Tesák 2008 - "Valašským královstvím jednou stopou"
CHtěl bych se zeptat.Jelikož asi neobsadíme celý kemp, jak se vyřeší parkování moto?Nechtěl bych hlídat nějaké dětičky ostatních návštěvníků. Píšu to proto že zrovna dneska u nás byla naše 5 letá neteř a v nestřeženém okamžiku mi vlezla do otevřené garáže.Pal čert nalomenej blinkr, ale kdyby se jí podařilo na sebe shodit těch cca 250kg ........
Když nejde o život, jde o hovno pánové.
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím,že by kemp byl v tu dobu obsazený děckama páč je ještě škola,ale kdyby přece tak počítám že obsadíme spodní chatky a tam by mohly být motorky u chatek tak jak to bylo na prvním srazu na Hájence.sek píše:CHtěl bych se zeptat.Jelikož asi neobsadíme celý kemp, jak se vyřeší parkování moto?Nechtěl bych hlídat nějaké dětičky ostatních návštěvníků. Píšu to proto že zrovna dneska u nás byla naše 5 letá neteř a v nestřeženém okamžiku mi vlezla do otevřené garáže.Pal čert nalomenej blinkr, ale kdyby se jí podařilo na sebe shodit těch cca 250kg ........
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Přihláška
Ahoj, tak jsem koukal do kalendáře, vypadá to OK, takže předběžně semnou počítej. Až budou ofiko registrace, tak ještě prubnu dva kámoše, myslim že by mohly jet oba, ale teď to stopro vědět nebudou.
Jinak to tam vypadá fakt pěkně, tak doufám, že se mi nepokazí plánování
Jinak to tam vypadá fakt pěkně, tak doufám, že se mi nepokazí plánování

#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak se teď pročítám touto diskusí a s udivením zjišťuju, že jsem zde ještě nenapsal, jak se na tento sraz těším a že určitě moc rád přijedu i se svým baťůžkem. Takže prosím o připsání dalších dvou účastníků (Ladis & Lali). 
O ubytování jsem se zatím nic nedočetl, ale pokud můžu, tak bych poprosil o jeden dvoulůžkáč, popř. o chatičku.

O ubytování jsem se zatím nic nedočetl, ale pokud můžu, tak bych poprosil o jeden dvoulůžkáč, popř. o chatičku.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
přihláška
Tak už je to rozhodnutý. Sice celý týden přěd Tesákem jsme na Slovači ale cestou zpět se dostavíme . Takže bych prosil rezervovat dvě místa už od pátku, včetně noclehu. Přinejhorším dorazíme v sobotu. Ale myslím , že to do pátka stíhnem. Už se těšíme.
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
Reaguji na výzvu ohledně otázky pitného režimu.Jestli přijedu už v pátek k večeru, tak určitě těch 5 až 7 piv dám. Ohledně soboty . Záleží jestli se někam pojede nebo se bude pobumbávat celý den v kempu.Ale myslím, že těch 5až 7 taky urazím. Ohledně značky(když nebude na ochutnání nějaký místní mok) bych dal přednost Radegastu.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.