ZX6RR - 24 kw horší zvuk ?
ZX6RR - 24 kw horší zvuk ?
Zdarec chlapy, je mi 16 a v 18ti bych chtel udelat papiry na sestistovku a koupit si zx6r, ale me se na tej motorce libi design a nejvic ten zvuk krasnej ale od 18ti bych to musel seškrtit radsi a otevirat to nebudu, nechci se na tom zabit ale bojim se ze to nebude mit takovy otacky a tak peknej zvuk :'(, tady kolem nas jezdi jeden policajt na ninje zx6R z roku 2001 a ten zvuk uplne nádhernej. Jednou tady jel jak prase a ja bydlim v zatačce tak to tady polozil a kdyz se zvednul nastartoval to a pridal plyn tak od tej doby chci ninju
ale jak rikam tech 24-25 kw bude mit asi horsi zvuk co ?

- farmář
- Ghostrider
logická odpověď zní...podle toho, jestli na to bude výfuk připravenej.Ale netuším, zda existuje laďák na seškrcenou verzi extra, ale druhá logická odpověď je, jak znám němčoury, kdyby měla zvuk horší, budou ho všichni chtít.
No otevřená ho bude mít asi razantnější, dáno řevem více koní. Jdeš na 6tku z čeho? i když na seškrcenou...

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
no to sem se nechtel zminovat na cem jezdim abyste me nevykostilifarmář píše:logická odpověď zní...podle toho, jestli na to bude výfuk připravenej.Ale netuším, zda existuje laďák na seškrcenou verzi extra, ale druhá logická odpověď je, jak znám němčoury, kdyby měla zvuk horší, budou ho všichni chtít.No otevřená ho bude mít asi razantnější, dáno řevem více koní. Jdeš na 6tku z čeho? i když na seškrcenou...

to ani v planu nemam stavet to na zadny nebo jezdit nohama nahoru a takovyKosta píše:mam zx6r s 25kwa zvuk uplne stejny ,s tim rozdilem ze motka nejde vytocit vic jak 10t tacek,
z toho plyne ze na zadni to stavet asi nebudes,ale zajezdis si slusne na zacatek,jako Ja![]()
mam doraz na plynu a musim rict ze je to uplne pohoda.

http://www.youtube.com/watch?v=UN0upVz45Nw tady to vytočil nad 10 000 ? takovejhle zvuk je uplne luxusni 

no zvuk peknej,ale yoshimura je vetsi rachot,ale taky se me jeste lbi strasne Arata Exhaust.Kimi.K44 píše:http://www.youtube.com/watch?v=UN0upVz45Nw tady to vytočil nad 10 000 ? takovejhle zvuk je uplne luxusni
636 black mamba 05
no jestli mas rsko tak byt tebou seru na na 6tkuKimi.K44 píše:no to sem se nechtel zminovat na cem jezdim abyste me nevykostilifarmář píše:logická odpověď zní...podle toho, jestli na to bude výfuk připravenej.Ale netuším, zda existuje laďák na seškrcenou verzi extra, ale druhá logická odpověď je, jak znám němčoury, kdyby měla zvuk horší, budou ho všichni chtít.No otevřená ho bude mít asi razantnější, dáno řevem více koní. Jdeš na 6tku z čeho? i když na seškrcenou...
mam aprilii 125 RS 2007, ale me o tu rychlost nejde je mi jedno jestli to pojede 100 nebo 300 jak sem rikal jde mi o ten zvuk a o tu krasu te motorky, taky jako malej sem trochu jezdil motokross asi od 7mi a krosku mam doma tak na motorce si mysliim ze neco umim no a kdyz jsme u tech ladaku to musim mit i neakej ladak na seskrcenou nebo tam muzu dat normalne neakej ? ja se v tech vejfukach nevyznam kde by se dal neaky sehnat ? na cenu nekoukej penez je dost

6tka s hubenejsim telem,a ten vykon taky dobry na 125 si myslim.
636 black mamba 05
na aprilii se*uKosta píše:no jestli mas rsko tak byt tebou seru na na 6tkuKimi.K44 píše:no to sem se nechtel zminovat na cem jezdim abyste me nevykostilifarmář píše:logická odpověď zní...podle toho, jestli na to bude výfuk připravenej.Ale netuším, zda existuje laďák na seškrcenou verzi extra, ale druhá logická odpověď je, jak znám němčoury, kdyby měla zvuk horší, budou ho všichni chtít.No otevřená ho bude mít asi razantnější, dáno řevem více koní. Jdeš na 6tku z čeho? i když na seškrcenou...
mam aprilii 125 RS 2007, ale me o tu rychlost nejde je mi jedno jestli to pojede 100 nebo 300 jak sem rikal jde mi o ten zvuk a o tu krasu te motorky, taky jako malej sem trochu jezdil motokross asi od 7mi a krosku mam doma tak na motorce si mysliim ze neco umim no a kdyz jsme u tech ladaku to musim mit i neakej ladak na seskrcenou nebo tam muzu dat normalne neakej ? ja se v tech vejfukach nevyznam kde by se dal neaky sehnat ? na cenu nekoukej penez je dost
, na vystave sem tu si na tu aprilku sedle a dobre prohlidl a musim rict ze je fakt pekna.
6tka s hubenejsim telem,a ten vykon taky dobry na 125 si myslim.