Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
No v poho, já ti to připomenu - cca hodinu a půl před koncem jsi se kochal v oblasti Matadoru a najednou tě se strašným rachotem předjel ten válec (akrapy woe, slicky, tahne wodspoda) - no a ty jsi se leknul a už to bylo.
Tady na fotce je vidět, jak ti psycholožka dává první odbornou protistressovou konzultaci aby tě mentálně stabilizovala a připravila na převoz do sanatoria v Mostě

bylo to trauma....
jo a už to nedělej, nerad se bojim
Jo a já jsem s tím potom praštil ne proto že jsem lama, ale ze solidarity, aby jsi si nepřipadal nějak hloupě
Tady na fotce je vidět, jak ti psycholožka dává první odbornou protistressovou konzultaci aby tě mentálně stabilizovala a připravila na převoz do sanatoria v Mostě

bylo to trauma....
jo a už to nedělej, nerad se bojim
Jo a já jsem s tím potom praštil ne proto že jsem lama, ale ze solidarity, aby jsi si nepřipadal nějak hloupě
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
dnes jsem mohl prijit o masinu, parkuju u kamose na barandove a dnes se nekdo pokusil tu garaz vybrat. jedina klika ze kamos tam rano neco zapomnel a kdyz se tam odpoledne vracel tak je vyrusil
pockali si az nekdo pujde dovnitr a otevre vjezdovy vrata, pak neco nacpali do zamku aby to uz neslo zavrit a pak kdyz tam nikdo nebyl nejakym kladivem zkouseli umlatit zamky na vratech od garaze. vcera prej vybrali 4 garaze o patro niz, dnes vybrali vedlejsi garaz. hajzlove mizerny, skoda ze uz neni stredovek- ukradnes jednou, useknou ti ruku, ukradnes podruhy useknou ti druhou a uz proste krast nebudes
sem se dnes nasral.... takze si ji par dni necham na koleji protoze zamky jsou zniceny a hlavne pockam nez si vezmou vsechno pro to tam sli. kurva ja bych je tam chtel chytnout... slapnout jim do ksichtu debilum 
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
tak to je hnus.... doufam, ze ty zmrdi prijedou na kawa sraz s cedulkama JA ZLODEJ a kazdej si budeme moc kopnout, bouchnout, strelit, ukroutit koule kombinackama nebo neco podobnyho.... Na takovy zmr*y bych zaved stary pravo.... 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pro tentokrat to tak dopadlo... uz se mi nejak nechce ji tam davat zpatky
kamos rikal ze zamky poresi nejak jinak aby nebyly takhle pristupny tak uvidim. me hlavne prekvapuje ze tam jdou uprostred odpoledne, kdy se vetsina lidi vraci z prace a jedou tam uklidit auto.
to me jeste kamos ujistoval ze se tam za 4 roky co tam tu garaz maj nikomu nic neztratilo takze jsem ji ani nemel zamknutou (on tam dava auto tak aby s ni mohl pripadne pohnout) a mel jsem tam komplet obleceni, obe helmy, kufr a tankvak, celkem za 20tisic. ted uz tam nenecham ani blby naradi a antipich
to me jeste kamos ujistoval ze se tam za 4 roky co tam tu garaz maj nikomu nic neztratilo takze jsem ji ani nemel zamknutou (on tam dava auto tak aby s ni mohl pripadne pohnout) a mel jsem tam komplet obleceni, obe helmy, kufr a tankvak, celkem za 20tisic. ted uz tam nenecham ani blby naradi a antipich
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ku*va,za chvíli budeme parkovat v obyváku a ani to nebude stoproTilda píše:dnes jsem mohl prijit o masinu, parkuju u kamose na barandove a dnes se nekdo pokusil tu garaz vybrat. jedina klika ze kamos tam rano neco zapomnel a kdyz se tam odpoledne vracel tak je vyrusilpockali si az nekdo pujde dovnitr a otevre vjezdovy vrata, pak neco nacpali do zamku aby to uz neslo zavrit a pak kdyz tam nikdo nebyl nejakym kladivem zkouseli umlatit zamky na vratech od garaze. vcera prej vybrali 4 garaze o patro niz, dnes vybrali vedlejsi garaz. hajzlove mizerny, skoda ze uz neni stredovek- ukradnes jednou, useknou ti ruku, ukradnes podruhy useknou ti druhou a uz proste krast nebudes
sem se dnes nasral.... takze si ji par dni necham na koleji protoze zamky jsou zniceny a hlavne pockam nez si vezmou vsechno pro to tam sli. kurva ja bych je tam chtel chytnout... slapnout jim do ksichtu debilum
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider