ABS
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
podle toho na jaky... starsi typy ABS za moc nestali, zasahovali i tehdy kdyz nemeli. Na novem Z1000 mame ABS a myslim ze funguje dost dobre, dokonce se to da postavit i na predni
ale jak najedes na bordel a zmacknes brzdu , krasne zareaguje a nemusis sbirat slozenou motorku ze zeme. Dobry je to take pro toho kdo se rad leka a instinktivne z aute zacne slapat nohou na zadni brzdu, nenasleduje zadny zbytecny smyk. Takze podle me je ABS na motorce dobra volba jen financni rozdil az moc velkej 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Já bych teda ABS nechtěl
prostě mám rád prudké brzdy
a představa že to nejde hodit na přední nebo si bloknu zadek a stylově zaparkovat
a ještě platit za to že tohle nebudu moct
...no má to jistě i svoje výhody ale kdo umí brzdit to nepotřebuje ne?? nebo jo? ( to je dotaz já fakt nevím
) ale osobně bych to spíš nechtěl čím míň elektroniky tím líp 

KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
nedávno jsem to probíral s jedním motorkářem a v podstatě jsme se shodli na tom, že to až zas tak dobrý není, protože v případě nouze když chceš hodit smykem motku na bok a elegantně ji opustit, tak prostě zafunguje abs a motka se do smyku nedostane............asi by to chtělo názor někoho erudovanějšího 

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no nevim chlapci, na predni to hodit jde v pohode, do toho ABS nekeca (kdyz to umis, kdyz to neumis a zkousis hodit motku na predni tak ze bloknes predni kolo, pak ti to jen pomuze, ze s ni neslehnes o zem) a co by reklo chtenemu smyku zadniho kola, to fakt nevim... co vim jiste je, ze s ABS zastavim o peknych par metru driv jak bez nej a to predevsim proto, ze se da suprove vyuzit maximalni brzdnej ucinek i zadni brzdy bez nebezpeci smeknuti kola a slozeni motorky vedle do prikopu. Jo a jinak na novem Z1000 s ABS je brzda daleko jedovatejsi nez na novem Z1000 bez ABS a jen ukazovackem dokazes spomalit tak ze ti lezou oci z dulku. To co tu pisu mam odzkousene a tak tomu muzete fakt verit, neni to vyctene z nejakych clanku... proste ABS na Z1000 je nastaveno fakt super, u jinych motocyklu nevim jestli to plati stejne, nebot jsem nemel tu cest si jinou motorku s ABS vyzkouset.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze kdyz ji dostatecne poklopis tak ti od smyku ani ABS nepomuze, ale zkouset to fakt nebuduMICHALIS TSIOLAS píše:nedávno jsem to probíral s jedním motorkářem a v podstatě jsme se shodli na tom, že to až zas tak dobrý není, protože v případě nouze když chceš hodit smykem motku na bok a elegantně ji opustit, tak prostě zafunguje abs a motka se do smyku nedostane............asi by to chtělo názor někoho erudovanějšího

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- farmář
- Ghostrider
a mohu ho stále odmítat?
bych se nedopustil nějakého přečinu!
mě v autě vadí na ledě....a v offu ho na nic nepotřebuji.Na motorce jsem ho nezažil, farma sežere dost peněz, tak jsem si pořídil jen hračku na hraní.Protože bez mašiny to nešlo
ale ABS nebylo kriteriem výběru
jsem to asi opomenul. 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060