250R

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » stř kvě 21, 2008 21:34:57

misak39 píše:
tomas_cze píše:no booze kazdy ma svuj nazor .... to bude tim blbym pocasim ... mmch mam letos plan ze najedu na te ninji 25tis km tak pak uvidim jak to bude se zkusenostma ... zatim jen rikam ze pneu se mi zdaji super a pristrojovka sedi k cene ...

tak furt do me neryjte ze mam jiny nazor nez ostatni ....

uz to dal radsi nereste bo se z toho zblaznim ... na nejaky sraz bych letos chtel dorazit ale holky a motorky se nepucujou sorry hosi ...
motorku máme každej svoji, někteří i víc, ale holku... :?: :D :D :D :D
ty mas chlapa nebo co ze se divis? (pokud nejsi zena, z prezdivky se da vycist velky gumovy)

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř kvě 21, 2008 21:58:52

tomas_cze píše:
misak39 píše:
tomas_cze píše:no booze kazdy ma svuj nazor .... to bude tim blbym pocasim ... mmch mam letos plan ze najedu na te ninji 25tis km tak pak uvidim jak to bude se zkusenostma ... zatim jen rikam ze pneu se mi zdaji super a pristrojovka sedi k cene ...

tak furt do me neryjte ze mam jiny nazor nez ostatni ....

uz to dal radsi nereste bo se z toho zblaznim ... na nejaky sraz bych letos chtel dorazit ale holky a motorky se nepucujou sorry hosi ...
motorku máme každej svoji, někteří i víc, ale holku... :?: :D :D :D :D
ty mas chlapa nebo co ze se divis? (pokud nejsi zena, z prezdivky se da vycist velky gumovy)
asi tak, že když mám dvě motorky, třetí si půjčovat nepotřebuju... :D Capito?
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv kvě 22, 2008 08:21:09

misak je za tim nickem samozrejme ilegalo....ale jen pockej...az ho nekdy poznas a uvidis,abys pak tu svou jeste s prosenim nechtel menit...mozna aj masinu prihodis...ale asi nemas sanci...misak neda neda a neda...
sry OT.
A jeste k te masine.....ma masina byla opravdu hodne draha ale je fakt ze jssou zde v klubu kluci kterym ji klidne pujcim ponevac jsou to velmi dobri jezdci a rozumi masinam myslim dobre takze i jejich nazor beru k ni..tohle uz neni o pujcovani chrchla...pionyra kamosum u reky.....
nemusis se o ni bat...je to jen masina...a dobrej jezdec si s ni poradi....a nic se ji nestane kdyz ji projede treba nekde na srazu treba ten......no ten...a jeste ten to velmi dobre umi.....
ale jiste taky bych ji nesveril jen tak nekomu...a uz vubec ne lidem zavislym na prijmu jinych,,,stane li se neco nemam u svych duveraku starost o to jak se to da dohromady....tot taky problem....
takze aspon kousicek,,,kousicek bych se svezl..... :D :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

maxim87
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od maxim87 » čtv kvě 22, 2008 09:30:53

Kuciiii az ji budu mit (teda snad:)) dorazim na nejaky sraz a muzete napsat seznam kdo se chce projet. :D
Ninja 250R (zelená)

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv kvě 22, 2008 10:13:38

maxim87 píše:Kuciiii az ji budu mit (teda snad:)) dorazim na nejaky sraz a muzete napsat seznam kdo se chce projet. :D
To je výzva :D projet asi ne (nerad si hraju s cizíma hračkama) ale rád si ji naživo někde venku prohlídnu a poslechnu :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Cowboycolo
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cowboycolo » čtv kvě 22, 2008 11:35:43

ZdrahyZX9R píše:
maxim87 píše:Kuciiii az ji budu mit (teda snad:)) dorazim na nejaky sraz a muzete napsat seznam kdo se chce projet. :D
To je výzva :D projet asi ne (nerad si hraju s cizíma hračkama) ale rád si ji naživo někde venku prohlídnu a poslechnu :)
Jj, rad ji taky oblezu a budu vocumovat kdyz ji nekdo protahne ;-)
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779

tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » čtv kvě 22, 2008 12:38:48

misak, sice sem to co si napsal nepochopil, zda se mi ze si napsal uplne neco jineho nez sem myslel ale to je jedno ...

ja motorky nepucuju, na motorce krome me, tatky a max mechanika nejezdi, nemam to rad ... to je tim ze kdyz clovek je tyden od 9 do 5ti v praci a z 5ti dnu tam prijede v plne sezone 2 lidi ze se sklouzli, bourali nebo neco a z toho jeden ze dvou to pucil nekomu tak opravdu i kdyby byl clovek 10tinasobny mistr sveta .... vemte si to tak, vy by jste nekomu pujcili svou manzelku aby kamarad vedel jaka je? Pokud teda neplanujete rozvod. :lol:

maxim87 > ty si troufas ....

