Z750S...

Modely, testy, zkušenosti
Sniper

Z750S...

Příspěvek od Sniper » čtv kvě 22, 2008 10:59:45

Zdravim,
mam dotaz uvazuju o tedle motorce Z750S.
nasel josem si o tom temer vsechny informace co jsem potreboval ale co jsem se bohuzel nikde nedocetl tak to jak vysoky lidi na tom jezdili?
mam bezmala 190 tak by me zajimalo jestli s tim ma nekdo zkusenosti kdo ma podobnou vysku. abych na tom nevypadal jak vosa na bombonu :-D

a co pohodli pro batuzek? Pritelkyne meri 185 cm :-)

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv kvě 22, 2008 14:50:39

no problemo...uveze aj 3
optiku shlednes kdyz se na ni treba i ve dvou vyfotis ze vsech stran a pak v klidu posoudis sam dle svych predstav...
osobne bych radej jeste volil z1000 ponevac to je jiste jeste lepsi bike pro tebe a tvou vysku...a je to temer muscle bike...no pak zvol rexe a neni co resit...ses doma a na velmi good masince...
tos tak nejak :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv kvě 22, 2008 16:11:23

Co se tyka vysky, tak ja mam taky 190cm a pokud je Z750 rv03 stejne velky jako Z1000 rv03 na kterym jsem jel, tak celkem dobry... klasika je, ze se nevlezes nohama do prolisu na nadrzi, ale to s touhle vyskou na zadny masine. A k tomu batuzku. Zalezi na tom, jakej ma zadek a druhak jakej model chces. Ty novy maj pro batuzka dost krkolomny sedlo, ale zas maj vychytanejsi podvozek. Ale ted si tak uvedomuju, ze ti pujde asi o starsi model, pze novy Z750 se snad ani v Sku nedela.... alespon ja ho jeste nevidel. :-) I kdyz ja sem toho jeste nevidel :lol:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv kvě 22, 2008 16:13:15

MARTY píše:no problemo...uveze aj 3
optiku shlednes kdyz se na ni treba i ve dvou vyfotis ze vsech stran a pak v klidu posoudis sam dle svych predstav...
osobne bych radej jeste volil z1000 ponevac to je jiste jeste lepsi bike pro tebe a tvou vysku...a je to temer muscle bike...no pak zvol rexe a neni co resit...ses doma a na velmi good masince...
Marty a co se tyka rexe... na nem sem sice sedel jen jednou, ale na to jak je to velka motka, tak posed celkem normal. Rekl bych posedove srovnatelny s tim Z-kem... teda pokud se bavime v souvislosti s vyskou pilota a ne o pohodlnosti a dalsich aspektech, ktery jsou uplne jiny
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » čtv kvě 22, 2008 16:32:53

Já jsem se 198cm docela zvyklý se vmáčknout, i na bajk, pokud není upravený pro malého člověka. Nějakou si najdi, sedni na ní a uvidíš.Co si budeme povídat, to si musíš vyzkoušet sám,jak ti který daný model a kus(pokud je jetá) sedne.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

PeťasZ750
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od PeťasZ750 » čtv kvě 22, 2008 17:26:53

Velikostně by ti Z-ko mělo sednout v pohodě - rozhodně to malá motorka není.
Pohodlí pro baťůžek je docela podprůměrné, jestli má 185, tak jí budou vadit i hodně skrčený nohy.
Zazněl tu i návrh na ZRX - vážně popřemýšlej o tom - pohodlí je jinde, jak vosa na bombónu na tom rozhodně nebudeš a jestli chceš i víc cestovat tak je to jasná volba.
Z750 v červeným sáčku

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv kvě 22, 2008 18:39:28

PeťasZ750 píše:Velikostně by ti Z-ko mělo sednout v pohodě - rozhodně to malá motorka není.
Pohodlí pro baťůžek je docela podprůměrné, jestli má 185, tak jí budou vadit i hodně skrčený nohy.
Zazněl tu i návrh na ZRX - vážně popřemýšlej o tom - pohodlí je jinde, jak vosa na bombónu na tom rozhodně nebudeš a jestli chceš i víc cestovat tak je to jasná volba.
tak nejak jsem to myslel...
co se vysky tyce a nakedbike take tak neni lepsi volba jak rex...je to masina co hodne vydrzi a nebudes na tutti na ni vypadat jak prerostly elvis na desine :D :D :D
vazne...vyzkousej...fotky nadelej a udelas si nazor sam...v ckc je tolik motorek ze na nejblizsim srazu muzes vyzkouset cokoli a vyslechnout nazory na rovinu :wink: :wink:

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv kvě 22, 2008 22:12:00

a co teprv jak vypadal elvis na devitce bez kapot :wink: :lol:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv kvě 22, 2008 22:42:42

