Nech to tak 2 dny před odjezdem, to cena ještě stoupneKankX píše:a za kolik se da ted vydrazit postel kdyz je ta nouze?Jana Kawa píše:Chipe, volnou postel nemáme, naopak nám zatím chybějí, takže mě tak trochu zachraňuješZe bych nechal Blanku doma a neco vydelal
Slovinsko 2008
Nic takového jsem neslyšel a osobně to považuji za krajně nepravděpodobné. Ani tak mocný, významný, vyjímečný a hlavně připitomělý národ jako Rakušáci si nemůžou vytírat prdel volným pohybem osob. Aspoň doufám.misak39 píše:Technickej dotaz-v souvislosti s tou pitomou čutanou prej bude muset bejt pas do Rakouska...nevíte o tom někdo něco víc?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Rakušani vyhrožujou že budou kontroly na hranicích, kvůli chuligánům, ale na to stačí ze zákona občanka... stejně nic nebudemarek píše:Nic takového jsem neslyšel a osobně to považuji za krajně nepravděpodobné. Ani tak mocný, významný, vyjímečný a hlavně připitomělý národ jako Rakušáci si nemůžou vytírat prdel volným pohybem osob. Aspoň doufám.misak39 píše:Technickej dotaz-v souvislosti s tou pitomou čutanou prej bude muset bejt pas do Rakouska...nevíte o tom někdo něco víc?
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Děkuji za připomenutí, prověřoval jsem to, nakonec mi to odřekli. Omlouvám se že v tom dělám bordel, příště je pošlu do prdele rovnou. Jsem na takovéto jednání dost alergický. Takže Jani promiň, event. stornopoplatky samozřejmě uhradím. Fakt mě to moc mrzí.Jana Kawa píše:jinak všichni jedou? žádné změny?
Marku - co ti známí?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- DoktorZRX
- Ghostrider

Jak už se tu psalo, tak kvůli fotbalu budou požadovat pas nebo občankumarek píše:Nic takového jsem neslyšel a osobně to považuji za krajně nepravděpodobné. Ani tak mocný, významný, vyjímečný a hlavně připitomělý národ jako Rakušáci si nemůžou vytírat prdel volným pohybem osob. Aspoň doufám.misak39 píše:Technickej dotaz-v souvislosti s tou pitomou čutanou prej bude muset bejt pas do Rakouska...nevíte o tom někdo něco víc?
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Tak jsem se o víkendu zkušebně projel do Hrvatska a zpět, Rakušani kontrolují namátkově a ne na všech přechodech a samozřejmě jim stačí občanka, ve Slovinsku, pokud jedeš Maribor a na Zagreb, tak se těm pár kilometrům dálnice dá celkem dobře vyhnout. To se nás ale netýká, pojedeme jinudy a dálnici vlastně mineme.
V kebuli mi hlodá taková myšlenka, když už budeme v Julkách, že by jsme si to jeden den opepřili. Najde se green team pro obsazení raftu na sjezd Soči nebo Koritnice?? Pokud by se jednalo o Soču a nebude extra vysoko voda tak to můžou jet i úplní začátečníci.
V kebuli mi hlodá taková myšlenka, když už budeme v Julkách, že by jsme si to jeden den opepřili. Najde se green team pro obsazení raftu na sjezd Soči nebo Koritnice?? Pokud by se jednalo o Soču a nebude extra vysoko voda tak to můžou jet i úplní začátečníci.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367