REFLEXNÍ VÍKEND
- farmář
- Ghostrider
Souhlas. Pokud bude motorka zajímavá pro "machry" aby byli in bude to vypadat takhle. Je to jen další prostředek pro bezmozky po autech, zbraních a podobně udělat si dobře. Bohužel tihle hrdinové vymírají a berou s sebou i renomé, pak se stane normální nehoda a pro všechny je již jasné, že za to může motorkář.Nikdo nepochybuje, že jel jako hovado, i kdyby mašina měla venku stojan a zamknuté řízení....zkrátka to prasil minimálně dvě kila a Tatra na něj nenacouvala, vrazil to do ní.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Tak jelikož jsem včera odvezl motorku do servisu,kde si pobude příštích 14 dní,můžu jezdit v reflexní tak na kole...
kdybych ale mohl vyjet,stejně bych si vestu nevzal,protože jak už tu bylo psáno,jeden víkend to nezachrání a tací kuli kterým se tato akce dělá s tu vestu stejně nevezmou a budou z toho mít maximálně prdel.
Jinak taková pikantnost...Kdo si tu vestu vezmete,dávejte bacha,aby jste na ni měli Homologaci E8..to jest že je schválena pro provoz v Evropě,jinak vám hrozí celkem slušná pokuta...řidič od nás z firmy ji měl bez homologace a za to dostal kousek za čárou v reichu pokutu 200Éček a to beze srandy

kdybych ale mohl vyjet,stejně bych si vestu nevzal,protože jak už tu bylo psáno,jeden víkend to nezachrání a tací kuli kterým se tato akce dělá s tu vestu stejně nevezmou a budou z toho mít maximálně prdel.
Jinak taková pikantnost...Kdo si tu vestu vezmete,dávejte bacha,aby jste na ni měli Homologaci E8..to jest že je schválena pro provoz v Evropě,jinak vám hrozí celkem slušná pokuta...řidič od nás z firmy ji měl bez homologace a za to dostal kousek za čárou v reichu pokutu 200Éček a to beze srandy

tak jsem to dneska sledoval
Dneska jsem najel něco kolem 200 kilometrů, potkal spoustu motorek a víte co? Nic. Všichni normálně oblečeni, žádná vesta. Je vidět, že řeči se vedou, ale skutek utek. 
MiMoZa: Díky za připomenutí. Jdu skouknout, jestli ta popelářská oranžová vesta, co mám v kufru plechovky má E-čko. Abych nemusel zítra platit pokutičku.

MiMoZa: Díky za připomenutí. Jdu skouknout, jestli ta popelářská oranžová vesta, co mám v kufru plechovky má E-čko. Abych nemusel zítra platit pokutičku.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Tak já dneska na motorce byl a viděl jsem jednoho Pizza boye s vestou
))
Jinak když už jsme u tý bezpečnosti, tady v tom klipu je to pěkně vystižený: http://youtube.com/watch?v=CZyuuQ2nRb0

Jinak když už jsme u tý bezpečnosti, tady v tom klipu je to pěkně vystižený: http://youtube.com/watch?v=CZyuuQ2nRb0
to je hezký klipENZO píše:Tak já dneska na motorce byl a viděl jsem jednoho Pizza boye s vestou))
škoda, že u nás je více represí než prevence
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Re: tak jsem to dneska sledoval
Blbost, policajti můžou otravovat s homologací pokud kontrolují povinou výbavu, vzhledem k tomu že vesta není poviná výbava na moto a ty si můžeš obléct co chceš, tak tě za to nemůže nikdo pokutovat.Z. píše:Dneska jsem najel něco kolem 200 kilometrů, potkal spoustu motorek a víte co? Nic. Všichni normálně oblečeni, žádná vesta. Je vidět, že řeči se vedou, ale skutek utek.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Re: tak jsem to dneska sledoval
Máro ja to psal jen pro pobavení,tak se nestresuj,bo ti praskne žilkamarek píše: Blbost, policajti můžou otravovat s homologací pokud kontrolují povinou výbavu, vzhledem k tomu že vesta není poviná výbava na moto a ty si můžeš obléct co chceš, tak tě za to nemůže nikdo pokutovat.

Jasně že u nás na moto povinná není a dokonce ani v autě,pokud není služební...tam být musí a musí mít tu posratou značku,jinak když te chytne kkt,máš na průser zaděláno...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
tak to shrnu:
aby si brali reflex vesty cyklisti a chodci ani špitu... motorkáři stačí selský rozum a míň flexibilní zápěstí + rychlejší šlachy na prstech pravé ruky... a plechovkáři se snad doučí pátý takt : ohleduplnost...Jana Kawa píše:tak jsme projeli republiku na východ a zpět na západ, motorek hafo, vesta ani jedna
Jezdíme denně cca 80 km, a motorkáři i plechovkáři v pohodě... jestli to nebude tím, že ne v ČR...

v CZ je to řidičská schýza všech kategorií...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
my ze severozapadu na jihovychod krasnych 670kmJana Kawa píše:tak jsme projeli republiku na východ a zpět na západ, motorek hafo, vesta ani jedna

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Daniel Zimulák
- Easy rider