Rychlost Ninja ZX9R r.v.98,99
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Rychlost Ninja ZX9R r.v.98,99
cau..kolik Vam prosím jedou tyto ZX9R r.v.98 a r.v.99.....porád se dohaduju o rychlosti...moje jede 280 teda jela ted ma asi važný problém:(
jede nekomu mín ?? kolik ? dekuji za odpovědi...jo ty co mate skrcenou sem ani nemusite psat:)))
jede nekomu mín ?? kolik ? dekuji za odpovědi...jo ty co mate skrcenou sem ani nemusite psat:)))
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
ty tak trochu premyslis jako ja:D:D ja taky nekdy ve vysoke rychlosti premyslim nad takovyma vecama jako je treba ze se mi kousne motor ci neco jineho:D:DDoktorZRX píše:280, ale nic mi to neřeklo. Furt jsem si říkal, jestli se něco nekousnePřešel jsem na rexe a víc si to užívám
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
-
- Ghostrider
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
tak ve dvou je to pekny takhle rychle. se si to udrzel:P pri takovy rychlosti ten vzadu uz musi hodne zavazet:DNinja píše:Mám r.v99, mně se povedlo ve dvojko 270, teťka se daří 250, ale mám pocit že mi odchází spojka a mám zasrané karbce.
Hele, a zkusil jsi tam dát šestku? Letos v únoru jsme letěli po hradecký dálnici kolem 260ti(na tacho...) a já se divil, že mi to už moc nechce dál...no, a na konci dálnice jsem zjistil, že jsem v tom fofru zapoměl dát šestku... výsledkem byla "menší" rychlost a 3/4 nádrže v řiti
4 káča-chlape mladej, co to meleš o stáří???

4 káča-chlape mladej, co to meleš o stáří???

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Kamil Pitt
- Easy slider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
220km/h je na devitku hodne malo
To musi jet minimalne tolik kolik je v TP ale spis to da tachometrovejch jeste vic, pocitam ze na dlouhe rovince by mohla rucka atakovat skoro 300. 220 jezdi dnes kdejake "septatko", vymen technika, neco je proste spatne... 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
s tou 6tkou jsi me dostalmisak39 píše:Hele, a zkusil jsi tam dát šestku? Letos v únoru jsme letěli po hradecký dálnici kolem 260ti(na tacho...) a já se divil, že mi to už moc nechce dál...no, a na konci dálnice jsem zjistil, že jsem v tom fofru zapoměl dát šestku... výsledkem byla "menší" rychlost a 3/4 nádrže v řiti![]()
4 káča-chlape mladej, co to meleš o stáří???![]()
![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Sice mam 01
...ale jak pise Kankx, musi se blizit ke 300 (tacho)
...jak zmineno vyse, v TP ma 277-278
.... a jak zmineno vyse - premyslim pak jen nad tim, jestli nekde neco neuleti (vcetne jezdce) nebo se nekousne a nebo jestli ji nahodou moc netrapim - ze bych taky starnul chlapi???
...na Rexe se citim mladej a nezkusenej 
BTW - tech 220 je hloupost - to je ne moc vytocena ctyrka
...jak zmineno vyse, v TP ma 277-278
.... a jak zmineno vyse - premyslim pak jen nad tim, jestli nekde neco neuleti (vcetne jezdce) nebo se nekousne a nebo jestli ji nahodou moc netrapim - ze bych taky starnul chlapi???

BTW - tech 220 je hloupost - to je ne moc vytocena ctyrka
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779