Elvis. píše:
MARTY píše:no problemo...uveze aj 3
Marty a co se tyka rexe... na nem sem sice sedel jen jednou, ale na to jak je to velka motka, tak posed celkem normal. Rekl bych posedove srovnatelny s tim Z-kem... teda pokud se bavime v souvislosti s vyskou pilota a ne o pohodlnosti a dalsich aspektech, ktery jsou uplne jiny
nevim jak starej Z1000 ale new model je na posez i pro me (178cm) mnohem horsi jak ZRX (Rex)... normalne tam nevim kam s nohama, ale mozna je to tim ze jsem rozmazleny. Jinak Blanka muze potvrdit... a to je prcek (176cm) :-D ...abych ji nekrivdil je sice o krapet mensi ale ma minimalne o 5cm delsi nohy jak ja ;-) Jinak novy Z1000 je pro spolujezdce tak na cestu nepresahujici 30km :-( Stary Z1000 potazmo 750 na tom byl snad o neco lepe, takze bych to tipnul i na 100km ;-) Ale je to vse o konkretni osobe a lasce k motorkam... jak se rika, laska dokaze divy :wink: ...ted akorat nevim jestli k motorkam nebo nejake konkretni osobe :roll:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv kvě 22, 2008 22:52:41

jak pise kankx..podepisuji...ona takova silena krec do kycle ve 150 km rychlosti z duvodu pokrcenych nohou po ujeti par desitek km je slast spojena s orgasmem.... :D :D
nekdy to i boli a hodne nez se zastavi :D :D :D

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pát kvě 23, 2008 00:59:15

Marty,copak zastavit,ale někdy je nadlidský výkon slézt a odejít :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » pát kvě 23, 2008 08:21:16

Na starým Zetku jsem bez problémů dal cestu až do Estonska a přežil. Ve dvou jsme dali za jeden den Mariazell a zpět - jestli se pamatuju dobře, tak to bylo něco kolem 500? A přežili jsme to oba. Měřím 188...

Pro odborníci - Z750S má mnohem pohodlnější sedlo, jednodílné, takové jako má třeba ZR7. Takže ve dvou to bude pohoda, v jednom to bude nádhera.

Doporučuju sehnat si v redakci ČMN na malýho kapotovanýho zeda test - ohromě ho tam vychválili. Ten test se jmenoval Poslední akční hrdina...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Sniper

Příspěvek od Sniper » pát kvě 23, 2008 08:27:32

tyyyy voe :-D takovejch odpovedi jsem necekal :-D
panove klobouk dolu ;)

doted jezdim Endurko ale rad bych presedlal pac stejne jezdim jenom po silnici nechci to rosekat v lese ;)
Mno pro spolujezdce a pro sebe chci prave Z750S cca r.v. 05 ktere nema delene sedlo je t proste takovej "cestacek" :oops:
i o rexovi jsem premejslel ale to je trosku jina kategorie. jeste si to necham projit palici ;)

precejenom dle meho soukromeho nazoru vetsi objem Rex vs mensi objem Zed = spotreba benzinu, plastu, a dalsich veci vychazi lepe pro zeda.
i kdyz ten asi traky bude papat jak paste tak benzin a dalsi pokud s tim budu litat jak magor.
ale pokud pojedu na pohodu tak si myslim ze mi lepe vychazi Z.

jo a jeste jsem zapomel ze to potrebuju taky hlavne na dojizdeni do prace :-D
pac stat vecne v kolonach na magistrale v praze me nebavi :-D
takze dalsi a jedno z nejhlavnejsich meritek hned vedle pohodli je obratnost protoze specielne ve meste je to hodne potreba.
v tom mi vyhovuje to moje endurko ale uz je to stara vylitana vrana tak potrebuju neco novejsiho ;)

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát kvě 23, 2008 08:35:59

Sniper píše:tyyyy voe :-D takovejch odpovedi jsem necekal :-D
panove klobouk dolu ;)

doted jezdim Endurko ale rad bych presedlal pac stejne jezdim jenom po silnici nechci to rosekat v lese ;)
Mno pro spolujezdce a pro sebe chci prave Z750S cca r.v. 05 ktere nema delene sedlo je t proste takovej "cestacek" :oops:
i o rexovi jsem premejslel ale to je trosku jina kategorie. jeste si to necham projit palici ;)

precejenom dle meho soukromeho nazoru vetsi objem Rex vs mensi objem Zed = spotreba benzinu, plastu, a dalsich veci vychazi lepe pro zeda.
i kdyz ten asi traky bude papat jak paste tak benzin a dalsi pokud s tim budu litat jak magor.
ale pokud pojedu na pohodu tak si myslim ze mi lepe vychazi Z.

jo a jeste jsem zapomel ze to potrebuju taky hlavne na dojizdeni do prace :-D
pac stat vecne v kolonach na magistrale v praze me nebavi :-D
takze dalsi a jedno z nejhlavnejsich meritek hned vedle pohodli je obratnost protoze specielne ve meste je to hodne potreba.
v tom mi vyhovuje to moje endurko ale uz je to stara vylitana vrana tak potrebuju neco novejsiho ;)
ja myslim ze jsi si nevybral spatne :-) hlavne na to kazdodenni dojizdeni do prace je to rozhodne lepsi volba jak Rex...jen tu spotrebu bych trosku upravil, moje ZRX1200 pri klidne (ale svizne) vyletni jizde s baglama a spolujezdcem 4,5-5l/100, to treba na ZR7 jsem se ve stejne sestave nedostal pod 7l/100
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pát kvě 23, 2008 08:49:29

Kanxi, ty ale srovnavas novy Z-ko, nekapotovany a litrovy s 750 polokapotazi, to jsou uplne jiny motorky :wink: Takze bych v tomhle dal spis na VW. Rozmerove je starsi 750 i litr stejnej, takze i posed je stejnej, rozdil je "jen" motoru a hlavne podvozku, ale o tom tu rec neni

edit: a co se spotreby tyka. Tocivej litr bude asi zrat vic nez 750 (tipuju). K tomu by vic rekl georg, kterej ho mel, ale ten jezdil porad po zadni, tak tezko rict jakou by melo spotrebu s nekym normalnim :lol:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

Odpovědět