Dobrej nápad a to ještě bude mezi rexama jezdit i několik stejnejch Zephyrů666S999 píše:Z-kameraman to zinscenuje a Rexí video o106 bude!KankX píše:zabery sileny, ale jinak dobry...
...akorat by me zajimalo kolikrat tech 10rexu objelo ten park aby jich bylo takove mnozstviNeco takoveho bychom mohli natocit na Tesakovi, objizdet kolecko kolem kameramana a jeste obcas odhodit nejaky ten svrsek aby to vypadalo ze jede pokazde jinej Rex a udelame virtualni sraz 100 rexu
ZRX II
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: hmmmm...
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
řídítka
Ahoj, můžete mi někdo doporučit nějakou ideální šířku řídítek na Rexe nebo rovnou produkt? Mám ho asi 14dní a originální řídítka se mi zdají dost úzká. Je to určitě i tím, že jsem na něj přesedlal z DR800S, ale tohle se mi zdá příliš.
Díky
Díky
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: řídítka
Já tam mám krosový, o 5cm z každý strany a jiný bych tam už nechtěl. Maj je snad v každým motoshopuRaubtier píše:Ahoj, můžete mi někdo doporučit nějakou ideální šířku řídítek na Rexe nebo rovnou produkt? Mám ho asi 14dní a originální řídítka se mi zdají dost úzká. Je to určitě i tím, že jsem na něj přesedlal z DR800S, ale tohle se mi zdá příliš.
Díky

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
DoktorZRX píše:Já tam mám krosový, o 5cm z každý strany a jiný bych tam už nechtěl. Maj je snad v každým motoshopuRaubtier píše:Ahoj, můžete mi někdo doporučit nějakou ideální šířku řídítek na Rexe nebo rovnou produkt? Mám ho asi 14dní a originální řídítka se mi zdají dost úzká. Je to určitě i tím, že jsem na něj přesedlal z DR800S, ale tohle se mi zdá příliš.
Díky![]()

ZRX 1200 R
DoktorZRX píše:Já tam mám krosový, o 5cm z každý strany a jiný bych tam už nechtěl. Maj je snad v každým motoshopuRaubtier píše:Ahoj, můžete mi někdo doporučit nějakou ideální šířku řídítek na Rexe nebo rovnou produkt? Mám ho asi 14dní a originální řídítka se mi zdají dost úzká. Je to určitě i tím, že jsem na něj přesedlal z DR800S, ale tohle se mi zdá příliš.
Díky![]()
tak zrovna na tohle sem se chtel optat vcera, ale nepodarila se mi odeslat SZ
Doktore, kolik tea maj ty tvoje riditka??
dekuju
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- DoktorZRX
- Ghostrider

Naměř si to z tý fotky, jako míru si vem třeba nádrž, podle okazdenek píše:DoktorZRX píše:Já tam mám krosový, o 5cm z každý strany a jiný bych tam už nechtěl. Maj je snad v každým motoshopuRaubtier píše:Ahoj, můžete mi někdo doporučit nějakou ideální šířku řídítek na Rexe nebo rovnou produkt? Mám ho asi 14dní a originální řídítka se mi zdají dost úzká. Je to určitě i tím, že jsem na něj přesedlal z DR800S, ale tohle se mi zdá příliš.
Díky![]()
![]()
![]()
![]()
tak zrovna na tohle sem se chtel optat vcera, ale nepodarila se mi odeslat SZ
Doktore, kolik tea maj ty tvoje riditka??
dekuju
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Lawson
Nazdárek, dneska se má na eNko přijet podívat poměrně vážnej zájemce. dneska mi taky mají poslat konečně ty fotky toho Laesona co je na prodej v německu. Kámoš co mi to fotil a co by teoreticky dovezl, tak říkal, že to opravdu voňavoučkej stav. Dost dobrej lak jen s drobnými škrábancemi, říkal, že to vypadá na původní lak. Chtěl jsem se zeptat Kanxe, jak to je s těma proužkama. r.v. 99 by měl mít modrej a bílej pruh? http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=185509 asi tak? Jsou pruhy stříkaný nebo lepený? Jsou lepený pod lakem nebo na laku? Jinak obutí je údajně docela slušný, řetězovka tak v půlce, No uvidím jak mi pošle fotky. Pak je sem dám a budu rád za Vaše reakce.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ještě gumy
Já vím, že je tady vlákno na gumy, ale tam je to samej sportař a navíc vlákno 2roky staré. Jaké máte kdo dobré zkušenosti s typem obutí? Rád bych něco v dobrém poměru cena kvalita. Nejezdím kudlu jen kochačku, ale rád bych měl na nich jistotu.Díky
Gumy
Dunlop sportmax obouvám já již na 3 motorce a good. Zkoušel jsem i Avony, ale je to spíš na tu kudlu jak píšeš...[/b]
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909