III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Žvanec je důležitej...ve večerních a nočních hodinách je ale možná docela jedno, do čeho se člověk zakousne, jen aby bylo do čeho! Každopádně tláča, sekačka ani utopenci určitě nezklamou! 
Jestli už je na přetřes i ubytko, tak bych poprosil o nějakej dvoulůžáček.

Jestli už je na přetřes i ubytko, tak bych poprosil o nějakej dvoulůžáček.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně přihlášek na ubytování je ještě čas.Minimálně do července.Nyní se tady přetřásají diskuze ohledně různých nápadů a vylepšení.Co třeba systém hodnocení a vyhlašování soutěže o nejlepší Kawasaki srazu.Změnili byste něco oproti loňsku?Snažil jsem to káždému tehdá vysvětlit hned při příjezdu na sraz že na ten zelenej lístek napíše číslo SPZ-tky té kawičky,která se mu nejvíce líbí a lístek ať pak vhodí do urny-bedny a že v sobotu večer po večeři bude přepočítání hlasovacích lístků a vyhlášení.Takže času měl každý od svého příjezdu až zhruba do 20 hodin sobotního večera.
Nebo máte někdo nějakej lepší návrh

Nebo máte někdo nějakej lepší návrh

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- DoktorZRX
- Ghostrider
Já bych se s dovolením ujal předávání cen o nejhezčí Kawu, jakožto vítěz minulýho kola...Třeba si letošní cenu za rexe předám sám osobněLech píše:Ohledně přihlášek na ubytování je ještě čas.Minimálně do července.Nyní se tady přetřásají diskuze ohledně různých nápadů a vylepšení.Co třeba systém hodnocení a vyhlašování soutěže o nejlepší Kawasaki srazu.Změnili byste něco oproti loňsku?Snažil jsem to káždému tehdá vysvětlit hned při příjezdu na sraz že na ten zelenej lístek napíše číslo SPZ-tky té kawičky,která se mu nejvíce líbí a lístek ať pak vhodí do urny-bedny a že v sobotu večer po večeři bude přepočítání hlasovacích lístků a vyhlášení.Takže času měl každý od svého příjezdu až zhruba do 20 hodin sobotního večera.
Nebo máte někdo nějakej lepší návrh![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To chceš říct, že já budu druhý?DoktorZRX píše:Já bych se s dovolením ujal předávání cen o nejhezčí Kawu, jakožto vítěz minulýho kola...Třeba si letošní cenu za rexe předám sám osobněLech píše:Ohledně přihlášek na ubytování je ještě čas.Minimálně do července.Nyní se tady přetřásají diskuze ohledně různých nápadů a vylepšení.Co třeba systém hodnocení a vyhlašování soutěže o nejlepší Kawasaki srazu.Změnili byste něco oproti loňsku?Snažil jsem to káždému tehdá vysvětlit hned při příjezdu na sraz že na ten zelenej lístek napíše číslo SPZ-tky té kawičky,která se mu nejvíce líbí a lístek ať pak vhodí do urny-bedny a že v sobotu večer po večeři bude přepočítání hlasovacích lístků a vyhlášení.Takže času měl každý od svého příjezdu až zhruba do 20 hodin sobotního večera.
Nebo máte někdo nějakej lepší návrh![]()

ZRX 1200 R