Sraz v Litomyšli 24.6.
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je to jenom odpoledni akce, v poledne se sejdem v restauraci u Medveda (www.umedveda.cz), tam dame neco k zakousnuti, pokecame atd. a pak se dle zajmu muzem presunout o par kilometru vedle, do Poličky, kde je v pivovaru den otevrenych dveri a tam chvili pobejt, ochutnat tekuty chleba apod...Pokud samozrejme nekdo chce, muze v okoli nekde v nejakem kempu prespat...
Ale myslim, ze tady nekdo psal, ze ma pobliz chatku, takze z toho mozna bude i vecerni akcicka...tomu ale necham volny prubeh, navic tuto cast ja organizoat samozrejme uz nemuzu...
Ale myslim, ze tady nekdo psal, ze ma pobliz chatku, takze z toho mozna bude i vecerni akcicka...tomu ale necham volny prubeh, navic tuto cast ja organizoat samozrejme uz nemuzu...

Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zdar vsem administratorum mnou posledni dobou nejnavstevovanejsiho webu ...
tak me napadlo, nemohl by nekdo z vas, zucastneny vyjizdky 24..6. vzit s sebou nejake nalepky a nasivky?
zda se mi to lepsi zpusob, nez si to nechat poslat postou...
urcite by se naslo vic lidicek, co by si neco vzali (koupili
).
a jeste me napada, proc nabizite triko s logem ckc v te mene zelene barve? to vice zelene je proste ... vice zelene !
tak me napadlo, nemohl by nekdo z vas, zucastneny vyjizdky 24..6. vzit s sebou nejake nalepky a nasivky?
zda se mi to lepsi zpusob, nez si to nechat poslat postou...
urcite by se naslo vic lidicek, co by si neco vzali (koupili

a jeste me napada, proc nabizite triko s logem ckc v te mene zelene barve? to vice zelene je proste ... vice zelene !
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550