- zde můžeš mapu okouknout, na druhé z uvedených adres také z dalšími (takzvanými mapami smrti) z jiných evropských států.
Nevím jak Ty, ale když už někde přespávat, tak radši u kamarádky, a na ty hvězdičky se pak můžeš vymlouvatKankX píše:a k cemu to ma byt dobre??? Odpovim si sam, k tomu aby se ze statu vyzdimali penizky do patricnych kapesJe to jak se vsim v tomto state.... Nebo mi to snad pomuze v tom ze kdyz vidim ze ke me domu vede ta nejnebezpecnejsi silnice tak budu prespavat u kamarada v Praze a domu uz jezdit nebudu??? Nebo k cemu, vysvetlete mi to nekdo, prosim.
Jo hvězdičky bejvaj doma, to když se ta kamarádka provalí. A to jsou potom před očima jak se manželka napřáhnemisak39 píše:Nevím jak Ty, ale když už někde přespávat, tak radši u kamarádky, a na ty hvězdičky se pak můžeš vymlouvatKankX píše:a k cemu to ma byt dobre??? Odpovim si sam, k tomu aby se ze statu vyzdimali penizky do patricnych kapesJe to jak se vsim v tomto state.... Nebo mi to snad pomuze v tom ze kdyz vidim ze ke me domu vede ta nejnebezpecnejsi silnice tak budu prespavat u kamarada v Praze a domu uz jezdit nebudu??? Nebo k cemu, vysvetlete mi to nekdo, prosim.
![]()
![]()