GP 2008

MotoGP, SBK, MMČR...
Odpovědět
kubikula
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od kubikula » pát kvě 30, 2008 19:49:49

to je sice super, ale hlavně kvalifikace a pak závod aby klapnul :wink: minule to byla smůla s řetězem ze slušného sedmého místa. taku budem doufat v lepší :)
ZZR 600 ´92´

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

propadák...

Příspěvek od 666S999 » sob kvě 31, 2008 20:37:43

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Re: propadák...

Příspěvek od Zubr » sob kvě 31, 2008 21:12:10

Taky jsem cizojazyčně negramotnej. :oops: Co píšou tady :?: Hoper se tváří jako by mu ukradli motorku.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068

Řečník z aragonitových jeskyní

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned čer 01, 2008 08:06:13

6e se jim moc nedařilo naladit to všechno dohromady, tak startuje zezadu. Přesto ale věří že jim to v závodě pojede :wink: (což nepochybuju, jen se bojím že ostatním to pojede ještě víc :lol: )
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » ned čer 01, 2008 09:39:26

Díky Zdrahy
CKC#068

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned čer 01, 2008 14:36:44

Tak o Kawě se asi nemá smysl bavit :wink: Vale rulezzzzz :wink:
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned čer 01, 2008 15:57:03

jako by tam ta znacka nebyla...des,,,ale byli tam i jeste horsi coz se ale nepocita...ja mam tu svou rad...je to jina pisnicka...jednou,,,jednou budou bojovat o predni linie...tedy snad :wink: :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned čer 01, 2008 16:04:48

Já mám tu svou taky rád, o tom to není :( Jezdci kteří s Kawou nepředvedli nic teď jezdí slušně a ti kteří jezdili předtím slušně teď brázdí konec pole... Prostě vývoj nic moc :(
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned čer 01, 2008 16:09:15

ZdrahyZX9R píše:Já mám tu svou taky rád, o tom to není :( Jezdci kteří s Kawou nepředvedli nic teď jezdí slušně a ti kteří jezdili předtím slušně teď brázdí konec pole... Prostě vývoj nic moc :(
plny souhlas...mam na to stejny nazor jako Zdrahy

spit 40
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spit 40 » ned čer 01, 2008 18:45:46

tedy pokud jsem počítal správně-jeden záběr na kawu-bída :!:
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » ned čer 01, 2008 18:50:10

Pánové KHI je nejmenší japonský výrobce motocyklů, nevím nic o tom jestli disponuje nějakým vývojovým týmem jako je HRC u hondy, které chrlí haldu nových vytuněných dílů, že pak ani nevědí co z nich na tu motorku namontovat. Kdyby Vale nevysvětlil yamaze, jak má tu motku vlastně postavit, tak jsou v kopru. Ducati mě se*e, že drží patent na desmodromiku, která je v podstatě jednoduchá, nesmírně účinná a extrémě spolehlivá :!: :evil: A Japonci musí vyvíjet nespolehlivé technicky složité, zatím měně účinné pneumatické zavírání ventilů a ještě sebou ta motka musí tahat bombu se zkapalněným dusíkem a až dojde tlak tak se potkaj ventily a taky se musí vejít do váhového limitu na konci závodu a to všechno proto, že kompresor sežere tolik výkonu, že to pak nemá ani smysl vyrábět. Takže já bych ducati diskvalifikoval za nesportovní chování, nebo bych jim zakázal tuto techniku používat a nebo ať uvolní ten zku**enej patent a pustí ho do světa a možná by jsme se dočkali i desmokawy a pokrok by se zas pohnul o kus dopředu. Proč myslíte že jiné dvouválce nemají v superbikách šanci :?: A to že ty ko**ti povolili v WSBK ducati dalších 200kubíků navíc, bude znamenat další Ducaticap :!: A suzuki :?: I přesto že je silnější výrobce motocyklů, tak se v tom plácá stejně jako kawa.

