neppromokava kombineza
- farmář
- Ghostrider
hm, když vzpomenu, jak jsem po koupi jel 360km s GPZ z Tanvaldu sem na jih a chytil dvě bouřky a jeden déšť, tak na to, že jsem jel z nouze jen v termomikině co saje jako krááá... se mi jelo skvěle.Hlavní je aby neprofouklo.Co zmoklo zachvíli uschlo a zase nanovo. Byl to risk jako svině, ale neměl jsem tady hadry. Risk to byl hlavně proto, že jsem koupil anonymní starou motku a jel takovej kus cesty.Dojel jsem ale úplně suchý!!! Zato kdysi dávno mě v Třemošné na pumpě a kámoše chytla buřina, mokrý jsme byli jako svi...nejhorší je když ti vysloveně přívalák natýka po nádrži dolů ehm na sedačku...tam by se šikla.Ale kromě přívalových dešťů to moc neřeším. Ovšem pro spolujezdce to musí být radost.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Máme žlutočerný nepromoky od Louise (možno vidět na SkalceLadis píše: Nabídka od Louise je chabá a jinak mám pocit, že občas nevědí, co za to chtít...![]()
Předem díky za tip!

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
na ZR7 ale i ZRX to vzdy za deste odnese nejvic spolujezdec...
nevim cim to, ale fakt to na nej neskutecne caka a to pomlcim o tom ze celou dobu chudak sedi v kaluzi ktera se na sedle vytvori. Pokud nejezdim kolem komina, pak je nepromok k nezaplaceni. A k nepromokum jen tolik ze ruzna cena (treba u zminovaneho Loius) je dana kvalitou, vydrzi, pohodlnosti (samet u krku apod.) a pohodlnosti oblekani a svlekani! A rozdily jsou to fakt velke. Jeste bych mozna trochu varoval pred zminovanym obleckem pro zahradniky... predevsim proto, ze orig. nepromok na ceste daleko lepe a rychleji obleknes a pokud je jednodilny tak neni sance aby se ti dostala dovnitr voda (specialne zdvojene rukavy + guma na ruku a prevlek pres rukavici aby ti do rukavice nenateklo zadem, totez u bot), proste pokud pojedes treba 300km v desti budes dekovat ze jsi si priplatil a nekoupil nejake igelitaky z Bauhausu...
...a pak uz budete fesaci jak kluci na prilozene fotce

...a pak uz budete fesaci jak kluci na prilozene fotce

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To máš tak, co člověk, to názor - přímo tady na foru jsem se dočetl o těch Louisovskejch, že jsou to "jen" ty pogumovaný, náchylný na protržení, bez podšívky, apod... Pak tady byly opěvovaný právě nepromoky z Lidlu, jako jediná dobrá věc od nich a kdo ho má, tak doporučuje...tak si vyber. Nechci šetřit korunou, protože fakt chci fungující. Jde jen o to, že tohle splňují dost rozdílný cenový kategorie, který se zde v nabídkách prolínají...já se jen snažím neplatit zbytečně. Když ale kvalita začíná na 1000 Kč, tak holt vysolím litr a snad budu spokojenej!ZdrahyZX9R píše:Máme žlutočerný nepromoky od Louise (možno vidět na Skalce) stály pár € a nemůžu si je vynachválit. Pokud chceš ušetřit pár korun, kup si třeba igelitovej pytel, nebo něco z lídlu
ale ta drobná investice se ukáže když pojedeš třeba hodinu nebo dvě v lijáku - v tomhle nepromoku není doopravdy ani kapka
jo a je v dešti slušně vidět, což beru jako velikánský plus

Tak s tou kaluží na sedle máš naprostou pravdu, když jsem to viděl poprve, kam všude se voda od kola dostala, tak jsem fakt čučel. Variantou zahrádkářskýho ponča to rozhodně řešit nechci! Když nepromok na motorku, tak nepromok na motorku, určitě jednodílnou kombinezu, no finále se zřejmě ukáže až v obchodě, jak to bude vypadat k světu a hlavně sedět, tak to beru.KankX píše:na ZR7 ale i ZRX to vzdy za deste odnese nejvic spolujezdec...nevim cim to, ale fakt to na nej neskutecne caka a to pomlcim o tom ze celou dobu chudak sedi v kaluzi ktera se na sedle vytvori. Pokud nejezdim kolem komina, pak je nepromok k nezaplaceni. A k nepromokum jen tolik ze ruzna cena (treba u zminovaneho Loius) je dana kvalitou, vydrzi, pohodlnosti (samet u krku apod.) a pohodlnosti oblekani a svlekani! A rozdily jsou to fakt velke. Jeste bych mozna trochu varoval pred zminovanym obleckem pro zahradniky... predevsim proto, ze orig. nepromok na ceste daleko lepe a rychleji obleknes a pokud je jednodilny tak neni sance aby se ti dostala dovnitr voda (specialne zdvojene rukavy + guma na ruku a prevlek pres rukavici aby ti do rukavice nenateklo zadem, totez u bot), proste pokud pojedes treba 300km v desti budes dekovat ze jsi si priplatil a nekoupil nejake igelitaky z Bauhausu...
![]()
Každopádně díky za cenný postřehy!

Naposledy upravil(a) Ladis dne pon kvě 19, 2008 22:20:48, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně u Lousie prodávají více typů. Jednorázové gumové asi za 10 euro a potom od cca 20 nahoru normální jednodílnou kombi. Jestli jedno, nebo dvoudílnou, to už je na tobě. Ono maličko nateče do každého nepromoku (třeba zrovna kolem krku) Ale když jedeš alpy v dešti..... no sušit potom dva dny kůži to je taky maso 
Hlavně si ten nepromok napřed vyzkoušej - oblékání a svlékání. Tam bude mít dvoudílnej velikou výhodu!
A co se Lidla týče - ono i tam můžeš narazit na nepromok ve slušné kvalitě. A pokud ho použiješ za rok 2x tak s ním můžeš být max. spokojenej

Hlavně si ten nepromok napřed vyzkoušej - oblékání a svlékání. Tam bude mít dvoudílnej velikou výhodu!
A co se Lidla týče - ono i tam můžeš narazit na nepromok ve slušné kvalitě. A pokud ho použiješ za rok 2x tak s ním můžeš být max. spokojenej

