Mě ale vždycky dojmou ty chytrý novináři, kteří napíšou **** ********, no prostě úžasný článek, který se týká nebezpečných motorkářů s otázkou proč jezdí tak a tak v provozu a proč si své stroje radši nevyzkouší na autodromu? Nevím jak v Brně, ale v Mostě, když je Yamaha den, tak jinou mašinu než Yamahu tam nepustí a pod. Kawa den nebyl v Mostě ani nepamatuju. A volný pro veřejnost?, tak to je taky pomalu k smíchu. Když tam v poho přijedu v 7 ráno, tak si tam začínají svoje race biky sundavat z vozíku nějací borci a nasazují ohříváky, spolu s nimi si tam začínají startovat motory dvě formulky a tuningáři si zatím zahřívají své zesilovače a repráky a kontrolují si jestli mají ještě vzorek na gumě, protože to prý kvůli němu míň drží. Tak si pak s nimi stoupnu do fronty, kopím si dvě půlhodinovky, za 900kč(a to bylo naposled před dvěma lety, páč jsem tam od té doby nebyl, cena již asi neplatí), poněvadž dýl tam stejně nevydržím kroužit a koukam jak puk jak si každej z těch závodníků odnáší čísla do úplně všech jízd. Do každé jízdy však pustí nejvýše 15 motorek a jezdí se na střídačku auta a motorky, takže jízdy co zbývají, o ty se popere asi 20 obyčejných motorkářů, a těch dalších 100 co přijedou po cca 9 hodině se může otočit a vyrazit na další akci, která se koná na úseku Liběchov Dubá, která je za dáčo a auta tam taky jezděj, takže není co řešit.
Tak a mužem začít jezdit. Těch pouhých pět závodníků si začne jezdit své soukromé závody a když máte štěstí tak vás potkaj v té půlhodině jen jednou a máte okruh sami pro sebe, super. Další rundu najížděj ty dvě formule, tuningový káry (Made in zcech), jedno Lambo, nějaký fáčka a jiný nákupní vozíky, páč jich tam pustí víc. Pak začne podívaná, kterou jste někteří ještě neviděli.

Než některým dojde, že se jezdí jen po trati, tak jezděj furt kačírkem. Ok zajížděj do boxů a začíná runda motorkářů. V zahřívacím kole, přemýšlíte proč ten bordel za těch pět minut ti tratáci nezametli, ale protože víte, že jen tak nějaký kamínek vás do kačírku nepošle, tak si začínáte zajíždět své rychlé kolo a odpinkáváte kamínky postupně zpátky do kačírku, no a protože vaše druhá jízda pomalu končí, jste unaveni, máte radost že jste si po dlouhé době pěkně zajezdily, tak najedete za boxy a už jen jako diváci sledujete jak ty pekelný káry najížděj na další rundu, tentokrát jezděj kačírkem i po střeše. Třetí runda pro motorkáře za 450Kaček je zkrácená na deset minut, protože odtahovka ten šrot nestíhá odvést, takovej je život, třeba vyjde ta čtvrtá runda, bohužel autodrom nemůže za to, že jsou nějací řidiči neukáznění, takže váš protest nemůžou uznat a nad tím začínají všichni kroutit hlavou.

A co se děje odpoledne? To už bohužel nevím páč tak dlouho mě to tam nebaví.
A jak často se veřejný jízdy pořádají? Tak max. dvakrát za měsíc? To je různý, jak to vyjde, ale když si pevný termín telefonicky neověříte

Tak se vám může stát, že tam pojedete zbytečně. A tak to je, párkrát jsem se tam taky povozil, ale do letošních CECéček jsem tam dva roky v podstatě nebyl (kromě lonského Aprilia dne, kdy jsem tam na 15minut vyjel na předváděcí RSV1000R 2007, no a když jsem jí vracel, tak jsem nevěděl co si o tý mašině myslet a motal jsem se tam sní jak postřelenej králík, ale to už je zas jiný příběh.