Nevím jak vy, ale já jsem na kawu stále hrdej a to, že se jim nedaří mě ještě více pobízí k tomu abych jim více fandil, a jestli jim to kawa někdy natře, tak to nebude jenom ohromný úspěch, ale i ostuda pro ty ostatní :!: A už teď je ta kawa mnohem lepší než, se nám kdy ve snu zdálo. Hoper je skvělí pilot, ale to je houby platný, když ta technika dělá hodně dobré jezdce i z těch horších :evil: A přechodem ze suzi na kawu to je jako z bláta do louže a při tom by si zasloužil už konečně nějaký úspěch, taky už není nejmladší.
Naposledy upravil(a) Zubr dne ned čer 01, 2008 19:00:43, celkem upraveno 1 x.
CKC#068

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned čer 01, 2008 18:58:47

No já na ty výsledky teda hrdej nejsem :( o tom co tady píšeš už se tu psalo mockrát... to že má Duci patentované desmo je jejich plus, ale třeba Yamaha nebo honda ho nemají a tahají se s plynem taky.. kolikátý že to dojel Vale.. jo už si vzpomínám - první :) jo a Danny 3tí a ani jeden Desmo neměl!
To že tam Yamaha nasype víc peněz je jejich věc, Kawa jim letos ukradla šéfa vývoje (prostě ho přeplatili) a výsledky jsou snad spíš k pláči než k smíchu..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned čer 01, 2008 19:38:45

na začátku sezóny jsem kromě toho, že jsou barevně nejkrásnější taky něco očekával, respektive jsem byl celkem přesvědčený, že uvidím zelenou se bít o stupně, pak jsem čekal nějaký zázrak no a teď už jen mrknu na startu na pěknou zelenou (pokud ji vůbec stihnout představit, než začne start) no a pak ji celí závod nejde vidět, teda pokud s tím někdo nešvihne, konec nikoho nezajímá.
Tak mě napadlo, jeslti si nějaký ten pád nezaplatí chudáci sponzoři, aby se taky dostali do záběru.
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned čer 01, 2008 20:49:12

kazdopadne my zijem z cestovnich motocyklu a v teoreticke rovine nam muze byt jedno kde se kawa v motogp placa...cestaky ma velmi dobre a pokud se budou zelenokosilaci vice snazit ptotlacit ji vice mezi lidi neni co resit :wink:

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » ned čer 01, 2008 20:51:08

No, ale na jezdecké kvality Stonera bych nevsadil ani pět korun, páč pokud nejede sám na čele, tak dělá nehorázné chyby, ale na motor mu to stejně jede nejlíp, ale už né o tolik a o Valem jsem zapochyboval jen jednou a to tehdy, když na hondě, když z hlouby pole všechny předjel a pak druhému ujel během 8kol, až o půl kola, tak jsem myslel, že za to může ta motorka. Ale Vale mě přesvědčil, když přešel k yamaze, že je pan jezdec a je mu jedno na čem pojede, ale dokáže to na všem a taky je výborný testovací jezdec, který dokáže tu motorku překopat od základu a na jakých gumách jezdí :?: Myslím že by mu to bylo jedno, ale ty Bridge vzal jen pro to, aby Stoner neměl zbytečně výhodu na víc.

Ale Zdrahy, tvůj názor respektuji je tvůj a nikdo by ti ho neměl znevažovat nebo vyvracet, já tu jen píši svůj názor a co si vlastně o tom všem myslím a tvořím diskusi a né hádku, kdyby si to snad někdo špatně vyložil. Čau Tom

PS: Ale v tom závodě se mi moc líbilo to, jak Vale snadno preciznější jízdou ukázal Stonerovi jak se má jezdit. Stoner ty zatáčky jezdí spíš jako s dvě pade a takhle Valeho nechytí a Pedrosa měl co dělat, aby se Stonera držel. A Stoner zase chyboval. Akorád o poslední tři kola jsem přišel, protože to UPCčko se mi vždycky sekne a nemůžu ho nahodit, málem letělo z okna. :evil:
CKC#068

Odpovědět