Forum,pripominky,chvala,kritika
-
- Ghostrider
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Při brouzdání po foru mě napadla jedna věc a to i díky různým zážitkům z akcí a vyjížděk...ze Skalky jsou vychvalovaný samolepky s nickama pro lepší orientaci mezi známýma a nováčkama v CKC.
Tak mě tak napadlo, když jsem si prohlížel pilotní fotky ze Skalky a jak už to tak bývá, koukal vyjevenej, kdo jak vypadá vs. jak jsem si koho představoval, založit třeba v subforu "Pokec o všem. Ovšem!" téma "Naše xichty" (nebo tak něco), kde by mohli členové odprezentovat svoje já...
Co vy na to
Tak mě tak napadlo, když jsem si prohlížel pilotní fotky ze Skalky a jak už to tak bývá, koukal vyjevenej, kdo jak vypadá vs. jak jsem si koho představoval, založit třeba v subforu "Pokec o všem. Ovšem!" téma "Naše xichty" (nebo tak něco), kde by mohli členové odprezentovat svoje já...

Co vy na to

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Už se to tu párkrát objevilo a když klikneš na galereii tak ti to i napíše - Galerie je mimo provoz, je dočasně uzavřena. Důvodem je příliš velký provoz na serveru, galerie potom přespříliš zpomaluje fórum... Po přestěhování na výkonější server bude Galerie opět slavnostně spuštěna 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
-
- Ghostrider
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Databáze členů CKC
Mám dotaz...
Není to ani tak o foru, jako spíš o databázi CKC. Když si na hlavní stránce klubu v položce "Členové" najdu sám se, tak tam mám nějaký základní údaje o sobě. Všiml jsem si ale, že jsou mezi námi i tací, co tam kromě toho mají i fotky sebe, motorky, ...
Mohl by mi někdo poradit, jak tento profil obohatit?
(CKC nr. 686)

Není to ani tak o foru, jako spíš o databázi CKC. Když si na hlavní stránce klubu v položce "Členové" najdu sám se, tak tam mám nějaký základní údaje o sobě. Všiml jsem si ale, že jsou mezi námi i tací, co tam kromě toho mají i fotky sebe, motorky, ...

(CKC nr. 686)
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Databáze členů CKC
Pošli mi fotku a přidám ti jí tam. Buď sem nabo na danielkadlec@centrum.czLadis píše:Mám dotaz...![]()
(CKC nr. 686)
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Takže sám s tím nic nezmůžu? Tak to je škoda...no, něco vyberu a pošlu ti je pak na mail. Díky!DoktorZRX píše:Pošli mi fotku a přidám ti jí tam. Buď sem nabo na danielkadlec@centrum.cz

- DoktorZRX
- Ghostrider
FajnLadis píše:Takže sám s tím nic nezmůžu? Tak to je škoda...no, něco vyberu a pošlu ti je pak na mail. Díky!DoktorZRX píše:Pošli mi fotku a přidám ti jí tam. Buď sem nabo na danielkadlec@centrum.cz

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160