caute,
nemate nekdo zkusenost s nahradnima plexi ,kokretne na Lazer Fiber Pro ??
jake procento zatmaveni ?? nebo zrcadlo ?? a jak s pin lockem ??
tmave plexi na helmu Lazer
tmave plexi na helmu Lazer
636 black mamba 05
Já mám na svojí nějaké obyčejné lazerce myslím 60% zatmavení se zrcadlovým povrchem. Jel jsem v něm na Skalku a dalo se s tím i v dešti. Co se týká světelného komfortu jsem spokojený. Už nepotřebuji sluneční brýle. Teď v létě s ním jezdím skoro pořád, čiré mám v kufru. Výměna tak 2 minuty s použitím dvoukoruny na otočení pinů.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si ho kupoval loni (mám Lazer FiberTech, předchůdce FiberPro) za cca. 700, mají na výběr z 50 a 80procentního zatmavení (vybral jsem si to tmavší), obojí je nehomologovaný (= zakázaný pro použití v běžným provozu, ale většinou s sebou stejně vozím i to čirý, takže kdyby mě někdy zastavili policajti, tak doufám, že bych to nějak ukecal). Pinlock ani přípravu pro něj to nemá (bylo mi řečeno, že se počítá s používáním při pěkným počasí, když by se plexi nemělo mlžit). Teoreticky by tam měl jít ale pinlock po vyvrtání 4 děr bez problému namontovat. Jinak zkušenosti s ním mám vynikající, nechá se s ním bez problému jezdit i když je pod mrakem, čirý musím dát až když se začne stmívat. Proti poškrábání je taky celkem odolný, pokud se při čisštění fakt nějak nedře nasucho.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
mam taky zrcadlove ale i to se casem odrovna jako vsechna plexi...hodne zalezi na zachazeni ..nikdy nedrit na sucho....ale v lete za slunce je to super...vecer pri setmeni to horsi jako cire je....bezpochyby....ale mam i cire a na SHOEI vymena pro petilete dite cca 20s

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!