Prestavba Kawasaki VN800 Classic
Prestavba Kawasaki VN800 Classic
Co rikate na tohle:
http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=12485
http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=12485
Ninja 250R (zelená)
- farmář
- Ghostrider
ořízl přední blatník, nalepil na dekl nos a všechno přestříkal do matné černě....mě to moc nenadchlo. Zfádněla. Zapomněl jsem na malé světlo věpředu a lcd vzadu, ale utak velké mašiny miniaturizace světel a k tomu vzadu jakožto bezpečnostního prvku mi nepřijde jako plus. Je to cruiser, naopak bych předek podpořil světlem navíc, v noci sám na silnici bych si lebedil. Vzadu velká stopka je fajn, jinak mi plechovkář skočí do ...sedačku spolujezdce nemá, tak leda do pr.ele. Jak se říká - u "čopra" chromu a laku není nikdy dost.Tady obojí potlačil. Není to můj cup of tea, mezi námi, přiznám se k tomu. Spíš dvojsedák pro stopařky by bodnul 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
To predni svetlo je prisernost. Jako celek, protoze mam driftera v matu, je celkem jedlej, az ne ten spoiler pod chladicem, ale nijak me taky nenadchl. Navic delat takovouhle prestavbu na 800 kubikovy masine je..........................no nevim, to chce aspon 1200 a vic, ne
a s dvojsedlakem taky souhlasim 

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Kurva chalpi fantazii se meze nekladou a když má někdo gusto tak proti tomu žádnej dišputát!
Mě se to osobně líbí jelikož kdo má odvahu si něco zkusit tak to zkusí ,třeba jeho příští výtvor bude stát na Bohemia custom a ani nebudem vědět že to byl tendle kluk!

Mě se to osobně líbí jelikož kdo má odvahu si něco zkusit tak to zkusí ,třeba jeho příští výtvor bude stát na Bohemia custom a ani nebudem vědět že to byl tendle kluk!

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
obcas fakt nechapu
a je mi k placi... fakt nerozumim vasemu estetickemu citeni
Vy uz jste asi rocniky co nemeli ve skole predmet zvany ESTETIKA, ze? Jeste ze ve fabrice na vyrobu aut a motorek "vetsinou" najmou designera ktery tu estetiku absolvoval, i tady se bohuzel najdou vyjimky
Pripomina mi to tak trochu nechutne ospojlerovanou skodu 105
ale je to woe tuning

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- DoktorZRX
- Ghostrider
Je to bohužel tuning a ten se mění s dobou, s tím nic nenadělámeKankX píše:obcas fakt nechapua je mi k placi... fakt nerozumim vasemu estetickemu citeni
Vy uz jste asi rocniky co nemeli ve skole predmet zvany ESTETIKA, ze? Jeste ze ve fabrice na vyrobu aut a motorek "vetsinou" najmou designera ktery tu estetiku absolvoval, i tady se bohuzel najdou vyjimky
Pripomina mi to tak trochu nechutne ospojlerovanou skodu 105
ale je to woe tuning

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
No jo, jenže věci jako estetika se nedají naučit, buď to v sobě máš a nebo ne
tak já teda asi ne když myslíte
V tomhle případě jdu proti proudu a říkám že se mi to docela líbí. Co oceňuju víc než celkový dojem je provedení. Ten kluk vážně odvedl slušnou práci, nic není udělaný tak nějak napůl, jak to potkávám na autech i motorkách skoro každý den. Není to "tuning z Lídlu" 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- farmář
- Ghostrider
vypadá to jako německej tunning. Na netu je Vmax stříbrný právě dovezený z říše....typickej Totenhot. Tohle není nejhorší, jen to přetmavení je evidentní, ten šílenej nosoroží roh tam měl už předtím, ten je děsnej,ale třeba je to jen fotkou, nevím
.... ale je snaživej,evidentně, šikovnej.Stejně je hlavní,aby se to líbilo jemu,ne nám 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060