Organizace svatby GEORG 31.5.2008
Hodně štěstí
Prejeme Vám moc štěstí a ještě jednou se omlouvám a moc mě to mrzí, ale opravdu to není moje vina, že tam nebudu, ale práce je práce. 

<b>dojet je můj cíl </b>
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
budeme se srazet u KFC, protoze dal cestu nezname... jen jsme pocitali s puvodnimi 12h Olympia a 12:15 Georg, takze pokud budeme krapet pomalejsi a nebudeme 11:45, tak prosim pockatMARTY píše:GEORG SI PREJE AT TAM JSME NEJPOZDEJI VE 12 U NEJ..bude tedy konecny sraz u KFC u Olympie nebo jede kazdy solo ????

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Jasně, tobě by se nikdo neodvážil odporovat. No ale vážně: platí stanoviště u Olympie, pouze ze severu je mezistanice Lipůvka protože to pak je přes celé Brno, tuto skupinu má na starosti Kuba. Jak směr Praha tak směr Vyškov to mají mnohem jednoduší přímo k Olympii než vymýšlet mezisraz u Jaroše a podobně, takže se potkáme u KFC, kdo bude mít zájem může si tam vylomit zub na nějakém knusném kuřeti a 11:45 valíme do toho prdelákova co bydlí Georgovic.MARTY píše:ok ok sraz u kfc u olympie jak bylo stanoveno...me jen zarazilo ze nikdo nereagoval na ten navrh...nebo co napisu je smeroplatne na 100% ???????![]()
![]()
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367