mmch pokud chcete shlednou tu moji ninju tak v Motobaru u Hanky jezdim docela casto jak je hezky a nebo ted v sobotu 24.5.2008 budu na srazu v Rožnově pod Radhoštěm (pokud prestane uz konecne curat to mokre sfinstvo z nebes)

mmch ted me napadlo, co budete mit z toho ze seslezete z 600 a vyse a projedete se na 250 kterou si nikdy pro sebe nekoupite? (kdyz uz muzete nebo mate silnejsi), jen tak me to napadlo zadny rasovy pod text to nema

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv kvě 22, 2008 14:47:31

tomas_cze píše:misak, sice sem to co si napsal nepochopil, zda se mi ze si napsal uplne neco jineho nez sem myslel ale to je jedno ...

ja motorky nepucuju, na motorce krome me, tatky a max mechanika nejezdi, nemam to rad ... to je tim ze kdyz clovek je tyden od 9 do 5ti v praci a z 5ti dnu tam prijede v plne sezone 2 lidi ze se sklouzli, bourali nebo neco a z toho jeden ze dvou to pucil nekomu tak opravdu i kdyby byl clovek 10tinasobny mistr sveta .... vemte si to tak, vy by jste nekomu pujcili svou manzelku aby kamarad vedel jaka je? Pokud teda neplanujete rozvod. :lol:

maxim87 > ty si troufas ....

mmch pokud chcete shlednou tu moji ninju tak v Motobaru u Hanky jezdim docela casto jak je hezky a nebo ted v sobotu 24.5.2008 budu na srazu v Rožnově pod Radhoštěm (pokud prestane uz konecne curat to mokre sfinstvo z nebes)

mmch ted me napadlo, co budete mit z toho ze seslezete z 600 a vyse a projedete se na 250 kterou si nikdy pro sebe nekoupite? (kdyz uz muzete nebo mate silnejsi), jen tak me to napadlo zadny rasovy pod text to nema
:D :D :D :D
nic z toho samozrejme motorkar nemuze mit osahat si new model

maxim bude pristupnejsi,osahame,prohledneme tu jeho a pak ti dame vedet co nas nezajimalo...
motorkari ckc :D :D

maxime preji ti at uz ji mas,at uz na ni letas a na srazu to proberem...

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » čtv kvě 22, 2008 15:13:49

Tomas: mmch ted me napadlo, co budete mit z toho ze seslezete z 600 a vyse a projedete se na 250 kterou si nikdy pro sebe nekoupite? (kdyz uz muzete nebo mate silnejsi), jen tak me to napadlo zadny rasovy pod text to nema[/quote]

svezeme se a koupíme ji dětěm jako ji koupil tatík tobě
a svezeme se u ROBERTA HAVRDY :!: :!: už teď v sobotu
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv kvě 22, 2008 18:41:16

Jana Kawa píše:Tomas: mmch ted me napadlo, co budete mit z toho ze seslezete z 600 a vyse a projedete se na 250 kterou si nikdy pro sebe nekoupite? (kdyz uz muzete nebo mate silnejsi), jen tak me to napadlo zadny rasovy pod text to nema
svezeme se a koupíme ji dětěm jako ji koupil tatík tobě
a svezeme se u ROBERTA HAVRDY :!: :!: už teď v sobotu[/quote]
a mas to hamounku....nech si ji ve vykladu svych vizi :D :D :D

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » čtv kvě 22, 2008 20:33:08

MARTY píše:a mas to hamounku....nech si ji ve vykladu svych vizi :D :D :D
teda vy mu davate :twisted:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv kvě 22, 2008 20:51:22

Tilda píše:
MARTY píše:a mas to hamounku....nech si ji ve vykladu svych vizi :D :D :D
teda vy mu davate :twisted:
...ve výkladu svých pubertálních vizí...
Buell xb12r
CKC#160

mao

Příspěvek od mao » čtv kvě 22, 2008 21:59:39

neni to tu tak trochu uplne OT :?: :!:
rozmyslam nad kupou Kawasaki Ninja 250R

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv kvě 22, 2008 22:03:44

je to uplne OT, ale stejne se musim pridat, protoze bych se na ni take rad svezl abych zjistil jestli by to mohlo byt pro moje deti to prave orechove... :!: Chtel jsem to napsat uz odpoledne ale nemel jsem cas, tak jsem se nechal predbehnout ;-) Ale nevadi, ja si vzdycky nejakou tu cesticku najdu a nemusim zrovna za nejakym dealerem Kawasaki nebo snad i synkem dealera.... tam pak samozrejme nepujdu ani az ji budu chtit koupit, to je snad jasny :idea: :?
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » čtv kvě 22, 2008 22:24:01

jsem bezdětnej, svézt nepotřebuji 8) já nevím, je hodně mašin,na něčem jsem jel, na lecčems jsem nejel....ale už to skore moc měnit nebudu. :lol: A mám 123kilo na 198 cm, tak nevím, pojedu s váma k Havrdovi nebo kam a pak bude po mně odjetá,ne? :wink: tak nic.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Odpovědět