Dobrá už ti radit nebuduElvis. píše:Zdrahy, kdyz bych chtel radu, tak si o ni reknuZdrahyZX9R píše:Neremcám, radím! Ohledně té pumpy, myslím že tahle mapa to naprosto přesně vystihujea po staré Poděbradské mám nacouváno, to co ty na ní v příštích letech najezdíš a mám ji docela rád
jen jsem upozorňoval na tu objížďku v Poděbradech - jeden kolega z práce se tam docela slušně zamotal a potom se musel kus vracet (vy spěcháte). Doma tvrdnout nebudu, pravděpodobně spíš někde u klienta, pokud ne, tak se možná ukážu (autem, bo jsem momentálně bez obou motorek) a pokud tak jen na obřad, protože dále jsem stejně nebyl nominován
Rozhodne se tu s tebou nehadam a jak sem rekl. Je mi jedno kudy kdo pojede. Me proste dalnice neba a radsi se budu nekde motat a projedu se, nez drzet 200 a vic zalehlej rovne po dalnici. Toz tak
Pres tu objizdku uz sem jel, tak snad to zmaknu a to ze si tam nacouval to co ja tam najezdim je mozna pravda, ale nevim jak me tato myslenka ma obohatit
Podebradskou si myslim za tech X cest taky znam a pokud ji neberu jako okruh, kde bych jezdil na limit a potreboval znat kazdej kamen, tak myslim ze me moje znalosti teto trasy staci k tomu, abych se svobodne rozhodl jestli tudy pojedu
![]()
4 all: nahlaste kdo pojede se mnou pres Pocernice at vim jestli mam na nekoho cekat nebo jestli jedete po dalnici a ja se sklouznu po Podebradsky samJen aby v tom byl poradek, pze ja se tu v tom pomalu uz nevyznam
Jede nekdo na Čoudovu svatbu z Praglu?
Re: Elvisi
Naposledy upravil(a) Zdrahy dne čtv čer 05, 2008 09:55:07, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar decka, no popravde me rano jet delsi a "pomalejsi" trasu taky neprijde zrovna idelani napad, zpatky je to jasny, ze chci a pojedu okolo, ale cestou tam budu honit spis cas... Jede nekdo teda po ty dalnici? Uz jsem se v tom lehce ztratil...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
SHRNUTI
jizda z Prahy
po Podebradske - sraz 8.15 u Benziny u Plusu v Pocernicich (Elvis.)
po dalnici - sraz 8.25 u McDonald na Cernych mostech (KankX, karelkavka,...)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: SHRNUTI
o.k. budu u MC Donald protoze tam nezustavam a rano si myslim, ze budem honit cas... doufam, ze vite kde to je v tom H.K.KankX píše:jizda z Prahy![]()
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: SHRNUTI
cas honit nebudem, ale proc jet rovne a neustale brzdit do vesnic kdyz muzu jet rovne a v pohodeJirka_Z píše:o.k. budu u MC Donald protoze tam nezustavam a rano si myslim, ze budem honit cas... doufam, ze vite kde to je v tom H.K.KankX píše:jizda z Prahy![]()
po dalnici - sraz 8.25 u McDonald na Cernych mostech (KankX, karelkavka,...)Cernej most sice vubec neznam, ale predpokladam, ze ten MC bude nekde na te Chlumecke
ano je to temer na Chlumecke... viz obr.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
o.k. v 8,25 tam budu
diky za mapku, ted to najdu urcite - jenom pisu, ze jsem drobet vic nemocnej (ryma kasel a takovej bordel) takze kdyz tam nebudu tak lezim v horeckach doma, to jenom aby jste kdyz tak na me moc necekali... Te pic a navidenou 
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Cowboycolo
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele: