Mladi motorkari od dubna ostrouhaji...

Modely, testy, zkušenosti
Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » sob dub 12, 2008 22:22:21

tomas_cze píše:vite co je ale nejhorší? že vůbec nikdo ale opravdu nikdo ( v autoskole, na uřadech, nikde) nevi jak se ten pomer vykon bude pocitat :lol: a pry se k novym technicakum uz udava ten pomer primo ... jako ze to tam je napsane
Jiste, uz se to dela nejakou dobu...
Jenze kazdej urad to pocita jinak. Nekde z provozni, nekde z pohotovostni hmotnosti... Je to takovej kocourkov...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » ned dub 13, 2008 15:42:50

Honza-Zed píše:
tomas_cze píše:vite co je ale nejhorší? že vůbec nikdo ale opravdu nikdo ( v autoskole, na uřadech, nikde) nevi jak se ten pomer vykon bude pocitat :lol: a pry se k novym technicakum uz udava ten pomer primo ... jako ze to tam je napsane
Jiste, uz se to dela nejakou dobu...
Jenze kazdej urad to pocita jinak. Nekde z provozni, nekde z pohotovostni hmotnosti... Je to takovej kocourkov...
aha tak ted sem se dival do TP a vsiml sem si toho ted poprve :lol: mam tam 0,08 kw/kg protoze mam 11kw .... no je to tezke kdyz nekdo neco vymysli a pak nevi jak s tim pracovat...

Uncle
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Kubatury / rozum

Příspěvek od Uncle » pát dub 18, 2008 15:07:14

Pročetl jsem si všechny názory, ale myslim si, že tohle prostě člověk nedokáže ovlivnit ničim.
Je pravda, že kdo bude brát motorky postupně, bude na tom daleko líp a bude mít větší šanci že ty nástrahy zvládne. Na druhou stranu neni možný najít hranici po jakejch stupních by se mělo jít. Líbil se mi názor povinnejch tří let na slabší kubatuře (např. 500 ccm atd.) protože když dá někdo od 21 neomezenou, tak ti co pudou po vejškách makat a koupí si nějaký dělo, tak to prostě někde podceněji a je hotovo. Takže určo nějakou slabší mašinu by to na ty zkušenosti chtělo.
Když to vezmu podle sebe, tak já mám GPZ 500S, jezdil jsem na Simsonovi, pak JAWA 90, JAWA 350 a kdybych měl teď něco silnějšího, tak jsem už párkrát v poli. Navíc jsem dlouho studoval a tak pokaždý v tý mašině měl prachy i můj táta, což taky občas přidá na zodpovědnosti.
Nicméně neexistuje žádná možnost, jak zamezit smrtelnejm nehodám motorkářů.
Jediná možnost je jezdit s rozumem ať už člověk jede na čemkoliv.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D

Koren
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Koren » stř kvě 07, 2008 13:08:35

Kosta píše:no myslim ze to neni jen o mladych rakeťácích .... kolik staršich ročniku jezdi jak hovada!!! a to dokonce i pres mesto

souhlasim s tím sprisnenim ,ale nesvadejte vsechno na nas mlade ....

ja bych navrhoval jiny zpusob omezeni a to podle najetych roku... jestli nekdo jezdi od patnacti s ridicakem na 50ccm,pak 125ccm tak si myslim ze v 18ti
muzu klido sednout na 6tku.
JJ.... PŘESNĚ TAKHLE TO VIDÍM TAKY....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Chodí pěšky...zatím... 8-)

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pát kvě 09, 2008 22:23:44

Kdysi jsem někde četl, že Japonci mají kategorií motorek jak máku, musíš stoupat pěkně postupně a na každé nafrčet myslím min rok.A jedna z podmínek je ta, že děláš snad rozšíření se svou novou mašinou a musíš ji položenou sám umět zvednout...jinak to nedostaneš. To by byla novela, co? :wink:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » sob kvě 10, 2008 00:39:44

farmář píše:Kdysi jsem někde četl, že Japonci mají kategorií motorek jak máku, musíš stoupat pěkně postupně a na každé nafrčet myslím min rok.A jedna z podmínek je ta, že děláš snad rozšíření se svou novou mašinou a musíš ji položenou sám umět zvednout...jinak to nedostaneš. To by byla novela, co? :wink:
to jo :-) kdyz jsem si zlomill zapesti na jedne ruce a pretrhal vazy na druhe tak jsem svou ZR7 zvednul ze zeme jako prd.... pocitalo by se to? :-D :lol: (poradne si pamatuje az to zvedani) :-D
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » sob kvě 10, 2008 09:48:05

určitě :lol: asi nejsi asiat vážící padesát kilo i s klíčema 8) .... já měl zatím (brrr hnusné slovo) jen před dvanácti lety bezmotorový let do pole, přes větve nízkého dubu,asi v 80tce... a dobrý, větvě brzdí, oranice tlumí....v mezeře mezi kmenem a kamenným monolitem v zatáčce byla mezera asi 3 metry a já se trefil mezi. Závada předních brzd, najednou nebrzdily před zatáčkou, co by nešla naklopit, vracela se. Ještě že bylo jaro a já navlečenej jak panák od Michelinu :lol: :lol: :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Odpovědět