odjet se to urcite da. Hunter se mnou jel predloni dovcu na motorkach a ja mel v ty dobe ZX6R a on MZ150 a taky to zvladnul. Celkem za tyden najeto pres 1000km...Jirka_Z píše:Mate pravdu kluci, ale chci se zastat kolegy kterej ji koupil - hele do Rakouska se dojet da, ale nesmis o tom mluvit s lidma co jezdej na 100 a vice "końovejch" potvorach...MARTY píše:jako by to napsal nekdo kdo o tom neco vi...bravočoud píše:Ano, vykon to ma - do mesta ... Tome, je to motorka ktera ma 24kW na 150kg takze opravdu nema vykonu na rozdavani, proste je to motorka pro zacatecniky. Ja celkem chapu, ze jsi z ni uplne v prdeli a neberu ti to, jizda na ni je prijemna, ale prvni metry jsem si myslel, ze jedu v aute nebo na kole ... Jakakoliv 2t 125ka otevrena na 30koni by (bohuzel, pze to Kawa nevyrabi) 250ce natrhla prdel dosti nechutnym zpusobem ... Ve meste dokaze byt rychla, obratna a zabavna, ale mimo mesto, je to opravdu tak na ty cesty mezi vesnicemi do par kilaku vzdalene hospudky na kofolu ... Na dlouhe cesty, nedejboze ve dvou to faaaaaakt neni ... Motorka je delana na prvni tri roky, kdy ma clovek ridicak na motorku, aby se naucil ovladat normalne tezkou a velkou motorkuale ne na krizovani evropou
![]()
ja jezdil na Jawa 350 fakt hodne a to ta Kawa je o dooost lepsi (ikdyz co se tyka zatahu motoru, je to podobny)
ono je rozdil "neco odjet" a "cestovat" a pak taky jakym zpusobem... kdyz to tak vezmu pak i Babeta byl dobry "cestovni stroj"Elvis. píše:odjet se to urcite da. Hunter se mnou jel predloni dovcu na motorkach a ja mel v ty dobe ZX6R a on MZ150 a taky to zvladnul. Celkem za tyden najeto pres 1000km...Jirka_Z píše:Mate pravdu kluci, ale chci se zastat kolegy kterej ji koupil - hele do Rakouska se dojet da, ale nesmis o tom mluvit s lidma co jezdej na 100 a vice "końovejch" potvorach...MARTY píše: jako by to napsal nekdo kdo o tom neco vi...bravo![]()
ja jezdil na Jawa 350 fakt hodne a to ta Kawa je o dooost lepsi (ikdyz co se tyka zatahu motoru, je to podobny)
Jo no vrácíš se na ní do mládíkafkalibor píše:Jen se nedej Tomáši,já mám Estrellu 250 a je to bezva povožení.Je to stejný jako na Jawě-Čz 175,na který sem začínal před 25 lety a jezdili sme taky na vejlety a přežili sme to v poho.
To je fakt, kdyby to bylo ve 2T tak to byla opravdu parada a verim, ze by jich prodali jeste vic, ale ekologie by nam taky mela neco rikat...ENZO píše:Kdyby šel Bursík a Euronormy do kelu a tuhle mašinku udělali ve 2T, to by byla jiná....
až si všechno sedne, vylepší se výkon i křivka jeho průběhu, a určo klesne aji spotřeba, pokud ji nepoženeš pořád nadorazmaxim87 píše:Tak se vratim k tomu clanku...
Pan redaktor tvrdil, ze motorka by si nemela vzit vic jak neco malo nad ctyry litry..
Hmmm, me vcera zacala svitit rezerva pri najetych 250km a to jsem tam mel natankovano plnou(nadrz ma 18l a rezerva pry okolo 4l)..Holt zacatecnik se asi pozna.![]()