250R
Jojo, dik.tomas_cze píše:Hodne stesti ... nezapomel to zajizdet a starat se o ni a jezdit na pravidelny servis ( to jen proto aby jsi nedopadl jak jeden manik co u nas kupoval cernou 250 a prijel na prvni garancku ve 2300 a stezoval si ze ma motorka maly vykon ze neco piska atd, pokud se mi podari jeste udelat fotku jak vypada, tak vetsine z vas ukapne slza) to jen odstrasujici pripad aby jsi se o ni staral, nevytacel prvnich 500km nad 6tis ot/min... hodne najetych km, snad se potkame na nejakem srazu CKC pokud me driv tihle clenove neukamenujou za to ze jim nechci pucit motorku ...
Snazim se to drzet tak okolo tech maximalne 5tis ot/min. A vzal jsem si k srdci i radu, ze mam ze zacatku radit, radit a v neposledni rade porad radit.

Ninja 250R (zelená)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
sice jsem se na ni nesvezl, ale rozhodne na cestovani idealni motorka... samozrejme ve dvou a s bagazi, ona pak jeste lip jde za plynem a sqele seditomas_cze píše:rek bych ze i na cestovani, vykon to ma, pohodli na tom je a nemusi se clovek bat ze by se mu tam neco podelaločoud píše:Motoricky prijemny, do mesta ...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Osobne na ni pojedu v cervenci do Rakouska, tak pak dam vedet jaky to bylo.
Jinak jeste k tem otackam. Moc se to uhlidat neda, hlavne mimo mesto, kde to pri 100km/h toci okolo 7tis (vic tomu nedavam). Porad se utesuju tim, ze mi u rekli, ze 8tis je zatim maximum. Tak snad mi to na garancce nedaj sezrat.
Kdyz uz jsme u toho, jak jsi ji zajizdel Ty?

Jinak jeste k tem otackam. Moc se to uhlidat neda, hlavne mimo mesto, kde to pri 100km/h toci okolo 7tis (vic tomu nedavam). Porad se utesuju tim, ze mi u rekli, ze 8tis je zatim maximum. Tak snad mi to na garancce nedaj sezrat.

Kdyz uz jsme u toho, jak jsi ji zajizdel Ty?
Ninja 250R (zelená)
- Kamil Pitt
- Easy slider
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano, vykon to ma - do mesta ... Tome, je to motorka ktera ma 24kW na 150kg takze opravdu nema vykonu na rozdavani, proste je to motorka pro zacatecniky. Ja celkem chapu, ze jsi z ni uplne v prdeli a neberu ti to, jizda na ni je prijemna, ale prvni metry jsem si myslel, ze jedu v aute nebo na kole ... Jakakoliv 2t 125ka otevrena na 30koni by (bohuzel, pze to Kawa nevyrabi) 250ce natrhla prdel dosti nechutnym zpusobem ... Ve meste dokaze byt rychla, obratna a zabavna, ale mimo mesto, je to opravdu tak na ty cesty mezi vesnicemi do par kilaku vzdalene hospudky na kofolu ... Na dlouhe cesty, nedejboze ve dvou to faaaaaakt neni ... Motorka je delana na prvni tri roky, kdy ma clovek ridicak na motorku, aby se naucil ovladat normalne tezkou a velkou motorku
ale ne na krizovani evropou 

Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
jako by to napsal nekdo kdo o tom neco vi...bravočoud píše:Ano, vykon to ma - do mesta ... Tome, je to motorka ktera ma 24kW na 150kg takze opravdu nema vykonu na rozdavani, proste je to motorka pro zacatecniky. Ja celkem chapu, ze jsi z ni uplne v prdeli a neberu ti to, jizda na ni je prijemna, ale prvni metry jsem si myslel, ze jedu v aute nebo na kole ... Jakakoliv 2t 125ka otevrena na 30koni by (bohuzel, pze to Kawa nevyrabi) 250ce natrhla prdel dosti nechutnym zpusobem ... Ve meste dokaze byt rychla, obratna a zabavna, ale mimo mesto, je to opravdu tak na ty cesty mezi vesnicemi do par kilaku vzdalene hospudky na kofolu ... Na dlouhe cesty, nedejboze ve dvou to faaaaaakt neni ... Motorka je delana na prvni tri roky, kdy ma clovek ridicak na motorku, aby se naucil ovladat normalne tezkou a velkou motorkuale ne na krizovani evropou

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mate pravdu kluci, ale chci se zastat kolegy kterej ji koupil - hele do Rakouska se dojet da, ale nesmis o tom mluvit s lidma co jezdej na 100 a vice "końovejch" potvorach...MARTY píše:jako by to napsal nekdo kdo o tom neco vi...bravočoud píše:Ano, vykon to ma - do mesta ... Tome, je to motorka ktera ma 24kW na 150kg takze opravdu nema vykonu na rozdavani, proste je to motorka pro zacatecniky. Ja celkem chapu, ze jsi z ni uplne v prdeli a neberu ti to, jizda na ni je prijemna, ale prvni metry jsem si myslel, ze jedu v aute nebo na kole ... Jakakoliv 2t 125ka otevrena na 30koni by (bohuzel, pze to Kawa nevyrabi) 250ce natrhla prdel dosti nechutnym zpusobem ... Ve meste dokaze byt rychla, obratna a zabavna, ale mimo mesto, je to opravdu tak na ty cesty mezi vesnicemi do par kilaku vzdalene hospudky na kofolu ... Na dlouhe cesty, nedejboze ve dvou to faaaaaakt neni ... Motorka je delana na prvni tri roky, kdy ma clovek ridicak na motorku, aby se naucil ovladat normalne tezkou a velkou motorkuale ne na krizovani evropou
![]()

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...