Minisrazík 24.5. v HK
- karelkavka
- Easy rider
Nazdar pánové, chtěl bych také poděkovat Robertu Havrdovi za super den, který našemu klubu zprostředkoval včetně občerstvení, které bylo fajn, a také čoudovi a jeho drahé nastávající.
Měl jsem tu čest a svezl se na ZX-10R, 1400GTR, Z 1000, VERSYS.
GTRo je velice pohodový cesťák s obrovskou silou, po startu lehce ovladatelný.
Z 1000 příjemná motorka na blbnutí s dostatečným výkonem ( o fous lepší než moje Z 750
)
VERSYS takový měkký traktůrek, ale pohodlný
ZX-10R JINÝ RYCHLOSTNÍ ČASOPROSTOR, PROSTĚ BRUTALITA BRUTALITA BRUTALITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIKDY JSEM SI NEMYSLEL, ŽE MOTORKA MůŽE BÝT TAKOVÝ HOVADO. TAKŽE DOPORUČUJI VŠEM SEBEVRAHůM NA TÉTO PLANETĚ KUPTE SI KAWASAKI ZX-10R A ZEMŘETE S ÚSMĚVEM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Měl jsem tu čest a svezl se na ZX-10R, 1400GTR, Z 1000, VERSYS.
GTRo je velice pohodový cesťák s obrovskou silou, po startu lehce ovladatelný.
Z 1000 příjemná motorka na blbnutí s dostatečným výkonem ( o fous lepší než moje Z 750

VERSYS takový měkký traktůrek, ale pohodlný
ZX-10R JINÝ RYCHLOSTNÍ ČASOPROSTOR, PROSTĚ BRUTALITA BRUTALITA BRUTALITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIKDY JSEM SI NEMYSLEL, ŽE MOTORKA MůŽE BÝT TAKOVÝ HOVADO. TAKŽE DOPORUČUJI VŠEM SEBEVRAHůM NA TÉTO PLANETĚ KUPTE SI KAWASAKI ZX-10R A ZEMŘETE S ÚSMĚVEM

Kawasaki forever !!!!!!!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...nemam co k pujcenym motocyklum napsat, ted uz to neni ono, ty spravne dojmy jsem mel pri slezani z pujceneho mota
...ale co si pamatuju jiste, je, ze ZX10 nebrat
na te bych se docelajiste za chvilku zabil, furt by chtela chrochtat a jezdci neustale opakuje - pridej, pridej, pridej... otackomer jeste zdaleka nekonci, pridej a clovek ma vykulene oci a posloucha a pridava a pridava a pridava... ani nevim kolik vlastne jede, protoze je na ni vsechno tak rychle, ze clovek nema cas "hledat" tachometr no a pak se na ni blbe kouka na cestu
ve dvou jsme videli neustale modrou barvu (mozna dobra motorka pro rosnicky, aby mohli lepe predpovidat pocasi) a to vlastne porad, ikdyz jsme vlastne vubec nechteli

..nakecal jsem toho dost, tak bych spis promluvil fotkou

..nakecal jsem toho dost, tak bych spis promluvil fotkou

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Havrda
Nazdárek, já se moc omlouvám, že jsem nedorazil, ikdyž mě Janakawa dle dohody hledala, nakonec jsem jí na Broďáku našel, ale byl jsem ve stav po páteční noci, že jsem ani nevěděl jestli mororka má plyn, nebo jestli se na tom odstrkuje. Bohužel na broďáku jsem potkal známý, se kterejma jsem se neviděl od posledního srazu na podzim loňského roku, takže to dopadlo tak, že jsem vypil snad metr a půl zelený a skoro 10 pivek, takže lituju Rexe,když jsme byli na vyjížďce, ten vožralej rádoby řidič ( jako já ) ho moc pěkně nevedl. Jinak jsem rád, že jsem pokecal s doktorem a s janakawa. Tak zdárek
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Bylo to bezva, i když jsem z časových důvodů stihl otestovat jenom Versyse a GTR, obě zajímavé, versys krásně hravý a čitelný, ale nedostatek výkonu ve vyšších rychlostech, GTR úžasný cesťák stavěný na dálnice, ale celkem nudný v běžném provozu. Chtělo by to něco mezi aby z toho byla ideální motka . . . už vím, REX.
A díky.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Test day v H.K.
Nazdárek lidi,
chci jenom poděkovat za moc fajn den v Hradci a pogratulovat nám všem co jsme přežili test ZX-10, je to fakt kapitola sama pro sebe...
a taky Čoudovi a p. Havrdovi za perfektní organizaci a rozšíření našich řidičských znalostí. Bylo to moc fajn.
chci jenom poděkovat za moc fajn den v Hradci a pogratulovat nám všem co jsme přežili test ZX-10, je to fakt kapitola sama pro sebe...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...pak jsi mel zkusit ZZR1400marek píše:Bylo to bezva, i když jsem z časových důvodů stihl otestovat jenom Versyse a GTR, obě zajímavé, versys krásně hravý a čitelný, ale nedostatek výkonu ve vyšších rychlostech, GTR úžasný cesťák stavěný na dálnice, ale celkem nudný v běžném provozu. Chtělo by to něco mezi aby z toho byla ideální motka . . . už vím, REX.A díky.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
zitra poslu fotkyčoud píše:KankXi, Gino a ostatni, kdo jste fotili - poslete mi pls fotky na mail, Robert Havrda i ASKO by si je chteli uchovat

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#