vysetril jsem chvilicku a tak ted tady mas jednu KRASNOU NEVESTUKankX píše:čoud píše:Uzasny fotky !!!! jeste, jeste, jeste !!!

se můžem podívat my ostatní ne? my ji doma nemáme

A schovejte samolepkyčoud píše:Jinak, mam vzkaz od kamose, co tam byli na ty hayabuse:
"Jsem velice rád,že jsem se téhle užásné akce mohl spolu s Ráďou zúčastnit
a že jsem poznal super lidi (hlavně spolubydlící:) ).Byly by jsme velice
rádi,kdyby jsme vás mohli zase někdy vidět.Je mi jasný,že to asi nebude na
posvátné "zelené" půdě.Snad to někdy vyjde. Durex a Ráďa"
Takze priste je na nasi nejakou akci pozvu a nakupte zeleny spreje ...
nepošlu dokud nenačtu do PC, pak pošlu ...čoud píše:Z. - posles ?
no hlavne aby to medium nebylo nejake poskozene, nebo spatne zapsana TOC... to bychom asi uz zadne video nevideliZ. píše:nepošlu dokud nenačtu do PC, pak pošlu ...čoud píše:Z. - posles ?a ptám se odborníků co počítačům rozumí lépe než já ... proč nelze v PC přečíst miniDVD natočené kamerou Panasonic. Má to nějaký nestandardní file system? Mechanika se k tomu vůbec nemá
![]()
poškrábané není, zkoušel jsem to ve dvou PC mechanikách a DVD přehrávači Hyundai (ten alespoň napíše, že jde o DVD-R, ale to je všechno. Obsah disku není čitelný. Tak nevím ...KankX píše:no hlavne aby to medium nebylo nejake poskozene, nebo spatne zapsana TOC... to bychom asi uz zadne video nevideliZ. píše:nepošlu dokud nenačtu do PC, pak pošlu ...čoud píše:Z. - posles ?a ptám se odborníků co počítačům rozumí lépe než já ... proč nelze v PC přečíst miniDVD natočené kamerou Panasonic. Má to nějaký nestandardní file system? Mechanika se k tomu vůbec nemá
![]()
Zkusil jsi ho nekde jinde? nebo ve stolnim DVD? ten by ho normalne mel precist ...