C.E.C. 2007 a CKC Racing Team
Tak HonzaZed me dnes oznamil, ze nevi jestli to da a ja nevim jestli osm jizd zmaknu
Tak kdyz by nekdo chtel taky jezdit a dat si teda 4 jizdy misto me, tak at se prihlasi.. rad se podelim.... po osmi jizdach by me asi z ty motorky sundavali 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Kubo pocitam teda s tebou. PS:Od kolika se rano jezdi? Je nejakej harmonogram? Das treba prvni dve jizdy ty, abych mohl dorazit na ty dalsi dve? Pojedu totiz az v utery z Praglu primo...
Zubre, ty se dohodni s chipem. Kdyz rikal, ze pojede, tak pojede.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Kuba
- Ghostrider

ideální je dát to na střídačku, pokud bude ráno mokro a třeba dvě jizdy nepojedu, tak jsem pak docela znevýhodněn. (protože ti to zatím vyschne a já mám 2 jízdy v háji)Elvis. píše:Kubo pocitam teda s tebou. PS:Od kolika se rano jezdi? Je nejakej harmonogram? Das treba prvni dve jizdy ty, abych mohl dorazit na ty dalsi dve? Pojedu totiz az v utery z Praglu primo...
jinak harmonogram je tady
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Tak to bych se k vam mozna nalifroval.... jel bych v pondeli rovnou z prace k vam (zatim nevim kamKankX píše:Pokud by mel nekdo zajem, muze prespat u nasod nas na okruh je to necelych 30km... pravdepodobne se tam taky objevim, dam na Rexikovi 1 kolecko aby jste videli za kolik ze se to ma jezdit
![]()
Aby Kuba neskuhral
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Elvis. píše:Tak to bych se k vam mozna nalifroval.... jel bych v pondeli rovnou z prace k vam (zatim nevim kamKankX píše:Pokud by mel nekdo zajem, muze prespat u nasod nas na okruh je to necelych 30km... pravdepodobne se tam taky objevim, dam na Rexikovi 1 kolecko aby jste videli za kolik ze se to ma jezdit
![]()
) no a v utery rano rovnou na okruh
Aby Kuba neskuhralA vis Kubo aspon teda od kolika se jezdi a jak jsou ty jizdy po sobe casove?
klidne se nalifruj, do Teplic snad trefis po D8
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Kuba
- Ghostrider

od pondělka budem v penzionu Zátiší....jako vždy, tak tam zůstaň s náma, garáž na motorky tam mají přímo u hotelu, je to naprosto luxusní servisElvis. píše:Do teplic jo, ale k Vam asi ne. Sice mam pribuzny v Dubi a babicka bydlela nekde u sidlaku kousek od Nemocnice a hrbitov bo masarycku bych snad taky nekdy nekde nasel, ale preci jen si jistej nejsem
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
nerikej ze ti tam daji luxusnejsi servis nez jsi mel u nas domaKuba ZRX píše:od pondělka budem v penzionu Zátiší....jako vždy, tak tam zůstaň s náma, garáž na motorky tam mají přímo u hotelu, je to naprosto luxusní servisElvis. píše:Do teplic jo, ale k Vam asi ne. Sice mam pribuzny v Dubi a babicka bydlela nekde u sidlaku kousek od Nemocnice a hrbitov bo masarycku bych snad taky nekdy nekde nasel, ale preci jen si jistej nejsem
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Já přijedu až v úterý. Ale co se týká přespání z úterý na středu bych uvítal také nějaký nocleh. akže pokud bys Kanxi měl volno na jednoho spáče tak bych se dovolil vetřít. Pokud ne budu muset do penzionu. Což nevím jestili se tam vejdu. Co ty na to Kubo?
Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000