Skalka 2008
-
- Ghostrider
Pokud mi nic neuniklo, tak šéfovstvo se vyskytovalo velmi sporadicky, takže se podle mě nic zásadního (vyjma kubánskýho či jakýho rumu a zelený) neřešilokafkalibor píše:Nechci bejt votravnej,ale pořešili ste na Skalce něco kolem budoucnosti klubu?Do hospody nikdo nechodí,tady je taky pusto a prázdno a čovek je lačnej po informacích.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Kuba
- Ghostrider
ehm, rum jsem pořešil řádněmisak39 píše:Pokud mi nic neuniklo, tak šéfovstvo se vyskytovalo velmi sporadicky, takže se podle mě nic zásadního (vyjma kubánskýho či jakýho rumu a zelený) neřešilokafkalibor píše:Nechci bejt votravnej,ale pořešili ste na Skalce něco kolem budoucnosti klubu?Do hospody nikdo nechodí,tady je taky pusto a prázdno a čovek je lačnej po informacích.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
...čímž gratuluju k prvnímu místu a slibuju, že na sobě budu pilně pracovatKuba ZRX píše:ehm, rum jsem pořešil řádněmisak39 píše:Pokud mi nic neuniklo, tak šéfovstvo se vyskytovalo velmi sporadicky, takže se podle mě nic zásadního (vyjma kubánskýho či jakýho rumu a zelený) neřešilokafkalibor píše:Nechci bejt votravnej,ale pořešili ste na Skalce něco kolem budoucnosti klubu?Do hospody nikdo nechodí,tady je taky pusto a prázdno a čovek je lačnej po informacích.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
DVD Skalka 2008
Hojky všem.
Včera mi dal Lech své záběry, které natočil na Skalce. Takže teď je k dispozici 14 minutové DVD ze Skalky. Pár, asi 10 kousků dovezu na Tesák.
Včera mi dal Lech své záběry, které natočil na Skalce. Takže teď je k dispozici 14 minutové DVD ze Skalky. Pár, asi 10 kousků dovezu na Tesák.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<