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Daniel Zimulák
- Easy rider
KankX píše:na ZR7 ale i ZRX to vzdy za deste odnese nejvic spolujezdec...nevim cim to, ale fakt to na nej neskutecne caka a to pomlcim o tom ze celou dobu chudak sedi v kaluzi ktera se na sedle vytvori. Pokud nejezdim kolem komina, pak je nepromok k nezaplaceni. A k nepromokum jen tolik ze ruzna cena (treba u zminovaneho Loius) je dana kvalitou, vydrzi, pohodlnosti (samet u krku apod.) a pohodlnosti oblekani a svlekani! A rozdily jsou to fakt velke. Jeste bych mozna trochu varoval pred zminovanym obleckem pro zahradniky... predevsim proto, ze orig. nepromok na ceste daleko lepe a rychleji obleknes a pokud je jednodilny tak neni sance aby se ti dostala dovnitr voda (specialne zdvojene rukavy + guma na ruku a prevlek pres rukavici aby ti do rukavice nenateklo zadem, totez u bot), proste pokud pojedes treba 300km v desti budes dekovat ze jsi si priplatil a nekoupil nejake igelitaky z Bauhausu...
![]()
...a pak uz budete fesaci jak kluci na prilozene fotce![]()
ten oblek pro zahradníky jsem koupil jako nouzovku, v sobotu večer těžko něco seženeš
Z 750 04´
CKC *862*
CKC *862*
- Daniel Zimulák
- Easy rider
a na dojetí pár kiláků o.k.Daniel Zimulák píše:KankX píše:na ZR7 ale i ZRX to vzdy za deste odnese nejvic spolujezdec...nevim cim to, ale fakt to na nej neskutecne caka a to pomlcim o tom ze celou dobu chudak sedi v kaluzi ktera se na sedle vytvori. Pokud nejezdim kolem komina, pak je nepromok k nezaplaceni. A k nepromokum jen tolik ze ruzna cena (treba u zminovaneho Loius) je dana kvalitou, vydrzi, pohodlnosti (samet u krku apod.) a pohodlnosti oblekani a svlekani! A rozdily jsou to fakt velke. Jeste bych mozna trochu varoval pred zminovanym obleckem pro zahradniky... predevsim proto, ze orig. nepromok na ceste daleko lepe a rychleji obleknes a pokud je jednodilny tak neni sance aby se ti dostala dovnitr voda (specialne zdvojene rukavy + guma na ruku a prevlek pres rukavici aby ti do rukavice nenateklo zadem, totez u bot), proste pokud pojedes treba 300km v desti budes dekovat ze jsi si priplatil a nekoupil nejake igelitaky z Bauhausu...
![]()
...a pak uz budete fesaci jak kluci na prilozene fotce![]()
ten oblek pro zahradníky jsem koupil jako nouzovku, v sobotu večer těžko něco seženeš
Z 750 04´
CKC *862*
CKC *862*
Budu se držet svojí teorie - já si svůj koupil u Louise za cca 30€, druhý jsme koupili v akci za cca 20€|. jak píše KankX - je to o utěsnění švů, pohodlnosti oblékání, pohodlnosti při jízdě, i třeba o tom materiálu z vnitřní strany límce. Přiznám se že za tyhle peníze vůbec neuvažuju že bych si koupil něco ještě levnějšího - jak vždycky říká můj táta, "nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat laciné věci"
Jo a ta barevná kombinace je nepřehlédnutelná i v lijáku - bejt mokrej a ještě napasovanej pod pekařskou Avii musí bejt fakt blbej zážitek
http://www.louis.de/_406f91ff5ba124aca3 ... TLE=205205

Jo a ta barevná kombinace je nepřehlédnutelná i v lijáku - bejt mokrej a ještě napasovanej pod pekařskou Avii musí bejt fakt blbej zážitek

http://www.louis.de/_406f91ff5ba124aca3 ... TLE=205205
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně tahle se mi taky zamlouvala, ale Louisácký věci bez výletu do Vídně jdou těžko vyzkoušet...ZdrahyZX9R píše:http://www.louis.de/_406f91ff5ba124aca3 ... TLE=205205

Když k ceně nepromoku od Louise přičtu cestu, tak si ale můžu asi koupit jakejkoliv zde, ne?
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
presto to "Ladis" takto tezko vyzkousi... jak mu to bude sedet pres kombi, dokud mu to nekdo nepriveze a pak uz je pozde, kdyz to nebude sedetvolkswagen píše:No a proto, když se tam někdo chystám, zakládám tu fórum Louis, aby si lidé objednalé co potřebujé....

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
...aaa a vo tom to je...KankX píše:presto to "Ladis" takto tezko vyzkousi... jak mu to bude sedet pres kombi, dokud mu to nekdo nepriveze a pak uz je pozde, kdyz to nebude sedet

No nic, nebudu z toho dělat vědu, objedem pár obchodů a to by bylo, aby to nebylo...

- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám, taky se mi líbil a bral bych ho, ale bohužel nemůžu čekat do dalšího jara na lídlovskej motorkářskej akční leták...Jana Kawa píše:máme z Lídlu, má vše, co popisuje Zdrahy výš, už byl 2x na Eleffantu a sucho a stál pouhých 500,- kč