Jake gumy?
ZdrahyZX9R
mislim ze nemluvis pravdu v tom ze skutecni rozdil pozna jen velkej machr...
nejsem takovej jezdec abych mohl rict ze umim skvele jezdit ALE snad sem asi schopnej poznat kolik km vydrzela guma a jak se mi sni jezdilo....
a kdyz je chladno a ja mel pravidelne problemy z dunlopama a z pirelkama ne ci z avonkama celkem taky ne tak snad dokazu urcit ten rozdil!!
Nemluvim o porovnani totalne zahratich gumach za nejlepsi podminky... to nerozeznam ale to co sem ted zminil teda urcite jo!
Gabriel
mislim ze nemluvis pravdu v tom ze skutecni rozdil pozna jen velkej machr...
nejsem takovej jezdec abych mohl rict ze umim skvele jezdit ALE snad sem asi schopnej poznat kolik km vydrzela guma a jak se mi sni jezdilo....
a kdyz je chladno a ja mel pravidelne problemy z dunlopama a z pirelkama ne ci z avonkama celkem taky ne tak snad dokazu urcit ten rozdil!!
Nemluvim o porovnani totalne zahratich gumach za nejlepsi podminky... to nerozeznam ale to co sem ted zminil teda urcite jo!
Gabriel
ZX-12R Black/Gold 2002
Nic není zadarmo, ani smrt, ta se platí životem...
Nic není zadarmo, ani smrt, ta se platí životem...
OK i normální jezdec pozná kolik najede na jaké gumě, popřípadě jaký má pocit jistoty za sucha nebo za deště, ale ten zbytek je něco co si většina lidí namlouvá.. Ono obuj dvě Ninjy na stejné obutí a potom přezuj a každý z těch jezdců - pokud nebudou mít šanci si spolu o tom promluvit budou říkat něco trochu jiného. Jak říká táta " Názor je jako díra do prdele, každý má nějakou... "
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdrahy: taky mám ContiForce, teď jsem se vrátil z Francie, 4000 km, vedro, přetížená motorka a to ještě dostávala pořádně pokouřit v horskejch úsecích a koukám jak puk, zadní už má najeto 9000 km a pořád tam zbývá tak 1,5 mm, přední jsem dával novou před Francií a úbytek neznatelnej. A v zatáčkách držely jak přibitý. Příště jdu určitě zase do nich, poměr cena - výkon vynikající.
BTW, Dunlopky (D220) jsem jezdil na svý předchozí motorce (RF 600) a nemůžu si na ně stěžovat. Co člověk, to názor.
BTW, Dunlopky (D220) jsem jezdil na svý předchozí motorce (RF 600) a nemůžu si na ně stěžovat. Co člověk, to názor.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Radim ZX9R
Tak se mi lidi zdá,že nežijem ve svobodné zemi.Obujte si cokoliv hlavně ať Vám to vyhovuje a sedí za každého počasí.(Měl jsem Metzelery,Road attack,Pirelli a všechny se dali srovnávat)Jediný rozdíly byly v náklonech do zatáčky-- - pirelli šli do zatáčky skoro sami.Jinak základem klidné jízdy je mít stejnýho výrobce v předu i v zadu.Tak hodně ujetých km....Ale radši měkčí směs než ty výkony v ujetých km.
Radim ZX9R
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zatím mám na originálech - bridgestone cca 4.500km a zatím ještě drží:) Přitom sem před tisícem čekal max. 500km a konečná.
Myslím, že na nich ještě tak 500km dám a pak je vyměním. S 5-ti tisíci výdrže budu už spokojený:)
Litomyšl dojedu na nich a okruh při Kawa dni dám už na nových qualifierech - su hrozně zvědavý, jaké budou.
Jestli s nima budu nespokojený, tak je narvu prodejci do pr....
Myslím, že na nich ještě tak 500km dám a pak je vyměním. S 5-ti tisíci výdrže budu už spokojený:)
Litomyšl dojedu na nich a okruh při Kawa dni dám už na nových qualifierech - su hrozně zvědavý, jaké budou.
Jestli s nima budu nespokojený, tak je narvu prodejci do pr....
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317