GPZ 900R - neháže jiskru
GPZ 900R - neháže jiskru
Zdravím, sehnal jsem bouranou gpz 900r, ale neháže jiskru - jak byla položená tak se vylomilo levé víko rozvodů, vytrhli se závity - nechal jsem je zavařit a udělal nové, ale na tom rozvodovém kolečku je ulomenej kolík, který snímaj snímače, tak se chci zeptaj jak ten kolik vypadá - když jsem tam dal náhražku tak to stejně neházelo jiskru - možná bude pryč snímač. Děkuji za rady
- jaris
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
vyzkousej www.ignitech.cz delaji ty kolecka bezne a snimace tam myslim taky maji. Zavolej jim oni ti poradi co a jak
ZXR 750 '93
__CKC201__
__CKC201__
ok, zkusím díky mocjaris píše:vyzkousej www.ignitech.cz delaji ty kolecka bezne a snimace tam myslim taky maji. Zavolej jim oni ti poradi co a jak
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
- farmář
- Ghostrider
určitě zkus starší díly, brnkni sem ten měl ještě motor...http://www.amoto.cz/kontakt.php za pumpy ze zzr1100 jsem dával 800/kus....což jde, jsou v cajku.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
5000 To je dost, dneska jsem ty snímače nechal proměřit a jsou v pořádku. Jak jsem psal že na tom kolečku mi chybí to pero, tak je to pravda, akorát že tam musi být na něm magnet! Já to zkoušel pouze s tyčkou. Takže zítra jdu vyzkoušet. Jo a díky za tip na www, třeba tam časem něco koupí. Ten motor budu dávat do motokáry
Takže kdyby někdo scháněl nějaké díly na gpz 900- ty co mě zbydou kapoty komplet ale některé potřebují svařit, kola, sedlo aj. Tak se pzvěte na mejla stoklik@seznam.cz