17.-18.5.Hořice
- Poldik (Hawai)
Tak sem se vrátil z Hořic. Jel sem nakonec s kámošema autem, ale bláznů na motorkách sme potkali po cestě dost.
Celý den prší, takže zážitek na hovno. Vydrželi sme to jenom na Klasiky do 250, 125 a Klasiky do 350 a výš.
Ještě sem si počkal na start 600, na Jirku Brože a pak už sme se na to vysrali. Mokrý až na prdeli sme odjeli dom.
Ale jinak to byl zase zážitek. Ostatně jako každý rok.
Celý den prší, takže zážitek na hovno. Vydrželi sme to jenom na Klasiky do 250, 125 a Klasiky do 350 a výš.
Ještě sem si počkal na start 600, na Jirku Brože a pak už sme se na to vysrali. Mokrý až na prdeli sme odjeli dom.
Ale jinak to byl zase zážitek. Ostatně jako každý rok.
GPX 600R ´93
Carpe Diem!
Carpe Diem!
Vcera
jsme byli kouknout na treninky, zůstali jsme na takový příjemný loučce hned u trati, a bylo to moc fajn odpoledne, brutálně jsme prolili až při návratu domů, takže v poho... Viděl jsem to poprvé naživo, a musím konstatovat-šílenci, jak to prali dole mezi baráky a přes ty kanály, to se zkrátka musí vidět.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Poldik (Hawai)
To jo, někteří sou úplní bezmozci, a to neberte jako že jim nadávám (to je spíš obdiv). Ale fakt ta první řada, to sou blázni. Jak to tam rvou na plnej knedl přez start a pak zkopce do města. To musí bejt takovej záhul na brzdy. Já bych to v tom dešti snad radši tlačil, než to tam klopit.
GPX 600R ´93
Carpe Diem!
Carpe Diem!
Ja jel nakonec taky autem. V sobotu sem juknul na trenink a parada... pocasi super a zazitek jeste lepsi. Fakt videt ty blazny, co delaj ve meste z toho sel az mraz po zadech.... parada. Nedele byla horsi, bylo pekne hnusne, ale navsteva Cermaku a spolecne koukani na GP bylo taky super. Pak jsem se znovu stavil za slecnou a jel s ni do horic kouknout aspon jak jezdi sestky v desti, kdyz to trosku zmirnilo. A taky mazec. No ale pak uz jsem frcel domu. Zbytek zavodu prej zrusili kvuli mlze v lese, takze sem asi o nic neprisel 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu bylo krásně, pěkně jsme potrénovali. Ve druhém tréningu náš střelec Lukášek (Lukáš Bělič - IŽ Jupiter 350) dojel na 3. místě. Dnes počasí velmi špatné, silný déšt nepolevil ani v závodě třistapadesátek. Lukáš odstartoval mezi posledními a na vodě dojel na senzačním 4. místě. I přes déšť to pro nás byly krásné závody.
ZRX 1200 R
- DoktorZRX
- Ghostrider
Tak to gratulujuPavel Kys píše:V sobotu bylo krásně, pěkně jsme potrénovali. Ve druhém tréningu náš střelec Lukášek (Lukáš Bělič - IŽ Jupiter 350) dojel na 3. místě. Dnes počasí velmi špatné, silný déšt nepolevil ani v závodě třistapadesátek. Lukáš odstartoval mezi posledními a na vodě dojel na senzačním 4. místě. I přes déšť to pro nás byly krásné závody.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Mohu potvrdit, viděl jsem to na vlastní bulvy. Pavel Kys byl jediný, koho jsem z klubáků v neděli v Hořicích viděl (spíš viděl on mně a houknul na mně). Sledoval jsem start Klasic 350 a právě jsem čučel jak to tam Lukáš Bělič po startu rozebíhá aby mu to chytlo a bylo mi ho líto, protože zůstal opravdu hodně vzadu. Po průjezdu do druhého kola už jsem ho viděl jak se posouvá dopředu. Pak mně právě odchytl Pavel a sdělil mi že to je právě jeho kůň. Celkový výsledek jsem už nesledoval, protože jsem se chystal odjet domu. Většího pecháčka měl ale můj kůň (kolega z práce) Tonda Plevák na motocyklu Jaha 125 po jeho otci. Vyhrál kvalifikaci ve své třídě Klasic do 175ccm, tak to vypadalo slibně, ale při zahřívacím kole dojel pouze dolu do města a u náměstí mu to zdechlo a byl konec, takže si ani nezazávodil. Ti co tam v neděli nebyli, tak jim chci jen říci že tam bylo všeho hodně, ale nejvíc vody a blátaPavel Kys píše:V sobotu bylo krásně, pěkně jsme potrénovali. Ve druhém tréningu náš střelec Lukášek (Lukáš Bělič - IŽ Jupiter 350) dojel na 3. místě. Dnes počasí velmi špatné, silný déšt nepolevil ani v závodě třistapadesátek. Lukáš odstartoval mezi posledními a na vodě dojel na senzačním 4. místě. I přes déšť to pro nás byly krásné závody.

ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568