze.... to uz me docela zacinal srat a tak se ho ptam, myslite ze stejne svetlo pro USA sviti jinak nez to s tim E pro Evropu??????

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
KanX
To jsi měl štěstí, protože mě to kvůli tomu éčku na motoru poslali na posouzení do Prahy a tam to čeká, až se na to nějakej chachar podívá. Nechápu je ty kokoty. Podle mě když to bylo v německu přihlášený, tak to musí jít v pohodě i u nás, ale asi ne. Jestli to do zítra do rána nedorazí, tak tam jedu a vytrhnu jim ten německej techničák z ruky a pojedu jinam. Pak musím zkusit podplatit úředníka aby přihlásil dovoz hnedka, což nevím jestli se mi podaří, abych už mohl kurňa jezdit. Rozhodl ljsem se že nechám ty origo zrcátka. Nevím proč, ale je v nich aspoň něco málo vidět....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Pozor! On je rozdíl, mezi STK kde ti kontrlují světla klakson a číslo rámu a motoru.(Když sem se ptal jestli chce vidět lékárničku a žárovky, tak řekl že ne že to je můj problém(kupoval jsem si kvuli tomu nové žárovky))
A mezi přepisem z něměcka, kde kontoluje Ecka na celé motorce, jestli je homologovaná a schválená pro provoz na našich komunikacích.
A mezi přepisem z něměcka, kde kontoluje Ecka na celé motorce, jestli je homologovaná a schválená pro provoz na našich komunikacích.
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja byl na klasicke STK po dvou letech a to s timto motocyklem jiz po tretiMotors píše:Pozor! On je rozdíl, mezi STK kde ti kontrlují světla klakson a číslo rámu a motoru.(Když sem se ptal jestli chce vidět lékárničku a žárovky, tak řekl že ne že to je můj problém(kupoval jsem si kvuli tomu nové žárovky))

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli nemají nové předpisy, a nebo to byl kokotKankX píše:ja byl na klasicke STK po dvou letech a to s timto motocyklem jiz po tretiMotors píše:Pozor! On je rozdíl, mezi STK kde ti kontrlují světla klakson a číslo rámu a motoru.(Když sem se ptal jestli chce vidět lékárničku a žárovky, tak řekl že ne že to je můj problém(kupoval jsem si kvuli tomu nové žárovky))
A mezi přepisem z něměcka, kde kontoluje Ecka na celé motorce, jestli je homologovaná a schválená pro provoz na našich komunikacích.![]()
mam ho 6 let

Já sem byl kdysi dříve s Jawou. jeden mě poslal domů že mi nesedí rozměry kol a nemám kryt řetězu. Dojel jsem tam za půl dne znovu a byl tam někdo jinej a udělal jsem s tím že nekontroloval ani ty čísla...
Záleží na koho narazíš.
KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To máš fakt různý, mě takhle, jak popisuje KanX "obyč" STKčko, nelustrovali ani při přepisu dovozu z D! Proběhla jen kontrola štítků, pneu, rozměrů motoMotors píše:Pozor! On je rozdíl, mezi STK kde ti kontrlují světla klakson a číslo rámu a motoru.(Když sem se ptal jestli chce vidět lékárničku a žárovky, tak řekl že ne že to je můj problém(kupoval jsem si kvuli tomu nové žárovky))

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Edie
Podle VIN-ka ti zjistí přesnej původ a všechny ostatní dostupný informace z VIN i na dotaz v Asku!ZRX 1984 píše:...Zajímnal by mě ten původ. Musím zkusit toho típka na STK jestli by se to podle VIN nedalo najít.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: nastavení zadních stupaček
Už jsem ty nástavce viděl a myslím že je má MarťynRaubtier píše:řešil jste to někdo? manželka má dlouhý nohy a jezdit jako batůžek je pro ní docela utrpení. Na polu něco takového nabízejí, ale nejsem si jist efektem.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider
Něco maj tadyKuba ZRX píše:klucíí, nemáte někdo doporučení na vyšší (cestovní) plexi na R-ko
díky

http://www.yacomi.cz/zrx-1200-r-zrx1200 ... 3&sort=20a
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160