Pánové KHI je nejmenší japonský výrobce motocyklů, nevím nic o tom jestli disponuje nějakým vývojovým týmem jako je HRC u hondy, které chrlí haldu nových vytuněných dílů, že pak ani nevědí co z nich na tu motorku namontovat. Kdyby Vale nevysvětlil yamaze, jak má tu motku vlastně postavit, tak jsou v kopru. Ducati mě se*e, že drží patent na desmodromiku, která je v podstatě jednoduchá, nesmírně účinná a extrémě spolehlivá

A Japonci musí vyvíjet nespolehlivé technicky složité, zatím měně účinné pneumatické zavírání ventilů a ještě sebou ta motka musí tahat bombu se zkapalněným dusíkem a až dojde tlak tak se potkaj ventily a taky se musí vejít do váhového limitu na konci závodu a to všechno proto, že kompresor sežere tolik výkonu, že to pak nemá ani smysl vyrábět. Takže já bych ducati diskvalifikoval za nesportovní chování, nebo bych jim zakázal tuto techniku používat a nebo ať uvolní ten zku**enej patent a pustí ho do světa a možná by jsme se dočkali i desmokawy a pokrok by se zas pohnul o kus dopředu. Proč myslíte že jiné dvouválce nemají v superbikách šanci

A to že ty ko**ti povolili v WSBK ducati dalších 200kubíků navíc, bude znamenat další Ducaticap

A suzuki

I přesto že je silnější výrobce motocyklů, tak se v tom plácá stejně jako kawa.
Nevím jak vy, ale já jsem na kawu stále hrdej a to, že se jim nedaří mě ještě více pobízí k tomu abych jim více fandil, a jestli jim to kawa někdy natře, tak to nebude jenom ohromný úspěch, ale i ostuda pro ty ostatní

A už teď je ta kawa mnohem lepší než, se nám kdy ve snu zdálo. Hoper je skvělí pilot, ale to je houby platný, když ta technika dělá hodně dobré jezdce i z těch horších

A přechodem ze suzi na kawu to je jako z bláta do louže a při tom by si zasloužil už konečně nějaký úspěch, taky už není nejmladší.