No to bych možná stíhal, kdybych vyrazil v 16.00h, stejně jsem ještě nestudoval cestu, tak by mě měl kdo védstDoktorZRX píše:Ahoj, nechceš vyrazit dřívLibor píše:každopádně v pátek, vyjedu před pátou z Jihlavy-tak někdy k večeruJá jedu z Vel. Meziříčí asi v 16.15. Jestli ne tak se uvidíme až na místě
Tesák 2008 - "Valašským královstvím jednou stopou"
-
Libor
-
Libor
Pošli kdyžtak tel.číslo nebo klidně na ICQ, abysme si kdyžtak domluvili srazLibor píše:No to bych možná stíhal, kdybych vyrazil v 16.00h, stejně jsem ještě nestudoval cestu, tak by mě měl kdo védstDoktorZRX píše:Ahoj, nechceš vyrazit dřívLibor píše:každopádně v pátek, vyjedu před pátou z Jihlavy-tak někdy k večeruJá jedu z Vel. Meziříčí asi v 16.15. Jestli ne tak se uvidíme až na místě
, ale možná má jet ještě kámoš z Kamenice nad Lipou, tak do zítřka uvidíme
- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Tak benzinka u Golema: 49°26'25.762"N, 17°27'13.767"EMajaZRX píše:Zknusím se s vámi srazit po čtvrté na té benzině u Golema.Sice nevím kde to je ale snad to najdu.
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,už jsem to tu psal ,místo není problém a v sobotu vyjíždíme nejpozději v 11 00 tak když to stihneš můžeš jet s náma.pája píše:ahoj:-) tak jestli neni pozde(ale uz asi je,co?) tak prosim o 2 mista v chatce na 1 noc ze soboty na nedeli.pokud to jeste pude. meli by sme dorazit nekdy v sobotu pred polednem,ale kdo vi. nebudete na naky vyjizdce?
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Panove zdravim tak my jsme domluveni se Zbynkem na Benzine ve Val.Mezu mezi 16.20-16.40 tak jestli mate zajem tak se tam sejdem a pojedem spolecne co vy na to.Libor píše:No to bych možná stíhal, kdybych vyrazil v 16.00h, stejně jsem ještě nestudoval cestu, tak by mě měl kdo védstDoktorZRX píše:Ahoj, nechceš vyrazit dřívLibor píše:každopádně v pátek, vyjedu před pátou z Jihlavy-tak někdy k večeruJá jedu z Vel. Meziříčí asi v 16.15. Jestli ne tak se uvidíme až na místě
, ale možná má jet ještě kámoš z Kamenice nad Lipou, tak do zítřka uvidíme
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Richtig doktore. Nač zajíždět.DoktorZRX píše:To bychom si zajeli, pojedem rovnou na Tesák a ani časově to nevidím, v 17.30 budeme vyjíždět z Vyškovatomson píše: Panove zdravim tak my jsme domluveni se Zbynkem na Benzine ve Val.Mezu mezi 16.20-16.40 tak jestli mate zajem tak se tam sejdem a pojedem spolecne co vy na to.
Navíc v kufru mám 150 kelímků, takže beze mě stejně pijatika nezačne
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No ,když myslíš.....Z. píše:Richtig doktore. Nač zajíždět.DoktorZRX píše:To bychom si zajeli, pojedem rovnou na Tesák a ani časově to nevidím, v 17.30 budeme vyjíždět z Vyškovatomson píše: Panove zdravim tak my jsme domluveni se Zbynkem na Benzine ve Val.Mezu mezi 16.20-16.40 tak jestli mate zajem tak se tam sejdem a pojedem spolecne co vy na to.
Navíc v kufru mám 150 kelímků, takže beze mě stejně pijatika nezačne![]()
![]()
![]()
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
marek bělík píše:No ,když myslíš.....Z. píše:Richtig doktore. Nač zajíždět.DoktorZRX píše: To bychom si zajeli, pojedem rovnou na Tesák a ani časově to nevidím, v 17.30 budeme vyjíždět z Vyškova
Navíc v kufru mám 150 kelímků, takže beze mě stejně pijatika nezačne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<