Snazim se vymenit regulator, neb mi to nedobiji. Koupil jsem z druhe ruky od nekoho tady z klubu regulator VAPE R90(ten by tam mel sedet), novy , jen udajne vyzkouseny se zarucakem.
Kdosi mi radil, ze k tomu nepotrebuju kabelaz VAPE, ze pripadane staci jen prohodit cerveny a cerny.
Tak jsem odpojil stary regulator, kde jsou jen konektory(barvy kabelu neslou videt). Na konektoru privodu z motorky jsou tri zlute vedle sebe v rade a nad nimi jsou zlutohnedy, hnedy a cernozluty. Protoze na baterce mam u minusu pripojeny taky cernozluty, tak jsem na tom novem regulatoru prehodil cerveny a cerny, tak , aby cerny byl proti cernozlutemu a cerveny proti zlutohnedemu. Spalilo to pojistku 15A. Tak jsem to vratil zpatky jak to na regulatoru bylo a zase ji to spalilo a to i pri vypnutym zapalovani, coz me trochu prekvapilo.
Mam jeste nekde neco prehodit nebo si mam koupit k tomu regulatoru original kabelaz - redukci nebo jsem sesmahl i ten regulator a ma si koupit jeste jeden na pokusy a nebo se mam na to vy...t a dat to k do servisu?

Dik