zatím to vychází průměr 5-7 kousků na hlavu takže asi nejdůležitější bude počet lidíMaverick píše:Švára čoprák říká že sem plastovej slabčák , takže se mnou počítej cca po 5ti pivech každý den![]()
A na vyjížďku se těším , klidně v 8 ráno bo já mám teda problém se spaním
Tesák 2008 - "Valašským královstvím jednou stopou"
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
pivčo
jsem pán v letech a tak toho piva moc nedám tak max 3 kousky a moje polovička 2 kousky a doufám,že stihnu tu vyjíždku,protože my budeme vyjíždět v sobotu ráno a jenom by jsme odstrojili motku od bagáže a hurá dálmarek bělík píše:zatím to vychází průměr 5-7 kousků na hlavu takže asi nejdůležitější bude počet lidíMaverick píše:Švára čoprák říká že sem plastovej slabčák , takže se mnou počítej cca po 5ti pivech každý den![]()
Re: pivčo
jsem na tom stejne...v duchodu je fajnpevann píše:jsem pán v letech a tak toho piva moc nedám tak max 3 kousky a moje polovička 2 kousky a doufám,že stihnu tu vyjíždku,protože my budeme vyjíždět v sobotu ráno a jenom by jsme odstrojili motku od bagáže a hurá dálmarek bělík píše:zatím to vychází průměr 5-7 kousků na hlavu takže asi nejdůležitější bude počet lidíMaverick píše:Švára čoprák říká že sem plastovej slabčák , takže se mnou počítej cca po 5ti pivech každý den![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli vyjde 5 kousků na hlavu a den, tak v našem případě (budeme dva) jsem spokojen, už se nějak podělíme a kterej pivovar nám to uvaří mi je docela jedno. Kdybych mohl ale hlasovat, tak dám bod pro Gambáče!marek bělík píše: zatím to vychází průměr 5-7 kousků na hlavu takže asi nejdůležitější bude počet lidí
Jinak doufám, že o zbytek pití se nějaká místní hospůdka postará...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby bylo nejhůř tak stylová hospoda je nějakých 200 m.Ladis píše:Tak jestli vyjde 5 kousků na hlavu a den, tak v našem případě (budeme dva) jsem spokojen, už se nějak podělíme a kterej pivovar nám to uvaří mi je docela jedno. Kdybych mohl ale hlasovat, tak dám bod pro Gambáče!marek bělík píše: zatím to vychází průměr 5-7 kousků na hlavu takže asi nejdůležitější bude počet lidí
Jinak doufám, že o zbytek pití se nějaká místní hospůdka postará...
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
přihlášení
Zdarec Marku,
budeš tam mít ještě volno pro dva kusy ?
Vypadá to, že bysme to mohli s Alicí zvládnout.
Díky, GEORG
Díky, GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: přihlášení
Jasně,místa je hafo,už jste tamGEORG píše:Zdarec Marku,
Díky, GEORG
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
Re: pivčo
MARTY píše:jsem na tom stejne...v duchodu je fajnpevann píše:jsem pán v letech a tak toho piva moc nedám tak max 3 kousky a moje polovička 2 kousky a doufám,že stihnu tu vyjíždku,protože my budeme vyjíždět v sobotu ráno a jenom by jsme odstrojili motku od bagáže a hurá dálmarek bělík píše: zatím to vychází průměr 5-7 kousků na hlavu takže asi nejdůležitější bude počet lidí![]()
tak to ještě bohužel,ale jak se říká dovolená v prdeli a do důchodu ještě daleko
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak dojedu
Konečně jsem zjistil že Strážnické slavnosti jsou letos až poslední víkend v červnu,Takže na tento srazík dojedu a pokud bude místo tak bych se vyspal v budově.Upřesňuji,na pokoji.
Celej víkend.
Doufám že tam bude nějakej fotbalovej plácek. 
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak dojedu
Plácek tam je a mám dojem že i částečně oplocený takže abych ještě zajistil balon.Lech píše:Konečně jsem zjistil že Strážnické slavnosti jsou letos až poslední víkend v červnu,Takže na tento srazík dojedu a pokud bude místo tak bych se vyspal v budově.Upřesňuji,na pokoji.Celej víkend.
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
Ty jo plácek - ještě teď nemůžu choditmarek bělík píše:Plácek tam je a mám dojem že i částečně oplocený takže abych ještě zajistil balon.Lech píše:Konečně jsem zjistil že Strážnické slavnosti jsou letos až poslední víkend v červnu,Takže na tento srazík dojedu a pokud bude místo tak bych se vyspal v budově.Upřesňuji,na pokoji.Celej víkend.
Místo v budově nahlásím.
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak to asi nikam nepojeduMaverick píše:Ty jo plácek - ještě teď nemůžu choditmarek bělík píše:Plácek tam je a mám dojem že i částečně oplocený takže abych ještě zajistil balon.Lech píše:Konečně jsem zjistil že Strážnické slavnosti jsou letos až poslední víkend v červnu,Takže na tento srazík dojedu a pokud bude místo tak bych se vyspal v budově.Upřesňuji,na pokoji.Celej víkend.
Místo v budově nahlásím.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira