První výstřel!!!!!!
- Micina
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
První výstřel!!!!!!
ahojky Kawáci!
chtěla bych vás pozvat na akcičku jménem ,,První výstřel", který pořádá FM O.S. CANNONEERS.
je to tuto sobotu 7.6.2008 na Lubně ve Frýdlantu n.O. v campu.
je to mini srazík, plno soutěží, her, DJ, i kapela na večer. pití i jídlo je zajištěno. ubytování možno v chatkách ale pro jistotu si vemte stan.
je to už několikátý ročník a vždy bylo super. kdo by očekával typ srazu jako třeba Rožnov tak hned říkám NÉÉÉ!! je to spíš klidovější akce, scuk motorkářů z FM,OV,Frýdlantu a okolí....
takže žádné striptýzy a pod.
jako každý rok tam bude opravdové Dělo a na zahájení se z něj střílí! nebojte máme kilo a půl střelného prachu a véééélkou hromadu srandy.
začátek je kolem 9.00 ráno. program soutěží a vylomeniň je na celý den. ve 12.00 se jede vyjížďka a pak pokračujeme ve srandě. je možno vzít i manželky a děti jen nevím kam s auty.
více info najdete na www.motoparta.net
jste všichni zváni!!!!!
Micinka a Motocats!
chtěla bych vás pozvat na akcičku jménem ,,První výstřel", který pořádá FM O.S. CANNONEERS.
je to tuto sobotu 7.6.2008 na Lubně ve Frýdlantu n.O. v campu.
je to mini srazík, plno soutěží, her, DJ, i kapela na večer. pití i jídlo je zajištěno. ubytování možno v chatkách ale pro jistotu si vemte stan.
je to už několikátý ročník a vždy bylo super. kdo by očekával typ srazu jako třeba Rožnov tak hned říkám NÉÉÉ!! je to spíš klidovější akce, scuk motorkářů z FM,OV,Frýdlantu a okolí....
takže žádné striptýzy a pod.
jako každý rok tam bude opravdové Dělo a na zahájení se z něj střílí! nebojte máme kilo a půl střelného prachu a véééélkou hromadu srandy.
začátek je kolem 9.00 ráno. program soutěží a vylomeniň je na celý den. ve 12.00 se jede vyjížďka a pak pokračujeme ve srandě. je možno vzít i manželky a děti jen nevím kam s auty.
více info najdete na www.motoparta.net
jste všichni zváni!!!!!
Micinka a Motocats!
ZX 6R - Holka a mašina! to přece jde dohromady,nééé???
- Micina
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
halooooo!!!!
Píšu že to je pro ty co nejedou na čoudovu svatbu! a už mě neštěte! já na svatbu chci jet a nemůžu tak mě nepruďte!!!
tak se aspon zabavím tímhle,no!
ale moc ho ode mě pozdravujte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a pro ty kdo nejedou na svatbu tak doražte za mnou aspoň se opijeme!!!!!!!
Píšu že to je pro ty co nejedou na čoudovu svatbu! a už mě neštěte! já na svatbu chci jet a nemůžu tak mě nepruďte!!!

ZX 6R - Holka a mašina! to přece jde dohromady,nééé???
já prudím rád a dobřeMicina píše:halooooo!!!!
Píšu že to je pro ty co nejedou na čoudovu svatbu! a už mě neštěte! já na svatbu chci jet a nemůžu tak mě nepruďte!!!![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Daniel Zimulák
- Easy rider